Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birde hocanin istemedigi lemina oynuyor.ulan devre arası o kadar topçu alındı Morata sakat onu sayma beğenilen oynayabilen tek isim eren oldu şaka gibi.
Barışın dövmesi lazımdı dedin diye ona hitaben söyledim o pozisyonda bende sövdüm.Barış’ın kötü performansı bu hıyarın bomboş pozisyonlarda boş yere geriye oynaması hırboluğu gerçeğini değiştirmiyor.
Zaten 4lüde oynayacak yeterli sertlik yok. Aynisini angelinoda yasadik.Yıllarını 3'lü de oynamış adama 4'lü oynatırsan böyle olur. Pes mi oynuyoruz?
3lü ya da 4lüde oynamak çok farkeder bence, bir kere geriye dönmek konusunda daha farklı takılabilir oyuncu.
Ha sıkıntı çok fazla yana ve geriye oynaması, dikine oynamaya çekiniyor iki maçtır. İleri koşularda ise 1 maç Yunusla görmek lazım, zaten o tarz bir kanatla oynaması daha uygun.
Problem bence de önünde oynayan adamla alakalı.3lü ya da 4lüde oynamak çok farkeder bence, bir kere geriye dönmek konusunda daha farklı takılabilir oyuncu.
Ha sıkıntı çok fazla yana ve geriye oynaması, dikine oynamaya çekiniyor iki maçtır. İleri koşularda ise 1 maç Yunusla görmek lazım, zaten o tarz bir kanatla oynaması daha uygun.
Barış kanat falan değil kendimizi kandırıyorız çizgiye inip adam geçemeyen adam kanat değildir orta kesemeyen adam kanat değildir biz gözümüzde çok büyütüyoruz oyuncuları barıştan çok güzel 4-4-2 yardımcı forveti olur çocukta fizik güç şut var ama adam eksiltme yok mevcut kadroda yapılacak en makul hamle yunusu sağ kanat jelertide sol kanatta denemek olur bence jelert nedense kanatta katkı verebilir gibime geliyorProblem bence de önünde oynayan adamla alakalı.
Fatih hocanın asimetrik bir 4-4-2 si vardı mesela bir kanadı açık gibi kullanıp diğer kanatta franki orta saha solu gibi kullanabilirizBence ortaları iyi. Bu adam ya kanat bek olmalı ya da 4 4 2'nin önünde olmalı. Bana kalsa 4 5 1'ın önüne de koyarım.