#29 Przemysław Frankowski

Hiç gitmek istiyor gibi görünmüyor. Normal maalesef. Başka ne zaman böyle bi yerde oynayacak ki. Maaşı da gül gibi, başka kimse kolay kolay vermez. Cuesta, Jelert falan için de geçerli

Sallai ile beraber joker oyuncu olarak tutulabilir. 1 sezon daha şans verelim.
İlla biri tutulacaksa +2'ye giren Jelert'i tercih ederim. Hem genç hem de 12 yabancı hakkını etkilemiyor.

Şimdi 3 ay sonra Frankowski müthiş bir sezon geçiriyor olursa alıntılanacak mesajı atmış oldum.

Oynadigi maclarda ama hic umit vermedi ki. Surekli topu alip geriye oynamaya calisti, hic ataga kalkim topla gidim, bir cesaretli oyununa denk gelmedim. Bilemiyorum bende.
Diyorum ya hayalkirikligi, herif futbol oynamamis gibiydi top kontrolu bilmemne.

Ofasifte daha iyi diye gaza geldik koridor gibi bindirecek edecek ama izleyemedik.

Ne bileyim kamp vs yeni sezon olaki cift forvet olayi olursa hocada bambaska isler oturtmak lazim sahada..

Genede alinan maliyetin karsiligini hic alamadik ne jelert ne franko ne cuesta.

Hadi sallaiyi kenara attim her ne kadar 2.5 M luk maaslik oyun oynamis olmasada (sezon genelinde)

Ek yapayim: boyle oluncada insanin akli kaliyir Doue olsaydi ne olurdu diye.

Cunku boey defansif anlamda muhtesem tat vermis olsada ofans cikisi bir kadar zayifti. Bizim beklerin ileride kanattakini bosa cikarma, ona alan acma ya da cizgiyi kullanmasi lazim.

Eren ve jakobsda bu sorun olmuyor. Sagda bir o dikisi tutturamadik.

Boey ismi hosa gitsede uzun vade icin daha iyi opsiyonlarda birini bulmak mumkun olmali.

İlla biri tutulacaksa +2'ye giren Jelert'i tercih ederim. Hem genç hem de 12 yabancı hakkını etkilemiyor.

Şimdi 3 ay sonra Frankowski müthiş bir sezon geçiriyor olursa alıntılanacak mesajı atmış oldum.
Jelert bekleyerek hiç olmaz bence onun bir yerde düzenli oynaması lazım. Frankowski'den de %100 emin değilim ama zararına göndereceğimize 2-3 mevkide joker olarak kullanabiliriz.

Görüntüsü hiç gidecek gibi değil. Milli takıma giderken yanında Gstore ürünleri felan götürüyor. Ama bizim yabancı kadromuzu açabilmemiz için gitmesi lazım.

Bu arkadaşı hemen bonservisiyle elden çıkarıp sıyrılmak lazım. Uzatmanın anlamı yok

teklif var diye yazıp , teklif hakkında 0 detay belirterek, "hakanla görüşecek kişi Dinçer Azaphan" diye boş muhabbetler peşinde koşan muhabirler...

BCTpunchOverloadO YES.gif

Ulan bunu yorumcular bize prime D. Alves gibi pazarladı ya, hiçbir şey demiyorum. 3'lü-4'lü mevzusu da değil. İstersen 10'lu oyna. Herif direkt topçu değil.

Geri
Üst Alt