#29 Przemysław Frankowski

Bu ve Cuesta'nın bize gösterdiği tek şey: Scout (olduğu iddia edilen) ekibin tamamının kovulması gerektiğidir. Ondan önce Morutan, Cicaldau, M. Muhamed filan oralara hiç girmiyorum bile.

29 yaşında hala vasat Fransa takımında oynayan bir adamdan ne bekledik ki cidden??

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3-5-2 nin kenarlarındaki oyuncularla ilgili bir durum var bence, adamlar ne hücumu ne savunmayı yapabiliyorlar, oyun kursalar oynamaları için bu sistemde yeterli oluyor. Angelinoda da aynı sorunu yaşadık 5'linin kenarından ne bek ne kanat oluyor.

3-5-2 nin kenarlarındaki oyuncularla ilgili bir durum var bence, adamlar ne hücumu ne savunmayı yapabiliyorlar, oyun kursalar oynamaları için bu sistemde yeterli oluyor. Angelinoda da aynı sorunu yaşadık 5'linin kenarından ne bek ne kanat oluyor.
rakibe pas atan adamın nerde oynadıgının önemi yok

ayagını kontrolsüz kaldırıyor her mac riskli

kademeye giremıyor

müdahaleleri yetersiz

hucuma cıkınca pas atamıyor

Kötü oynamak için ekstra çaba gösteriyor gibi inanılmaz bir adam

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Topcu degilmis gibi oynamasi inanilmaz.Bu kadar kotu olmasi aciklanabilir bisey degil olmaz bize kariyerinde basarilar dostum

ters kademe yapmaya geldi 10 m mesafede sağdan atıp solundan geçti biri bunun son adamdı bir de amatör topçu o kadar kısa mesafede yemez o çalımı ne rezil herifsin sen ya

Screenshot Capture - 2025-05-25 - 02-05-37.webp

Şarta bağlı opsiyon umarım gerçekleşmemiştir.

Yer uçağı abi muthis oyuncu
Sag tarafi tek basina kullanir
Adrese orta yapar
Atletik oyuncu
Lens taraftari klubu atese verdi
Oyuncuyu niye sattiniz dedi
Su oyuncuya super ligten tek takim talip olmaz yukselme gurubu maclarini izledim
Kocaeli Bandirma Gumruk Gençlerbirliği filan maasini biz versek alip oynatmazlar

Gonderebilecegimiz yerler Fransa, Polonya ya da ABD'dir herhalde. Oyle veya boyle bir seyler girecek bi yerimize.

Bu adamda gram yetenek yok gibi görünüyor. Maçın özetinde göremedim adamı

Geri
Üst Alt