#3 Angeliño

2 maç kaldı, 20 maç oynarsa opsiyon zorunlu, 19. maçı Kopenhag deplasmanı olacak;devre arasında da Ajax'ın alacağı söyleniyor. Opsiyonu kaldırma işi denenmiş (geçen sezon Masuaku benzeri) ancak Leipzig'in kabul etmediği söyleniyor. Devre arasında yeni bir sol bek ya da Debua geri gelir.
Kaynak ne hocam.

8 lig + 5 şampiyonlar ligi + 5 ön eleme toplam 18 maç oynadı 1 maç hakkı var.

Bu kadar etkisiz olacağını hiç ama hiç beklemiyordum. bence hiç kimse de beklemiyordu da... tamam deniyordu 3-5li geri sistemin oyuncusu falan ama ne bileyim yani 4lü oynuyoruz diye de top ayağındayken hiç mi bi şey yapamaz insan... nerede o rbldeki adam? orta açamıyor savunma yok gibi hücum da bir o kadar yok. oynamasa hiç aramayız oynasa bi dert şimdi. buraya daha sağlam, standardı olan biri lazım artık

Niyetimiz artık iyice belli oldu gibi
Umarım elden çıkarabiliriz

22 sularında değeri anlaşılacak gibi hissediyorum. Umarım doğru hissiyat değildir de Barış iyi oynar

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Resmi olarak ayrılık netleşti artık. Yolu açık olsun.

seninle güzel vedalasalım

hocam ben sakatım deyip kopenhag macına cıkma

Resim

Angelino. Kariyer olarak gelmiş geçmiş en iyi ikinci sol bek. Bu adam Leipzig'de Nagelsmann, daha büyüğü Manchester City'de Guardiola gibi isimlerin değişilmez oyuncusuydu. UCL, EPL, Bundesliga gibi arenalarda sayısız asisti var. Biz bu adamı Dörtlü savunmaya yeni alıştırırken hele Bayern maçında Comanı ezmesine rağmen kestik. Kopenhag maçında net sahada olmalı ve artık Angelino bu takımın Sol Beki diyelim. Sendeyiz Matador. Tam zamanı
20231205_160001.webp

Angelino. Kariyer olarak gelmiş geçmiş en iyi ikinci sol bek. Bu adam Leipzig'de Nagelsmann, daha büyüğü Manchester City'de Guardiola gibi isimlerin değişilmez oyuncusuydu. UCL, EPL, Bundesliga gibi arenalarda sayısız asisti var. Biz bu adamı Dörtlü savunmaya yeni alıştırırken hele Bayern maçında Comanı ezmesine rağmen kestik. Kopenhag maçında net sahada olmalı ve artık Angelino bu takımın Sol Beki diyelim. Sendeyiz Matador. Tam zamanı Ekli dosyayı görüntüle 228082

Son maçı diyelim

Ulan bir maç almayı geçtim olumlu etki et be valla bitirdin bizi, şöyle çok zor değil İcardi'ye düzgün bir orta ve defansta saçmalama

Angelino. Kariyer olarak gelmiş geçmiş en iyi ikinci sol bek. Bu adam Leipzig'de Nagelsmann, daha büyüğü Manchester City'de Guardiola gibi isimlerin değişilmez oyuncusuydu. UCL, EPL, Bundesliga gibi arenalarda sayısız asisti var. Biz bu adamı Dörtlü savunmaya yeni alıştırırken hele Bayern maçında Comanı ezmesine rağmen kestik. Kopenhag maçında net sahada olmalı ve artık Angelino bu takımın Sol Beki diyelim. Sendeyiz Matador. Tam zamanı Ekli dosyayı görüntüle 228082

Baba umut yok, bize Fransa liginden Brest Caen Nice Nanthes in Fransız sol beki lazım

Adamın son maçı ise ne diye kendini kassın, bu herif aptal mı, gözden çıkarıldığını bilmiyor mu.. Zaten yeterince kötüydü, iyice tüy dikmesinin önüne geçilmeli.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt