#29 Przemysław Frankowski

Bir oyuncu adam gibi oynayacaksa turlu turlu mazeretler aranmaz formu dusebilir ama birkac sekansta ne oldugunu goaterir en azindan ..
frankowski ve kutucu icin millet turlu senaryolar kuruyor bu adamlar bile guler su postlara benim icin bu kadar senaryoya gerek var miydi diye : ) Onlarca hatali transfer yaiyoruz zaten 3 yildir bu ikili de onlardan biri.. İsterse fransa liginin altini ustune getirsin su dandik ligde hadergonaj kadar top oynayamayan adami minimum zararla sepetlemek lazim.. Bu herifin cuesta kutucu transferlerinden bir farki yok su ana kadarki performansiyla..
Cuesta oynayinca yediriyor eee bu da yediriyor ne farki var ustune hucumda da hicbir aksiyonu yok ..Bir de ustune sansimizin yaver gidip yemedigimiz pozisyonlari var ki akillara ziyan .. Ben bu kadar ovulunce gercekten bir esprisi var sanmistim 5 para etmeyecek bir oyun oynuyor bizde

Reis işte burada yanılıyoruz.Fransada lensde oynuyor.Ve daha çok boş alan buluyor.İstatistik falan boş işler.Videolarına bakıp oyuncuda değerlendirilmez.Burada yaptığı pas hatalarını muhtemelen lensdede yapıyordu..Ayrıca üçlü sistemde oynuyor.
Ama burada yaptığı bazı hataların dörtlü oynamakla falanda alakası yok.

İşin özü başımızdakiler çok büyük fiyaskolara imza attılar. Cuesta,jelert,ahmet,frank vss gelmeden önce bu adamların maçlarını izkeyen iyi analiz eden adam bu adamları transfer etmez.Haleki bu paraları mümkün değil vermez.Gerçekten akıl alacak gibi değil.İşin acı tarafı kimseninde umrunda değil.
Sevgili Cengiz ; Frankowski de futbolcu aurası çok iyi,enerji veriyor ama ADAm kaçırıyor.Bu felaket birşey eğer izlediklerinde de böyle idiyse gerçekten futbolcu bakmayı bıraksınlar.Son yıllarda bir tutturdular kanat bek ,abi adam önce bek kısmını yapmalı.Adama yapışmalı.Öncelik bu.

Aslinda geldigi ilk 1-2 macta baya iyidi, marianodan esintiler sunmustu. Rize depinde asist yapmisti falan😔

Dedigim macta 3lu oynamisiz

Screenshot_20250424_174634_Sofascore.webp

Jelert'den öyle ahım şahım iyi değil Sallai'den iyi değil hatta Sallai bekte daha iyi, Kaan'dan iyi değil. Para boşa gitti görünüyor.

Bu takımın topçusu değil. Hem iyi değil hem heran yakabilir potansiyeli yüksek

bu adam da jelert de 5li dizilişin oyuncusu, defans yönü markajı takibi iyi değil işte.

Bunun kadar kötü sağbek görmedim Galatasaray tarihinde. Umarım bir şekilde almamayı başarırız.

Hücum desen yok savunma desen yok yanında ki adama bile pas veremiyor çok büyük kazık. Cuesta ve frankowski transferleri ile kulüp soyulmuş.

Senin arkandan neden bu kadar ağladılar anlamış değilim henüz ama oynaman gereken pozisyonda olmaman da soru işareti...

Geri
Üst Alt