#29 Olcan Adın

Sol stoperin ve defansif orta saha oyuncun taş gibi olur, o zaman sol bekte fark yaratır. Ama vaziyet böyleyken çok riskli kalıyor.
Bi ihtimal de savunması iyi, yarı stoper bi sağ bekin olur defans kurgusunu ona göre yaparsın bi bek ilerde bi bek geride. O zaman orta sahayı falan da ona göre tasarlaman gerekir. Ama sağ bekimiz de Sabri, o ihtimal de yok :(
Denayer sağlıklı olsa aslında Denayer-~~~~-Olcan şeklinde bi bek ikilisi üzerinden bi oyun tasarlanır. Ama bi türlü sabit oyuncularla oynayamıyoruz, sürekli bi sakatlık çıkıyor.

Olcana helal olsun. Başka bişey de diyemem. Savaşıyor yüreğini ortaya koyuyor. Ne diyim ben göbek reyize

İlk geldiğinde çok kızmıştım sonra tombik diye dalga geçtim ama diğerlerine göre çok iyi oynuyor son zamanlarda.

nasıl eleştiriyorsak övmesini de bilmek lazım

son maçlarda ayakta kalan tek isimdi

böyle devam ederse sol kanat kesinlikle Carole - Olcan olmalı

CWireAVW4AAD0DV.jpg:large

ulan :D

ben olcanı beğeniyorum bu leş kadroda eli yüzü düzgün nadir adamlardan adı çıktı bir kere trabzon tayfasından ve ilk zamanlarındaki çok kötü oyunundan kaynaklanıyor ama iyi yolda çöpler gidince o da fazla göze batmaz

Sol beke adam gibi birini alıp Carole'ü yedek yapmalıyız. Önde zaten hiç iş yapmayan Olcan'a da gerek kalmaz böylece. Tez zamanda postalanmalı.

Man of the match.
Soldan yardırdı. (Son driblinginden bağımsız söylüyorum bunu) Bildiğin ters kademeye girip rakip oyuncuların bizim stoperlerin arasından kafa vurdu.

Tam tosun :D son dakikada ki çalımları ile göbek şov yaptı resmen.

Ama son zamanlardaki performansı ve çalışkanlığı takdire şayan.

Müthiş oynadı gerçekten.O son dakikadaki slalomları da harikaydı ama keşke şu Umut'a pas vermeye çalışmayıp kendisi vursaydı.

sana karsi birsey demicegime yemin etmistim. Elinden gelenini yapiyorsun. Sen 1 Hakan 2

Geri
Üst Alt