Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bunu hemen kadro dışı bırakın. Verilecek 5 kuruş bile çöpe atılmış demektir. Sağdan gelen her atakta adama buyur orta aç diyor resmen şaşkınlıkla izliyorum
1 maç dahi oynatılmamalı. Kazımcan oynasın, Apo sola çekilsin o oynasın. Beni çağırın ben oynayayım, forumdan haftada 1 halısaha atan bi adamı çağırın o oynasın. Riera'yla Nagatomo ile birkaç aylık sözleşme yapılsın o oynasın, Saracchiyi çağırın o oynasın, hatta Okan hoca çıkıp kendi sol bek oynasın.
Ama bu adam oynamamalı.
Bence sol bek alırken biraz defansif yönü olan bir sohbet almalıydık ya da paraya kıyıp bonservisi elinde olan benfica'dan bayern leverkusen'e giden grimaldo'nun aklını çelmeliydik.
devre arası Bence atlet ve defansif yönü daha iyi olan bir sol bek almak lazım
Normalde kısa boylu ince bekler genelde atletik ve çevik olur; Nagatomo ve Saracchi gibi. Rakibe kene gibi yapışırlar.
Bu herif o tıfıllığa rağmen acayip hantal kalıyor. Bu yüzden rakip gelirken hep uzak oynuyor. Orta açmasına müsaade ediyor. Maden gibi işliyorlar sol kenarı zorda kalan oraya uzun vuruyor nasıl olsa hava topuna çıkamıyor diye. Hücum desen sıfıra inecek kondüsyon yok. Orta desen çok yavaş atıyor savunma rahat vuruyor ya da rakibe çarptırıyor. Nasıl buldunuz bu herifi yav.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.