Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 24.614
- 18.436
- 1.113
Hiç gitmek istiyor gibi görünmüyor. Normal maalesef. Başka ne zaman böyle bi yerde oynayacak ki. Maaşı da gül gibi, başka kimse kolay kolay vermez. Cuesta, Jelert falan için de geçerli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlla biri tutulacaksa +2'ye giren Jelert'i tercih ederim. Hem genç hem de 12 yabancı hakkını etkilemiyor.Sallai ile beraber joker oyuncu olarak tutulabilir. 1 sezon daha şans verelim.
Diyorum ya hayalkirikligi, herif futbol oynamamis gibiydi top kontrolu bilmemne.Oynadigi maclarda ama hic umit vermedi ki. Surekli topu alip geriye oynamaya calisti, hic ataga kalkim topla gidim, bir cesaretli oyununa denk gelmedim. Bilemiyorum bende.
Jelert bekleyerek hiç olmaz bence onun bir yerde düzenli oynaması lazım. Frankowski'den de %100 emin değilim ama zararına göndereceğimize 2-3 mevkide joker olarak kullanabiliriz.İlla biri tutulacaksa +2'ye giren Jelert'i tercih ederim. Hem genç hem de 12 yabancı hakkını etkilemiyor.
Şimdi 3 ay sonra Frankowski müthiş bir sezon geçiriyor olursa alıntılanacak mesajı atmış oldum.
Nereye gitti?yolun acik olsun
gitmedi de gidecegini dusunuyorum takimda kalmazNereye gitti?
Ne yorumcusu yaw. Bizim gibi sadece videolardan izlemedilerse ne olayım.Ulan bunu yorumcular bize prime D. Alves gibi pazarladı ya, hiçbir şey demiyorum. 3'lü-4'lü mevzusu da değil. İstersen 10'lu oyna. Herif direkt topçu değil.