Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kiralik verdigimiz oyuncular ya da opsiyonlu transfr ettigimiz oyuncularda bu hic soylenmiyor- bir noktada anliyorum neden gizli tutulur diye ama keske bilsek. Zaniolo mesela her gidisinde merak ettik,aynen donuyor surekli adam.
Forumun yuzde 97 -98 oraninda duz taraftar olup , kalan kismin cok ciddi futbol takip ettigini dusununce anormal gelmeyecektir.Bu çöp için forumda düzülmedik methiye kalmamıştı.Adamın futbolculukla uzaktan yakından alakası olmadığı ortaya çıktı.
Eren Elmalı için ise bu kazmanın Galatasaray’da ne işi var?Trabzon’da bile oynayamayan adam burada hiç olmaz deniyordu.
Tam tersi çıktı.Şimdi Eren Elmalı yere göğe sığdırılamıyor.
Ya bu forum futbolcudan anlamıyor,ya da bu yorumları yapan arkadaşlar Fener’li.
Elbette bu durum seni Fener’li yapmaz.Fener’li den kastım düşünce yapısı.Onlar her sene medyadaki saçma sapan elemanların gazına gelip kendilerini şampiyon ilan ettikleri için başarılı olamıyorlar.Forumun yuzde 97 -98 oraninda duz taraftar olup , kalan kismin cok ciddi futbol takip ettigini dusununce anormal gelmeyecektir.
Bahsettigin profillerden biri benim, gece gunduz scout gibi futbolcu izlemiyorum, gordugume heyecanlanabilirim. Eren gibi kapak ustu kapakta olabilir , oyle kapaga can kurban.
Bu fenerli mi yapiyor beni mesela?
Forum olarak " suncular nerde" " neler diyorlardi bununicin" " anlamayanlar" kisimlarinin azalmasi lazim acikcasi guzel muhabbet olmasi icin.
Orasi tabii oyle katiliyorum.Elbette bu durum seni Fener’li yapmaz.Fener’li den kastım düşünce yapısı.Onlar her sene medyadaki saçma sapan elemanların gazına gelip kendilerini şampiyon ilan ettikleri için başarılı olamıyorlar.
Futbol çok garip bir oyun.Önceden öngörülen her şey gerçekleşemebiliyor.
Örneğin Galatasaray son 8 maçta mutlaka puan kaybedecek diyordu futbol yorumcularını tamamına yakını.O da tam tersi çıktı.
Berbat oyuncu ya bunla kutucu deli ediyo beni cuesta ve demirbaya bile bu ikisine olduğum kadar ayar olmuyorumEren’i izleyip gelmesini isteyen birisi olarak
Şemislav’ı izlemeden gelmesini istedim.
Ratinglerde tüm mevkiler dahil ilk 10daydı, Fransa liginin istikrarlı ve iyi bir topçısu olmuştu yani. Geç parlaması zamanında eşi yüzünden Amerika’ya gitmesinden dolayı olmuştu, sonra dönüp tekrar Avrupa futboluna adapte olabilmesi de başarıydı zaten.
Videolardan zaten çıkarım yapmak zordur böyle adamlarda ama tüm doneler oyuncunun iyi olduğunun göstergesiydi.
O yüzden tüm analizlerin olumlu olması da bence şaşılacak bir şey değil.
Nitekim Rize maçında girdi çok kaliteli bir asist yaptı ve ilk golümüzü attık. Peki Fener maçında ne oldu?
O maçı hatırlayanlar vardır, çok ürkek ve özgüvensiz demiştim, bence tüm sorunların sebebi bu, adam baskıyı kaldıramıyor bu da yapabileceği şeyleri yapmamasına sebep oluyor. Bir de bizim gibi tek kişi bire bir savunma sekanslarına ihtiyaç duyulan takımlar için ikili mücadele yüzdesi sıkıntılı adamlar risklidir.
Neyse kısacası bence kötü oyuncu falan değil, olsa bahsettiğim detaylar olmaz ama bize sadece bu baskı kaldıramama özelliğinden dolayı bile olmaz. Bunu çözse oyun kurucu bek olarak kullanabilirdik ama zorlamamak lazım bu haliyle.
Ben alıp alıp geri oynamasına daha fazla sinir oluyorumBerbat oyuncu ya bunla kutucu deli ediyo beni cuesta ve demirbaya bile bu ikisine olduğum kadar ayar olmuyorum
Götünü bile kaldıramaması çok garip herkes uçuyo kaçıyo pire gibi diyodu tutmaması anlaşılabilir ama koşamamasını bir türlü anlayamadım
Bende de "hadi lan oyna biraz goster kendini" gazimi yokeden faktor tamamen bu oldu.Ben alıp alıp geri oynamasına daha fazla sinir oluyorum
Lens videolarında her pas kanalında var alıp verkaçlarla çıkıyor falan bizde al geri at hass ya
Hangi üye hatırlamıyorum geçen frankın lenste oynadığı bir maçı izliyicem dedi iyi oynadığını görebilmek için sonra yok olduBen alıp alıp geri oynamasına daha fazla sinir oluyorum
Lens videolarında her pas kanalında var alıp verkaçlarla çıkıyor falan bizde al geri at hass ya