#29 Przemysław Frankowski

bizim ligde sadece fiziksel savunma oyuncuları iş yapar hele okanball oynayan takımda fiziği kötü olan topçunun işi çok zor. gelirken topla takımı ileri taşır diye düşündüm ama onu da yapamadı. ortaları iş yapar dedim ön direk osimhen ve morataya onlar da olmadı. sistem topçusu bizim ligin kaos futboluna okanballa kesinlikle olmuyor.

Bu futbol cahilliğinden bıktım artık. Hep 3’lü taktik kanat oyuncusu alıp sol bek oynatıyoruz, sonra da defansı zayıf diye bokluyoruz.

Yahu Angelino, Frankowski, Köhn, Jelert, Jakobs hatta Dubois hatta hatta Kazımcan gelmeden önce 3’lü taktiğin sol sağ oyuncusuydu. Hepsini itina ile harcadık ki Fran ve Angelino sağlı sollu Avrupa’da orta üst düzey bir takımda oynayacak kalitede oyuncular. Bizim başımızdaki kişi sürekli üçlü oynayacakmış gibi transferler yapıp sonra 4’lü oynatıyor. Bu oyuncuların 4’lü de arkasının kollanması lazım. Sen 4’lüye atıp Boey’in sağ bek oynadığı gibi dayanıklılık, Kaan Ayhan’ın sağ bek oynadığı gibi savunma yapmasını bekleyemezsin. Bunu beklemek aptallıktır. Adamlar hata yaptıkça da mental olarak çöküyor, iyice futbolu unutmuş gibi duruyor.

1-2 oyuncu da problem olur da 7 oyuncuda problem olmaz. Birinin çatır çutur bu iki pozisyona milyon euro harcayan hoyrat herife “ya 3’lü oynat ya da sağ bek al artık” demesi gerekir.

Hala diziliş diyonuz ya. Osimheni koy osimhen 2 maç en azından sırıtmaz.
Bu arkadaş diğer oyuncularla alakası yok diğerleri elinden gelen her şeyi yaptı.
En bok atttığımız angelino bile oyun kutuyor top taşıyordu, bu elemanın en önemli özelliği top taşıması. Herif orta sahadan ileriye gitmiyor topu hemen yanındakine veriyor. Arada bir denk gelirse orta açıyor.

Abicim senin 38 yaşındaki canerden bir farkın yok ki o halde Caneri alıp 300 bin euroya oynatırdın 8 m bonservis 1.5 milyon maaş da vermezdik.

Bunun yapması gereken top taşıma işini davinson yapıyor. Şimdi bana söyleyin defans yapamaz anladık, önü boşken top taşımak yerine sürekli davinsona vermesinin nedeni de mi oynadığı pozisyon.
Kerem bile 20 dakika oynadı yav o bölgede herif atak yönetiyordu, az daha da gol atıyorduk.

3-5 ne alabilirsek alip yollariz

Selamun aleyküm Faruk kardeş, hayırlı cumalar kardeş.

fiziğiyle öne çıkmayan hiçbir beki almamalıyız ya

sene başı doue'yi alabilsek çok iyi olacaktı
Doue'yi köpek gibi istemiştim Jelert geldiği dönem herkes kuzeyli falan diye takla atıyodu forumda. Doue'ye falan sallıyodu GS'yi istemeyeni biz istemeyiz falan diyolardı :asd:

Bence çelimsiz bek de olur ama ayağı çok temiz ve oyun görüşü iyi olacak. Mesela Kaan'a çok sallanıyor ama kalite katıyor net şekilde. Birazcık daha süratli olsa banko sağ bekimiz olur

3-5 ne alabilirsek alip yollariz
Bu çark böyle dönmez malesef. Cuestaya 8 ver 2 milyona yolla, kutucuya 6 ver 1 milyona yolla, jacopsa 8 ver bedava yolla, saraya 18 ver 5 milyona yolla. Valla bu çark patlar bu gidişle. Daha sayamadığım bir sürü var takımda ilişiği kesilmesi gereken.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu çark böyle dönmez malesef. Cuestaya 8 ver 2 milyona yolla, kutucuya 6 ver 1 milyona yolla, jacopsa 8 ver bedava yolla, saraya 18 ver 5 milyona yolla. Valla bu çark patlar bu gidişle. Daha sayamadığım bir sürü var takımda ilişiği kesilmesi gereken.
Kisa boylu olmasina ragmen atletik degil, yanindaki adamlara pas veremiyor, ürkek oynuyor. Özgüveni sifir. Anadolu takiminin iyi oyuncusu statüsündeki adamlari Avrupa'dan bol bol getirdik bu sene (Cuesta, Sallai, Jelert, Frankowski vs..)

Bugün 5 asist yaparsa bjk maçını affederim

Defol git şan bu takımdan.
Kanat bekiymiş de şöyleymiş böyleymiş

Çok güzel topa basıp yana oynuyor, helal.

Al, ver, yanindakine pas, cizgiye inme yok, calim yok.

Boyle sagbekte herkes oynar.

Su sag bek transferini bana biraksinlar bu teknik heyet/transfer komitesi bir cacik anlamiyor bu isten.

Sahanın en yeteneksiz futbolcusu. Latovlevici bu adamdan daha iyi futbol oynuyordu. Anadolu takmı topçusuna 7-8M euro vermişiz

lan kontralık top geldi önün bomboş hırt gibi jogging yapıyorsun rezil

Bu herif ilk geldiğinde ileri verkaç yapıyordu ne dedinizde tribe girdi bomboş alanda yavaşlatıp geri pas atıyor.

Abi önündeki adam boşta, ileride koşu atmaya çalışan adam var eleman yana bakıp pas veriyor ne abi bu.

Geri
Üst Alt