#29 Olcan Adın

Benfica maçından sonra Kadıköy'de sonradan oyuna girip iyi oyun hiç ama hiç beklemiyordum beni çok şaşırttı dün. Umarım dün ile sınırlı kalmaz gerektiği zaman katkı verir.

Olcan'ın golü göbeğine yazılmış diyorlar.

Gözün aydın göbek reyiz.Hamza Carole'ün sakatlığı geçtikten sonra 2-3 hafta da hazır değil diye oynatmaz.Forma senindir artık.

Aslan News@Aslanews 3 sa.3 saat önce
Derbide arka adelesinden sakatlanan Lionel Carole 3 hafta yok.Eskişehir,Benfica,Rize ve Antalya maçlarını kaçıracak. (Güneş)

Bu adamın göbeği yok aslında. :D

Vucud şekli alorganik.

göbegi sayesinde iki kisilik oynuyor her zaman

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

ben bu adamı hiç ama hiç sevmiyorum ama şu carole denen adam bunun tırnağı etmez bunun adı olcane olsaydı tapardı millet ha bende de yabancı hayranlığı var inkar etmiyorum ama carole gibi 8. sınıf adamları övemiyoruz zorlasam da bu olcanın 1. sınıf olduğu anlamına gelmez ama caroleden daha fazla olduğu kesin ileride carole evrim geçirir ona bir şey diyemem ki zor bir ihtimal ama o zamana kadar olcan sol bek oynamalı

Tosunum boyle oyna canimi ye.Caroleden sonra gozume Eboue gibi geldin iyi hucum cikislarin vardi boyle oyna formayi kap

ben bu adamı hiç ama hiç sevmiyorum ama şu carole denen adam bunun tırnağı etmez bunun adı olcane olsaydı tapardı millet ha bende de yabancı hayranlığı var inkar etmiyorum ama carole gibi 8. sınıf adamları övemiyoruz zorlasam da bu olcanın 1. sınıf olduğu anlamına gelmez ama caroleden daha fazla olduğu kesin ileride carole evrim geçirir ona bir şey diyemem ki zor bir ihtimal ama o zamana kadar olcan sol bek oynamalı

Olcanı övdün mü yoksa eleştirdin mi?naptın sen sırdaş renkdaş

Bu önemli günde sana da bu yakışırdı reis.Bir gol eksikti.

benfica maçında ki performansını çok merak ediyorum..
bu maç iyiydi.

Geri
Üst Alt