#3 Angeliño

Zaten muhtemelen son maçı oldu en fazla 1 maç daha oynar fakat o pozisyonda Zaha'ya zaten işaret ediyor rakiple aynı hizadalar hata sıralaması Zaha > Abdülkerim > Angelino sıralaması olur.

Torreira öne pres'e gidiyor zaten alanını boşaltınca Abdülkerim orada kalınca pek bir çare kalmadı orta alanda 5'e 3 kontra yakalandık yani bu golde bana suçlu gelmedi normali yaptı gibi geliyor ama bu gol hariç maçın 3-3 bitmesinde ise %90 payı var çok kötü oynadı.

Hem Ndombele hem Angelino olmasa maçı kazanma ihtimalimiz varmış.

gy4mkxn.png
adam paylaşımı müthiş yanlış ya.
Burada ziyech beke inmeliydi boey de kaanın önündeki adamı marke etmeliydi. Bu şekilde alan kapatıp rakibi durdurabilirdik. Yada allah ne verdiyse rakibe dalacaktık Kopenhag bunu uyguluyor. Ofsayt taktiği de uygulanabilirdi ama burada rakibi buna zorlamak lazımdı.

Defansif açıdan çok yetersiz hareketler sergiliyoruz.
Zaha burada ne kadar koşarsa koşsun önündeki iki adamı yakalama şansı yok müthiş hızlılar fark yaratan da bu zaten. Burada bir tek bölgesel kayış ile alan kapatabilirdik.

Abdülkerim bu hataları çok yapıyor. Stoperi bırakıp gitmemeli biri bu konuda durdurmalı. Aynı hatayı angelino geçen maçta yaptı mal gibi gol yedik yine. Bölgeni boşaltıp torreiranın açığı kapatmaya çalışmak ligde işler de premier lig oyuncularına karşı falan yemiyor işte.

Tutmadi. Kalan maclarda oynamamali ve devre arasinda yolcu etmeliyiz. Yerine fransa’dan genc bir sol bek bulmak lazim.

Kabul etmezse? Hem leipzig hem angelino
İyi de ne yapabilirler ki. Lisans çıkarmadım, askıya almayı bildirdim federasyona tribünde otursun. Herifler 5 milyon verdiği adamın sözleşmeyi askıya aldılar. İstedikleri kadar istemesinler parasını verip sözleşmesini fesih edersin en fazla gideceği yer Fifa orada da parasına bakarlar vermiş mi vermiş.

İyi de ne yapabilirler ki. Lisans çıkarmadım, askıya almayı bildirdim federasyona tribünde otursun. Herifler 5 milyon verdiği adamın sözleşmeyi askıya aldılar. İstedikleri kadar istemesinler parasını verip sözleşmesini fesih edersin en fazla gideceği yer Fifa orada da parasına bakarlar vermiş mi vermiş.
bu sene + opsiyondaki maaşını ve bonuslarını da talep edebilir.

İspanyol hiç bir futbolcu daha bizim ligde tutmadı.

Olmuyor bu adamlar işte.

Çok garip ama aldığımız veya lige gelen futbolcusundan teknik direktörüne hiç bir verim alamadık.

Devre arası kontratından kurtulabilirsek yerine muhakkak iyi bir oyuncu alınmalı.

Çünkü Dubois bile sol bek olarak çok daha iyiydi.

Sol bek ve iyi orta saha lazımdı onları bulamadık. Kalite arttı ama takımı kaldıracak mevkileri eksik bırakmamızın cezasını da Avrupa'da çekiyoruz.

Biri yazmisti bu herifle resmen dalga geciyoz, mac seciyoz opsiyonu devreye girmesin diye

Valla ben hocaya da bok atamıyorum solbek konusunda. Herifin bu kadar patates çıkacağını kimse tahmin etmiyordu bence. Nagatomo'yu gözümün önüne getirince bunun yanında x3 futbolcuymuş ya. Alamayacağı toplarda kafaya bile çıkıyordu Samuray. Bunda o istek arzu hiç bişey yok.

Yahu reis kim aldı bu adamida hocaya birşey demiyorsun..İyi bir izlenmeyle kesinlikle alınmaması lazımdı.

Yahu reis kim aldı bu adamida hocaya birşey demiyorsun..İyi bir izlenmeyle kesinlikle alınmaması lazımdı.
Defansif olarak zaten izlemesen de belli olan biseydi herif her sene en az 7+asist katkısı vermiş buraya gelince duruldu normal mi bu sence? Çok net kendine bakmıyor kafada aidiyet duygusu vs de yok gibi

bu sene + opsiyondaki maaşını ve bonuslarını da talep edebilir.
Hacı opsiyondaki maaşı ve bonusları nasıl talep edecek yav.
Bak şimdi tamam dedik kaldı ve oynatmadık kadro dışı kaldı hazirana kadar 0 oyun, garanti sunduk mu oynasın diye?
Sunmadık sunsak zaten şart konulmazdı.
Yaz sonu da şartı sağlayamadığı için geri gönderdik sorun var mı? Yok.
Kulübü yada oyuncu ne alabilir.
Oyuncunun maaşı + primler bu kadar dimi paraya karşı ne kazanacak 6 ay oynayamama ve bir sonraki sözleşmede sıçış.

Biz ne kaybederiz en kötü 1 kişilik yabancı hakkını kaybederiz gider onun yerine yerli falan riskine gireriz.

Dünyanın hiçbir yerinde istenmeyen kiralık bir adam transfer dönemi açıkken gitmemezlik yapmaz.

3. bir seçenek sunayım. Biz tamam istedik dedik müthiş bir sezon geçirdi ve oyuncu ben gimek istiyorum kalmayacağım dedi. Weghorst örneği var kiralık sözleşmesi varken adam ben gideceğim dedi gitti değil mi. Benzer hikaye. Kulüp kullanmayacağım oyuncunuzu alın değer kaybetmesin dediklerinde geri alırlar. Verirsin maaşının kalanını gider.

Geri
Üst Alt