#29 Przemysław Frankowski

Bir anlamadığım nokta da şu, Cuesta'nın berbat bi oyıncu olduğu besbelliydi ve bir maçta bizi yaktı. Doğal olarak kesiği yedi, neredeyse adı bile unutuldu. Bunun da en az Cuesta kadar berbat bir oyuncu olduğu görülüyor ve bir maçta bizi yaktı. Hala ilk 11 oynuyor.

daha önce söylediğimi tekrar söylüyorum:
pas bile veremeyecek kadar kötü oynamanın pozisyon ile falan alakası yok.
ek olarak, jelert bundan fersah fersah iyi oynuyor.
bir linnes dahi olamadı.
daha da oynacağını hiç sanmam. büyük ihtimalle yaza elimizden çıkarırız üçe beşe bakmadan.

Şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonu devreye girmemiştir umarım.
Sezon sonu yolları ayırmak en temizi olacaktır.

Şu adamın ismi çıktığında bayağı yükselmişti millet. Hemen alın, acayip topçu minvalinde yorumlar görmüştüm. 2 ayda hepsi R yapmıştır Cuesta ve bu arkadaş ölü yatırım oldu maalesef

Şu adamın ismi çıktığında bayağı yükselmişti millet. Hemen alın, acayip topçu minvalinde yorumlar görmüştüm. 2 ayda hepsi R yapmıştır Cuesta ve bu arkadaş ölü yatırım oldu maalesef
Frankowski de haklısın ben de o yanılanlardan biriyim. Ama şunu da eklemek lazım 3-5-2 beki olan adamı 4-2-3-1 de kullanıyor. Hani madem 4 lü oynayacaktın neden 4 lü beki almadın da gittin 3 lüye alışkın olan bu adama bu parayı verdirdin?

Yine de Frankowski nin 4 lü de bukadar vasat kalmasının bir açıklaması yok malesef.

Frankowski de haklısın ben de o yanılanlardan biriyim. Ama şunu da eklemek lazım 3-5-2 beki olan adamı 4-2-3-1 de kullanıyor. Hani madem 4 lü oynayacaktın neden 4 lü beki almadın da gittin 3 lüye alışkın olan bu adama bu parayı verdirdin?

Yine de Frankowski nin 4 lü de bukadar vasat kalmasının bir açıklaması yok malesef.
Transfer Okan Buruk'a bırakılmamalı. Morata geldikten sonra 3lü oynayacağım diye Cuesta+Frankowski aldırdı. Son gün 4lü beki Eren aldırdı şu an oynadığımız oyun ortada. Ne Morata var piyasada ne Cuesta. Frankowski de oynamaz bu saatten sonra

kanat forvet barış ve sallai bekte bu adamdan 100 kat daha iyi

iyi topçuya 3lü 5li fark etmez 400 kere söyledik bunu, daha uygun olduğu formasyon olabilir ama 2 metre yanına pas veremeyip her pozisyonda sıçmanın bununla alakası yok
Bu işte bir iş var ya.

Sosyal medyada taraftarı tapıyordu resmen buna. Mümkün değil ya bu kadar zıt bir tablonun ortaya çıkması.

Ya feci derecede içine kapanık biri, yeni bir ortama girince alışamayangillerden. Ya da başka bir şey var.

İşin savunma ile alakası olmadığınin o kadar fazla kanıtı var ki. O geri pas ileride sıfır aksiyon hiç bir şey yok ya. Sallai veya Barışla idare edeceğiz artık cezalı ve olmazsa son 5 maçta

Adamın önceki takımda yaptıkları ile burdaki halinin alakası yok, ürkek saçma sapan bir oyun oynuyor.

Angelino da beklentinin altındaydı ama bu kadar değildi.

Neyse mesele bu değil zaten, ne olursa olsun defansif hattaki halinin değişeceğini sanmıyorum, bizim gibi birebir açık alan savunması yapan takımda bek oynaması çok riskli.

Kerem övet sinan yılmaz ılgaz çınar, öyle bir övdüler ki bu adamı, hadi kerem neyse onun futbolla alakası yok da sinan ve ılgaz çınar ayıp yav

Vallaha mesele artık diziliş değil yahu. Adam acayip korkak oynuyor. Bek olarak asla bir daha forma giymemeli. Ne adam geçme var, ne pas kalitesi. Kanat olarak nasıl oynar bilemem. Jelert kesinlikle şans bulmalı. Çocuk en azından topla çıkışlar yapabiliyor. Tüy siklet olsada ikili mücadeleden kaçmıyor. En azından yaşından dolayi geri dönüşü olacak oyuncu. Kaan şu anda hepsnden onde

Geri
Üst Alt