#29 Przemysław Frankowski

Dandik fauller yapmasinda cabasi. Bununla Avrupa maclarina cikilmaz. Kaan'in biraktigi yerden devam eder.

Opsiyonu devreye girdiyse neden son maçlarda oyuna soktuk?

Bilmiyor muyduk belli maç sonu devreye gireceğini?

Ben opsiyonun devreye girdiğini sanmıyorum.

Kendisini savunmak için elde done olmasa da söyleyebilirim ki Frankowski iyi futbolcu arkadaşlar. Buradaki kötü performansı bunu değiştirmez. Bugüne kadar kendisini izlemiş binlerce insan, Fm ekibi, Fifa ekibi cardu curdu istisnasız yanılmış olamaz.

Ancak hayal kırıklığı yarattığı bir gerçek. Bunun sebebini iyi anlayabilmek lazım.

Benim tahminime göre, kendisinin bugüne kadar Lens gibi, Polonya milli takımı gibi hiçbir zaman 1.liğe oynayan bir takım tecrübesinin olmaması. 30 yaşına gelmiş olmasına rağmen belki de hayatında çıktığı en ciddi atmosfer Galatasaray-Fenerbahçe maçı dahi olabilir. Çünkü siz Fransa'da istediğiniz kadar PSG'ye karşı oynayın, Lens oyuncusu olarak oynamak başka bir şey, ŞL'de yarı finalde Bayern formasıyla PSG'ye karşı oynamak başka bir şey.

Kendisinin sözleşme koşullarını bilmiyorum ancak istatistikleri vb ortada olan bir oyuncuyu 6 ayda harcamak bana doğru gelmiyor. En nihayetinde kendisi zaten bek oyuncusu. Yani en fazla yedek kalır olur biter. Zaten illa ki ihtiyacın olacak.

Seneye daha iyi bir performans gösterebilir mi? Bilemem ama en azından 6 ayda kendisini çöpe çıkarmak doğru gelmiyor -ki bu minvalde bir performans göstermiş olsa da.

Gelmesin kötü oyuncu diyen herhangi bir yorumcu var mıydı? Yorumlara aldandık büyük hayal kırıklığı çıktı.

Lensden de kötü ayrıldı geri gönderemeyiz, o maaşı da kimse vermez elde patladı gibi.

Transfer yapmasak mı. Şemisvaf Şallay seneye kapakları takabilir gibi bi his geldi aniden

Bu adam ne olacak bilmiyorum. Büyük sıkıntı.

Bu adam ne olacak bilmiyorum. Büyük sıkıntı.
Ben hocanin kafasindakini merak ediyorum.

Jelert ya da frankodan birini tutacak gibime geliyor.

Frank hic defansif meziyet gostemedi, rize macinda ofansif olarak oralarda eyv ama ileri geride baya patliyor.

Jelert ama oyle degil frank ile karsilastirinca, cocuk yalan kosu bile atiyor , geri kosuyor kovaliyor.

Ben hoca yerinde olsam frankoyu talibi varsa fransadan(ki cikar bence) gonderirim. Jelerti tutarim. Ama jelertinde kanatta git gel yaptiracak tkaimda oynatmak lazim.(Kiralik anlaminda)

Nasil olacak bilemedim

Son düzenleme:
Boyle ciddi bonservis parasi odeyip 5 ay sonra postalamak gidip dukkandan bir alet alip sonra ikinci elden satmaya benzemez. Bu adamlar aileleri ile bir karar alip buraya geliyorlar ve 3-4 yillik imza atiyorlar. Kimse transfer olduktan sonra yeni bir ulkeye tam yerlestim derken hemen bu kadar cabuk ayrilmayi kafasina koymaz.

O yuzden hem bu , hem Cuesta ciddi bir problem maalesef. Giderler mi belli degil, kalirlarsa yapilacak yeni transferler icin engel.

Bilmiyorum nasil yapacaklar.

Boyle ciddi bonservis parasi odeyip 5 ay sonra postalamak gidip dukkandan bir alet alip sonra ikinci elden satmaya benzemez. Bu adamlar aileleri ile bir karar alip buraya geliyorlar ve 3-4 yillik imza atiyorlar. Kimse transfer olduktan sonra yeni bir ulkeye tam yerlestim derken hemen bu kadar cabuk ayrilmayi kafasina koymaz.

O yuzden hem bu , hem Cuesta ciddi bir problem maalesef. Giderler mi belli degil, kalirlarsa yapilacak yeni transferler icin engel.

Bilmiyorum nasil yapacaklar.
Ben ikiye bolunmus haldeyim.

Yani farkli oyun anlayisinda, uzun meseafede hurra hurraa mod olmayinca franko daha iyi oldufu ofansif kanat ozelligini daha iyi gosterebilr (mi) demeden de edemiyorum.

Yedek olarak lig agirliginda tabi, CL de frankin defansif defolari mahfeder.

Cuestada en ufak ihtimal gelmiyor aklima.istanbul takimina vs kiralarsin ne bileyim

Ben ikiye bolunmus haldeyim.

Yani farkli oyun anlayisinda, uzun meseafede hurra hurraa mod olmayinca franko daha iyi oldufu ofansif kanat ozelligini daha iyi gosterebilr (mi) demeden de edemiyorum.

Yedek olarak lig agirliginda tabi, CL de frankin defansif defolari mahfeder.

Cuestada en ufak ihtimal gelmiyor aklima.istanbul takimina vs kiralarsin ne bileyim
Oynadigi maclarda ama hic umit vermedi ki. Surekli topu alip geriye oynamaya calisti, hic ataga kalkim topla gidim, bir cesaretli oyununa denk gelmedim. Bilemiyorum bende.

Geri
Üst Alt