Arif Çelik
Berlin Panteri
- 18 Temmuz 2014
- 47.455
- 25.977
- 2.808
Kutlamalarda bu da yoktu morata gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok vardı renktaş kaçırmışsın galibaKutlamalarda bu da yoktu morata gibi.
Vardı, hatta alan kontrolü yapmadığı için sahneden düşüyordu az daha.Kutlamalarda bu da yoktu morata gibi.
Vardı.Çocukları ve eşiyle birlikte.Kutlamalarda bu da yoktu morata gibi.
Ben hocanin kafasindakini merak ediyorum.Bu adam ne olacak bilmiyorum. Büyük sıkıntı.
Ben ikiye bolunmus haldeyim.Boyle ciddi bonservis parasi odeyip 5 ay sonra postalamak gidip dukkandan bir alet alip sonra ikinci elden satmaya benzemez. Bu adamlar aileleri ile bir karar alip buraya geliyorlar ve 3-4 yillik imza atiyorlar. Kimse transfer olduktan sonra yeni bir ulkeye tam yerlestim derken hemen bu kadar cabuk ayrilmayi kafasina koymaz.
O yuzden hem bu , hem Cuesta ciddi bir problem maalesef. Giderler mi belli degil, kalirlarsa yapilacak yeni transferler icin engel.
Bilmiyorum nasil yapacaklar.
Oynadigi maclarda ama hic umit vermedi ki. Surekli topu alip geriye oynamaya calisti, hic ataga kalkim topla gidim, bir cesaretli oyununa denk gelmedim. Bilemiyorum bende.Ben ikiye bolunmus haldeyim.
Yani farkli oyun anlayisinda, uzun meseafede hurra hurraa mod olmayinca franko daha iyi oldufu ofansif kanat ozelligini daha iyi gosterebilr (mi) demeden de edemiyorum.
Yedek olarak lig agirliginda tabi, CL de frankin defansif defolari mahfeder.
Cuestada en ufak ihtimal gelmiyor aklima.istanbul takimina vs kiralarsin ne bileyim