- 18 Mayıs 2011
- 50.644
- 53.753
- 4.463
bundan nasil kurtulacagiz ya Fransa da halen piyasasi var midir acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesin pazarlarsin, avrupa topcusu sonucta. Kesin cikar - bize geldiginde liginin en iyi sag kanat/bekiydi sonucta.bundan nasil kurtulacagiz ya Fransa da halen piyasasi var midir acaba
Yahu reis bu adamların eleştirilecek tarafları varda tete.ziyech,zaniolo diyorsun hepsinin şampiyonlukta katkısı var.Özellikle son dönemde ziyechin.performansı.Zaniolonun derbide göstersiği performansı en son hangi oyuncuda gördün.Bu adamları elden çıkarırkan zarar bile etmedin.Kesin pazarlarsin, avrupa topcusu sonucta. Kesin cikar - bize geldiginde liginin en iyi sag kanat/bekiydi sonucta.
Benim ama inanilamz hayal kirikligim. Inanilmaz gaz olmustum yagacak adam geldi diye.
Hala umudu kesmis degilim ama defansif anlamda buyuk sikinti olacagi garanti. Zarar etmedigimiz surece frankongidip jelert kalabilir.
Zira jelert icinde umutsuz degilim. Bu isimler bizim sahaya entegre edilememis isimler benim bakisimda. O nedenle onelemelerin olmadigi ney transfer donemi dahilindeki cok iyi hazirlanma sonucunda hepsi baska seyler izletebilir.
Hic biri Tete degil yani mesela, ziyech kadar ruhsuz da degil, zaniolo.kadar unursamazda degil, zaha kadar tripli de degil.
Acil umudunu kes , bundan birşey olmaz.Kesin pazarlarsin, avrupa topcusu sonucta. Kesin cikar - bize geldiginde liginin en iyi sag kanat/bekiydi sonucta.
Benim ama inanilamz hayal kirikligim. Inanilmaz gaz olmustum yagacak adam geldi diye.
Hala umudu kesmis degilim ama defansif anlamda buyuk sikinti olacagi garanti. Zarar etmedigimiz surece frankongidip jelert kalabilir.
Zira jelert icinde umutsuz degilim. Bu isimler bizim sahaya entegre edilememis isimler benim bakisimda. O nedenle onelemelerin olmadigi ney transfer donemi dahilindeki cok iyi hazirlanma sonucunda hepsi baska seyler izletebilir.
Hic biri Tete degil yani mesela, ziyech kadar ruhsuz da degil, zaniolo.kadar unursamazda degil, zaha kadar tripli de degil.
Cuesta - zaha- zaniolo ilk hallolmasi gereken 3 konu. Sonrasi aetik yabanci kurali mi baska bir seymi bakilmali. Osimhenin kalmasi ya da kalmamasi bile baslica tum transferi dorekt etkiliyor.
Kaldi muslera ve mertens yerine adamda koymak gerekirken.
4M-5M euro gibi bir rakama satabiliriz gibi duruyor.Bazi topçular buyuk takimda stresi ambiansi kaldiramiyor
Bu oyuncuda böyle sampiyonluk hata yapmama stresi dolu tribun bile adami rahatsiz ediyordur urkek korkak ozguveni yok herseyi gectim pas şiddetini ayarlayamiyor
5 pas atsa 3 u yorgun mermi gibi gidiyor
Direk çıkmalıyız uce beşe bakmadan eski takimi istiyorsa kolaylık yapılmalı
Direk gondermek lazim4M-5M euro gibi bir rakama satabiliriz gibi duruyor.
+ABD pasaportu oldugu icin orada yerli sayiliyor, bu bir avantaj
Olay savunmka degil, diger isimlerin katki kismi on planda olmadi, icardi catisi altinda oldu. Oyunumuzu yukselttiler diyemem. Oyle olsaydi daha fazla izlerdik. O acidan diyorum- bireysel istatistik haricinde bakiyorum. Zaniolo orda kafayi cizmese cok umutluydum, ne hikmetse adam sevmedi burayi.Yahu reis bu adamların eleştirilecek tarafları varda tete.ziyech,zaniolo diyorsun hepsinin şampiyonlukta katkısı var.Özellikle son dönemde ziyechin.performansı.Zaniolonun derbide göstersiği performansı en son hangi oyuncuda gördün.Bu adamları elden çıkarırkan zarar bile etmedin.
Sara ancak lemina ve torreranın alternatifi olur.
Guesta,jelert,frank,ahmet elden çıkarılmalı diyeceğim ama nasıl olacak.Osi alınacak kaynak lazım.Sara olmadığı için orta sahaya sdam lazım.Kanat lazım.İcardi dönecek.Osimen alınırsa morata kalmaz.Şampiyon olmamıza rağmen.Her yeni sene bir önceki sene yapılan planlamace transfer hatalarının sıkıntısını çekiyoruz.
Hala neyini savunuyorsunuz inanılır gibi değil.
Yahu reziller transferde reziller.Kabul edin artık.
Aklım almıyor hala savunuyorsunuz bunları arkadaş.
Acil umudunu kes , bundan birşey olmaz.
Ins en kısa zamanda bir alıcısı çıkar ve postalarız
Bende boyleydim hatta fisek gibi bindirmeler olabilir gazim vardi.Beni Lens taraftarı ve Lig 1 istatistileri kandırdı
Gerçi hala ufak da olsa umudum var gelecek sezona dair fakat pek zarar etmeden ayrılabilirsek de sevindirici olur
büyük takım farkı işte bu cuestayı framkowskiyi anadolu takımlarına ver izle çok beğenirsin. Bizde en ufak sallantı pas hatası bile çok göze batıyor. Okan Buruk Mitsö kafasıyla yapıyor bu transferleri de bizim böyle bu tarz oyuncular almamamız lazım.Bende boyleydim hatta fisek gibi bindirmeler olabilir gazim vardi.
Gerci rize deplasmaninda kotu de baslamamisrti ama defansif batirmalar cok negatif etkiledi durumu. Hem taraftarda "olmaz" modunolustu hem de kademe hatasi yuzunden risk alinamazdi lig yarisi dahilinde.
Sanki sahada oynadigimiz oyuna oturmadi gibi dert var. Onundeki yunus ile de ikili oyun vs izleyemedik hic
Bak midstjo de guzel ornek.büyük takım farkı işte bu cuestayı framkowskiyi anadolu takımlarına ver izle çok beğenirsin. Bizde en ufak sallantı pas hatası bile çok göze batıyor. Okan Buruk Mitsö kafasıyla yapıyor bu transferleri de bizim böyle bu tarz oyuncular almamamız lazım.
Yanındaki adama pas veremeyecek kadar yeteneksiz yabancıyı uzun zamandır görmüyorduk. Cuesta'nın tekniği bile bundan iyi.ee baba otuz olmuş adam bu saatten sonra fiziken tepetaklak gider zaten teknik topçu da değil bir albenisi yok yani.
Yav biz ligde 4-2-3-1 oynuyoruz görünüyor sistemde ama biz sence 4lu savunmalı mi oynuyoruz, ligde zaten beklerimiz hep ilerde oluyor hep atakta oynuyor.Yav bu herifte kanat bekti 3lü oynatmak için aldı 3lü oynayınca takım tepetaklak gidince tekrar 4lüye döndü aynı terane.Klüpte oyuncu alırken teknik verilere bakıp izlenmeden alınıyor.Kaçıncı yenilen bek.Sağ kanat oyuncusunu sağ bek yaptı 2 tane yedekte 10milyonluk adam bekliyor.Herifler futboldan soğumuştur.