görüldüğü üzere aradan tam 1 ay geçmiş.Yaptığı müdahalenin ve rakibin önüne düşen tehlikeli kısa pasların oynadığı pozisyon veya rol ile alakası yok sevgili arkadaşlar
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cuesta ve bu arkadaş ölü yatırım oldu maalesefFrankowski de haklısın ben de o yanılanlardan biriyim. Ama şunu da eklemek lazım 3-5-2 beki olan adamı 4-2-3-1 de kullanıyor. Hani madem 4 lü oynayacaktın neden 4 lü beki almadın da gittin 3 lüye alışkın olan bu adama bu parayı verdirdin?Şu adamın ismi çıktığında bayağı yükselmişti millet. Hemen alın, acayip topçu minvalinde yorumlar görmüştüm. 2 ayda hepsi R yapmıştırCuesta ve bu arkadaş ölü yatırım oldu maalesef
Transfer Okan Buruk'a bırakılmamalı. Morata geldikten sonra 3lü oynayacağım diye Cuesta+Frankowski aldırdı. Son gün 4lü beki Eren aldırdı şu an oynadığımız oyun ortada. Ne Morata var piyasada ne Cuesta. Frankowski de oynamaz bu saatten sonraFrankowski de haklısın ben de o yanılanlardan biriyim. Ama şunu da eklemek lazım 3-5-2 beki olan adamı 4-2-3-1 de kullanıyor. Hani madem 4 lü oynayacaktın neden 4 lü beki almadın da gittin 3 lüye alışkın olan bu adama bu parayı verdirdin?
Yine de Frankowski nin 4 lü de bukadar vasat kalmasının bir açıklaması yok malesef.
Bu işte bir iş var ya.kanat forvet barış ve sallai bekte bu adamdan 100 kat daha iyi
iyi topçuya 3lü 5li fark etmez 400 kere söyledik bunu, daha uygun olduğu formasyon olabilir ama 2 metre yanına pas veremeyip her pozisyonda sıçmanın bununla alakası yok
Vallaha mesele artık diziliş değil yahu. Adam acayip korkak oynuyor. Bek olarak asla bir daha forma giymemeli. Ne adam geçme var, ne pas kalitesi. Kanat olarak nasıl oynar bilemem. Jelert kesinlikle şans bulmalı. Çocuk en azından topla çıkışlar yapabiliyor. Tüy siklet olsada ikili mücadeleden kaçmıyor. En azından yaşından dolayi geri dönüşü olacak oyuncu. Kaan şu anda hepsnden ondeFrankowski de haklısın ben de o yanılanlardan biriyim. Ama şunu da eklemek lazım 3-5-2 beki olan adamı 4-2-3-1 de kullanıyor. Hani madem 4 lü oynayacaktın neden 4 lü beki almadın da gittin 3 lüye alışkın olan bu adama bu parayı verdirdin?
Yine de Frankowski nin 4 lü de bukadar vasat kalmasının bir açıklaması yok malesef.