#3 Angeliño

Kazımcan'ın sağ bacağı etmez bu herif, bakın o kadar ağır konuşuyorum. Ezbere eleştirilen Kazım şu an eldeki tek sol bek. Sevin sevmeyin realite bu.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sol stoper oynadı mac boyu tebrıkler

1 maç dahi oynatılmamalı. Kazımcan oynasın, Apo sola çekilsin o oynasın. Beni çağırın ben oynayayım, forumdan haftada 1 halısaha atan bi adamı çağırın o oynasın. Riera'yla Nagatomo ile birkaç aylık sözleşme yapılsın o oynasın, Saracchiyi çağırın o oynasın, hatta Okan hoca çıkıp kendi sol bek oynasın.
Ama bu adam oynamamalı.

Olmuyor

hiç zorlamanın alemi yok

Devre arası güzellikle ayrılalım

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi zaten hücumcu bir bekimiz var sacha boey.

Bence sol bek alırken biraz defansif yönü olan bir sohbet almalıydık ya da paraya kıyıp bonservisi elinde olan benfica'dan bayern leverkusen'e giden grimaldo'nun aklını çelmeliydik.

devre arası Bence atlet ve defansif yönü daha iyi olan bir sol bek almak lazım

Normalde kısa boylu ince bekler genelde atletik ve çevik olur; Nagatomo ve Saracchi gibi. Rakibe kene gibi yapışırlar.

Bu herif o tıfıllığa rağmen acayip hantal kalıyor. Bu yüzden rakip gelirken hep uzak oynuyor. Orta açmasına müsaade ediyor. Maden gibi işliyorlar sol kenarı zorda kalan oraya uzun vuruyor nasıl olsa hava topuna çıkamıyor diye. Hücum desen sıfıra inecek kondüsyon yok. Orta desen çok yavaş atıyor savunma rahat vuruyor ya da rakibe çarptırıyor. Nasıl buldunuz bu herifi yav.

Geri
Üst Alt