#29 Przemysław Frankowski

Fena yanıldım bu adam hakkında.

İlk oynadığı Rize maçındaki performansı asla böyle değildi bunun, o maçtan sonra ne oldu ne dediler de bu hale geldi, her maç daha kötüye gidiyor, rezalet bir görüntüsü var.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnanılmaz derecede yetersiz... O kadar silik bi yapısı var ki..

Şu maçta bile yetersizliği güvensiz futbolu göze çarptı..

Ts..göztepe..eyüp maçlarında bunun olduğu kanadı kevgire çevirirler

ligin başı veya ortaları olsa yuhalanırdı maçta son düzlük diye taraftar bir şey demiyor ama takımın seviyesinden çok uzakta.

4lu oynadığımız sürece bek oynamamalı, milli takımdaki gibi sol kanat oynatmaliyiz orada iş yapiyor

Ulan şu beklere harcadığımız parayla 3 tane taş gibi topçu alırsın doğru araştırma ve becerikli bir transfer ekibi ile.
Jelert + Franky + Jacobs'un totalde bonservis maliyeti 27 milyon euro filan.
Ama seneye yine sağ bek lazım ve şu adamlara güvenip de yedek olarak iş yaparlar diyemiyorsun.
Birisi zaten 2 maç oynasa 3. maç yine sakatlanır.
Diğer ikisi ise kanat diye alınan Sallai ve hatta inanılmaz yavaş denilen Kaan'dan bile kötü sağ bek oynadılar şu ana kadar.
Bu kadar da karavana atılmaz. Sene başı Doue'yi alsak Jelert ve Franky'ye girmek zorunda kalmayacaktık. Hem paralar gitti, hem elde hala o bölge için topçu yok.

Bu sene okan hoca ile arasında bağıntı kurmadığım tek adam bu oldu, dümdüz kötü futbolcu çünkü daha 2. maçında yazdım bunu. Mesala gidenlerin bir coğunda ben de hocanın oyuncuları kullanamadığına atıfda bulundum coğu için hala aynı şeyi düşünüyorum ama bu adam için değil işte bu adam gerçekten kötü ne takımla ne hoca ile alakası var.

Bu heriften beklenti hücum alanında agresif deparlar atıp maç başı 3-4 isabetli orta kesmesi… yok… defansif olarak ne olduğu da ortada..

0 özgüvenle sahada zaten

Bu kadar transferin bu kadar etkisiz olması çok acı bir durum

Geri
Üst Alt