#29 Przemysław Frankowski

Sistem falan hikaye abi, adam bildiğin yeteneksiz ve daha da kötüsü ne yazık ki zekasız.
Fiziken zayıflığı daha büyük handikap diye düşünüyorum. Yetenek ve zekası da o açığını kapatmaya yetecek kadar yüksek görünmüyor maalesef.

Fiziken zayıflığı daha büyük handikap diye düşünüyorum. Yetenek ve zekası da o açığını kapatmaya yetecek kadar yüksek görünmüyor maalesef.
Bence bu adamın transferinde bir yanlışlık var. Neden dersen ilk geldiğinde kornerlerde Okan bunu en geriye koyuyordu hızlı diye. Hızlı sanıyordu yani bunu. Ama adam bildiğin kağnı. Hem sürat de yok çabuk da değil.
Yanlış adam mı aldık noldu anlamadım ki.
Birisi demişti ikizi mi geldi acaba diye :)

O nasıl bir geri pastı arkadaş yıllarca akıllardan çıkmayacak goller arasına girecekti. 18 yaşında topçu ürkekliği var komik bu kadarı da. Üçlü beşli olayı değil herifte mental bitik fizik bitik teknik zayıf. Buraların adamı değil. Galiba Boey dönene kadar bek bulamayacağız!

En kısa zamanda çıkmalı bundan , 1 sene daha deniyelim veya kamp yesin felan filan işine girmeden hemen gönderilmeli.

Kendisinin hakettiği muamele bu olmalı

Karşımıza alıp şu tarife uygulanmalı.

İnanilmaz bi ozguven kaybı yaşıyor.

Derhal kurtulunmali bu adamdan derhal. Hiç bi şekilde işe yarayacak bi profil sergilemiyor. İleride kanat mi oynar şöyle mi olur böyle mi olur sakın ha. Jelertin çeyreği kadar ışık vermiyor ilerisi için ve yaşı da 30 bu herifin.

O nasıl bir geri pastı arkadaş yıllarca akıllardan çıkmayacak goller arasına girecekti. 18 yaşında topçu ürkekliği var komik bu kadarı da. Üçlü beşli olayı değil herifte mental bitik fizik bitik teknik zayıf. Buraların adamı değil. Galiba Boey dönene kadar bek bulamayacağız!
Muslera ve Sanchez'i rakiplerden fazla zorluyor, inanılır gibi değil. Turap Ali Bülbül veya Berkan bundan kötü sağ bek oynamaz

lens taraftarı üzülmüştü gidişine

geri dehleyelim faturasıyla birlikte

şurdan itibaren bi 2 dk falan izlesenize

baskı altında oynamayı seviyomuş falan herif donuna sıçıyor sürekli stresten :asd:

muhtemelen eşi şu an; iki tane aslan gibi oğlun var üzülme diye teselli ediyordur.

insan keşke birazcık azgın olsa.. taklacı güvercin gibi geziyor sahada öyle bir koşu yapıyor ki arkaya heralde diyorum bu sefer olacak.. yunustan topu alıyor iki dürtüyor geri veriyor..

sonra geriye uçuyor kanat sesleri stadyumda yankılanıyor ama bakıyorsun kademe hatası yapıyor.. şak şakkk şak sesleri hoşta ortaya birşey koyamıyor..

eski kulübü lens'in oyuncu satış platformu; (CANLI YAYIN)

lens taraftarı üzülmüştü gidişine

geri dehleyelim faturasıyla birlikte
üzülen lens taraftarları

Gpjh1uQWsAA2MDC

neden 21 yaşında olan seneye de yabancı kuralı yüzünden kadroda olacak olan Jelert yerine bu adamı oynatıyoruz? bebe en azından bize avrupada 1 puan aldırdı bu sıfır

aşırı derece bu elemandan sebastian şimanski vibe ı alıyorum

Geri
Üst Alt