#29 Przemysław Frankowski

Uclu icin bunu aliyoruz yine dortlu defans ile oynamaya basladik.

Bügünde yazdim ikinci Angelino vakasi olacak, adami 3-5-2 icin getirip sonra cuesta fos cikinca tekrar dörtlüye dönersen adam elinde patlar

Tüm forum oluyordu bu herif için hani tempoluydu çok iyi orta kesiyordu oyun aklı mariano gibiydi ? K.pasanin sağ bekinden hiçbir fazlasını göremedik

leşin teki
sezon sonu postalayınız geri

Üçlü beki alıp yine dörtlüye döndük. Planlamaya bak. Kafayı yememek elde değil.

Kendisi kariyerinin en iyi zamanlarını uzun yıllarca istikrarlı bir şekilde sağ kanat beki ve zaman zaman 4-4-2'de sağ kanat olarak geçirmiş adam.

Geldik adamı dümdüz sağ beke koyduk.

Ya siz yönetim her kimseniz dalga mı geçiyorsunuz bilader bizimle

Barış’ın yernde olsam bunu dövmüştüm bugün. Kardeşim önündeki adam bomboşsa atsana, niye geri geri dönüp duruyorsun?
Barışın mı güldürme yav barışın o zaman şimdiye hastanelik olması lazımdı. 1 senedir oynadığı maçların %80nin de sahaya bıraktı.

Kaçarak oynayan kimse bizde yer yok.

Bir 8 de buna verdiler arada kaynadı.

Yazıklar olsun

Hala kanat bek sağ bek kısmına takiliyorsunuz..Ya kardeşim tamam da bu herifin hücumda da rastgele ortalar dışında bir numarası yok ki ne olacak kanat bek olunca Allah aşkına Hakimi'ye mi donusecek sanıyorsunuz .. Çok vasat başladı maalesef GS kariyeri

Ulan fiziksel olarak kuvvetli savunma yapmayı bilen ve iyi kötü hücuma çıkabilen bir bek yani boey tarzı bir adam almaları gerekirken

Nerde takıma uyumsuz adam var bulup getiriyorlar

Vasat topcularla doldurdular takimi nasil kurtulacagiz bu kontratlardan arkadas ya

Ben şunu anladım biz oyuncu alacaksak hiç öyle milyonlar saçmamıza gerek yok.

Bizim transfer politikamız şu olmalı ya bedavaya 2-3 milyona Fransa liginden gelecek vadeden herhangi bir oyuncu.

20 milyon masraf ettiğinde aynı oluyor 2-3 milyona aldığında iyi çıkabiliyor. En azından geri dönüşü var.

Adam 3lü oyuncusu ama okan adamı 4lü nün gerisinde oynatıyor. Beğenilmesi için oynadığı sistemde devam etmesi lazım

3lü sistem de oynat veya 442 oynarsan sağ kanatta koy, çok mu zor. Ayni hatası angelinoda yaptı ama öğrenmiyor okan

Bukadarini kaanda oynuyordu süper ligde. Madem 4lü oynyacaktik 4lünün beki neden alinmiyor. Yeter yahu bukadar hata yapilmaz transferlerde. Bugün iyi görünmesede eren bile daha sert ve 4lünün beki gibi duruyor.

Barışın mı güldürme yav barışın o zaman şimdiye hastanelik olması lazımdı. 1 senedir oynadığı maçların %80nin de sahaya bıraktı.
Barış’ın kötü performansı bu hıyarın bomboş pozisyonlarda boş yere geriye oynaması hırboluğu gerçeğini değiştirmiyor.

Geri
Üst Alt