#29 Przemysław Frankowski

bugün sabri sarıoğlu tarzı oynadı. Stilleri benzer.

yaptıgı hatalar oyun sisteminden alakasız bireysel berkan taylan hatalarıydı

ona da konsantrasyon eksikligi olarak bakıyorum

Rize maçında söyledik 4'lü sağ beki olmaz zorlanır

Bu adamı öne atacaksın

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ilk 20 dk cok kötüydü, iki metre ötedeki adama pas veremedi, sacma isler yapti. Sonrasinda biraz toparlandi.

İlk yarı iyi değildi ama her türlü iş görür. takım savunmamız oturursa, negatif anlamda göze de batmaz.

Kötü değildi ama çok heyecan yaptı. Toparlayacağını düşünüyorum 3-4 maç bakalım

Hep anlamadoğım bişey sorcam: 3lüde bek oynayan adam 4lü neden oynayamaz ki? 3lüde tek başına, oysa dörtlü de önünde bi partneri var. Yani 3lüde pynayan 4lüde daha rahat oynamaz mı?

Bambaşka işler ikisi de, birinde arkanda kimse yok, diğerinde arkanda bir stoper ile oynuyorsun

yav hala 3lü 4lü muhabbeti üzerine yapıyorsunuz yorumu

bu adamın yaptıgı hata 3lü 4lü ile mi alakalıydı

berkan taylan hatası yaptı diyoz

rakibe pas attı

düzelir

Yunus'un attığı topta müthiş çizgiye indi bugün biraz stresli oynadı.

Zaman zaman beklenmedik hatalar yapsa da normaldi ama bütün oyun hücumda ve savunmada Frankowski etrafında döndü. Tüm maç Frankowski odaklı oynandı sanki. Sallai o kadar kötüydü ki hiç hücum aksiyonuna giremediler. Başka maçlarda 10 dakikada bir yer değişen kanatlar bu maç hiç değişmedi. Barışta iyi değil ama önüne top atınca gitmeye çalışıyordu. Barışla daha iyi olabilirdi.

Önü arkası aynı adamla oynamaya devam etmeli daha oturacaktır zamanla

Vasat, bu da vasat. Parlamıyor sahada. Parlak oyuncu kendini belli eder. İdare eder mi? Bilmiyorum ileride belki.
En iyi ihtimal ile görev adamı olur asla takımı bir yukarıdaki seviyeye taşıyacak bir adam değil malesef.

Geri
Üst Alt