- 12 Ocak 2013
- 50.731
- 60.042
- 4.323
defol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transferi söz konusu olduğunda hemen herkes bunları söyledi. Ancak güncel performansı için bu argüman geçerliliğini yitirmiştir. Üçlü sistemde bekler 'full wing' şeklinde çizgiyi defanstan ofansa daha çok kullanmak zorunda, bu da daha fazla hız ve dayanıklılık gerektirir; en çok da o noktada yetersiz kalıyor herif. Dörtlü sistemlerde ise çizgide ileri-geri mesai nispeten azalırken, pozisyon bilgisi, kaymalarla stoperlerin ters kademesine girmesi gibi özellikler gerekiyor fazladan. Evet o özellikleri zaten çok zayıf ama şu an için fiziksel yetersizliği daha ön planda; sahada duruşu bile futbolcuya benzemiyor. Diğer transferlerin aksine erkenden transfer edilmiş, önemli bir sakatlık yaşamamış bir futbolcu için kabul edilebilir bir durum değil...Elestirdikce üzülüyorum çünkü hayranıydim bu adamın
Acaba diyorum iyi bir ortasaha alıp 3lu sisteme dönsek başarılı olur mu ?
Çünkü bu adam en başarılı yıllarında hep 3lu sistemde oynadı
Hocam neyi bekliyorsun onu anlamadım.Adamda savunma 0 , hücumda yarım sezonda verdiği katkı neredeyse 0,kalmış son bir maçı sen bu haliyle 6M euro verme taraftarımısın yoksa 1-2m verip boey tarzı bir oyuncu alma tarafındamısın ,hangisini bekliyorsunDörtlü savunmaya tam adaptasyonu halen sağlayamadı ama olacak ben halen bekliyorum.
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şunu net söyleyebilirim ki bizim git-gelli oyunumuza uymuyor. Sürekli kontra yiyen takımlarda başarılı olma ihtimali neredeyse 0. Angelinoyu al fbye koy, eminim yine ne solbek miş be diye izleriz. Yavaş ve rakip sahaya yerleşerek hücum eden takımlarda daha başarılı olur gibi gözüküyor. Biz mümkünse masuakunun bir tık üst versiyonunu bulalım aksi halde kimi alsak çöp çekeceğiz yoksaManchester maçında Oliveira ile yakınlaşarak oynadıkları birkaç dakikalık sekansta süper paslaşmalar izledik. Ben bu iki topçuyu da negatif yönlerine rağmen beğeniyorum pas kalitelerinde dolayı. Doğru formatta bu teknikteki heriflerle inanılmaz maçlar izleyebiliriz bence ama ne hocanın aklındaki plan bu ne de bu oyuncular değişecek görüntüde o yüzden artık ikisinin de gitmesine okeyim.
Bu arada hiç kimse yaşanmamış gibi yapıyor ama bu adam Okan Buruk'un çok ama çok istediği biriydi. Çok erken ve çok uyguna alındı ama sonuç çok kötü oldu. Anlaması güç herif sanki orta yapmayı bile unuttu.
2 maç kaldı, 20 maç oynarsa opsiyon zorunlu, 19. maçı Kopenhag deplasmanı olacak;devre arasında da Ajax'ın alacağı söyleniyor. Opsiyonu kaldırma işi denenmiş (geçen sezon Masuaku benzeri) ancak Leipzig'in kabul etmediği söyleniyor. Devre arasında yeni bir sol bek ya da Debua geri gelir.Opsiyona kaç maç var bunla ilgili bir duyum bilgi falan var mı