#29 Przemysław Frankowski

Ben hicbir topcuya sallamam bu saatten sonra. Hersey Okan'in sorumlulugu ve sucudur. Lens taraftari ayaga kalkti bu adam icin. Kotuyse hocanin sucudur. Sistemine uymayan adami niye aliyon? Bosa yuklenmeyin adama.
hocam burda da okanın sucu yoktur bence

bu herif bireysel hata yaptı

Her türlü iş yapacak ama özgüvensiz hallerini sevmedim, Mariano o kötü fiziğiyle dağıtıyordu ortalığı.
şu maç walker bile 2.maçını oynuyor olsaydı bu şekilde olurdu bence , hem yeni oynuyor daha hem de muazzam gergin bir ortam vardı herkes hata yapmamak için kendini parçalıyor normal bence daha iyi olur

hocam burda da okanın sucu yoktur bence

bu herif bireysel hata yaptı
Antremanda gormuyor mu? 4'lu cikacaksan oynatma ya da bitik Baris yerine oynat. Angeluno da az kufur yemedi buralarda. Simdi banko oynuyor. Ayagim takilsa, benim bile, suclu hocadir.

Olm dur hemen alışma takima. Sara bile 10 15 hafta sonra düşüşe geçti okan sayesinde. Sen çok hızlı geçmeye başladın.

Bu heyecan bir bizim takıma gelen transferlere özgü galiba...

Kanat bekden ancak bukadar bek oluyor iste, sezon sonuna kadar dörtlü defans oyniyacaksak adamin verecegi max performans bu olur. Okan buruk hep yanlis profilde oyuncu istiyor, kanat bek alip sonra tekrar onu normal bek olarak hapis ediyor. Bu kacinci yanlis bek transferi? Adam kötü degil ama bu oyinada alisik degil.

sanki solakta içe dönen ters bek gibi oynatıyoruz edasıyla sağ çizgiden gideceğine sürekli içeri dönüyor sol omzuda güçsüz döndükçe fbliler zorladı bunu. Birde taktik miydi bu kadar erken ortalar gerçekten hepsi çok kötüydü delirdim ya.

Mesala bak bugun bu adam kötü oynadı ama bu adama kötü futbolcu bundan olmaz diyemiyorsun herifte ışık var heyacanlandığını biliyorsun, ahmet kutucu dümdüz kötü bir oyuncu

Aga sen böyle değilsin toparla kendini futbola yeni başlamış gibi takiliyordun.

Ilk yari bocalasa da macin sonlarina dogru kademeye girip muhtemel bir gol pozisyonunu kayarak kafasiyla kesti. Ortalari daha dogrusu karsisindakine carptirmadan attigi toplar les otesiydi. Bir faulde Osi topu sen kullanacsksin diye emir verdi adam afalladi klubeye bakti yaw. Halen nereye geldiginin farkinda degil.

sıkıntı yaşadı ama fener'in ana hücum kanadının kostic tarafı olduğunu unutmamak lazım
tadic de oraya yaklaşınca genelde oradan geliyorlar
ikinci yarıda bir tık daha iyi durdu bence. ilk yarı sallandı epeyce.

50 bin kişinin önüne çıkınca afalladı bence fransanın köy takımından geliyor sonuçta pek alışkın değil böyle atmosferlere. Geçen hafta rize deplasmanında oynayan adamla bu maçta oynayan adam aynı olamaz başka türlü.

Geri
Üst Alt