#3 Angeliño

zorunlu opsiyon devreye girmesi için kaç maç oynaması lazım?

olaki kopeng maçında oynadı - almak zorunda mı oluyoruz mesela ? gerçi adamda durumun farkındadır - dün kanat adamı sol bek olarak oyuna girdi onun yerine. Oynatsan %100 ünü niye versin.

Elestirdikce üzülüyorum çünkü hayranıydim bu adamın
Acaba diyorum iyi bir ortasaha alıp 3lu sisteme dönsek başarılı olur mu ?
Çünkü bu adam en başarılı yıllarında hep 3lu sistemde oynadı
Transferi söz konusu olduğunda hemen herkes bunları söyledi. Ancak güncel performansı için bu argüman geçerliliğini yitirmiştir. Üçlü sistemde bekler 'full wing' şeklinde çizgiyi defanstan ofansa daha çok kullanmak zorunda, bu da daha fazla hız ve dayanıklılık gerektirir; en çok da o noktada yetersiz kalıyor herif. Dörtlü sistemlerde ise çizgide ileri-geri mesai nispeten azalırken, pozisyon bilgisi, kaymalarla stoperlerin ters kademesine girmesi gibi özellikler gerekiyor fazladan. Evet o özellikleri zaten çok zayıf ama şu an için fiziksel yetersizliği daha ön planda; sahada duruşu bile futbolcuya benzemiyor. Diğer transferlerin aksine erkenden transfer edilmiş, önemli bir sakatlık yaşamamış bir futbolcu için kabul edilebilir bir durum değil...

Bu adam hiçbir sistemde oynamaz. İstek görmüyorum bunda. Defansını gectim Düzgün pasta atamiyor. En iyi yaptığı ortaları bile yapamıyorsa güle güle. Dün barisin oynadığı oyunun toplasan çeyreğini oynayamadi

Dörtlü savunmaya tam adaptasyonu halen sağlayamadı ama olacak ben halen bekliyorum.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam neyi bekliyorsun onu anlamadım.Adamda savunma 0 , hücumda yarım sezonda verdiği katkı neredeyse 0,kalmış son bir maçı sen bu haliyle 6M euro verme taraftarımısın yoksa 1-2m verip boey tarzı bir oyuncu alma tarafındamısın ,hangisini bekliyorsun:)

Türk futbolunun yazılı olmayan kuralı : "ispanyol ve ingiliz futbolcular bu ligde tutmaz." Tutma ihtimali en fazla %10 falandır

Manchester maçında Oliveira ile yakınlaşarak oynadıkları birkaç dakikalık sekansta süper paslaşmalar izledik. Ben bu iki topçuyu da negatif yönlerine rağmen beğeniyorum pas kalitelerinde dolayı. Doğru formatta bu teknikteki heriflerle inanılmaz maçlar izleyebiliriz bence ama ne hocanın aklındaki plan bu ne de bu oyuncular değişecek görüntüde o yüzden artık ikisinin de gitmesine okeyim.

Bu arada hiç kimse yaşanmamış gibi yapıyor ama bu adam Okan Buruk'un çok ama çok istediği biriydi. Çok erken ve çok uyguna alındı ama sonuç çok kötü oldu. Anlaması güç herif sanki orta yapmayı bile unuttu.

Manchester maçında Oliveira ile yakınlaşarak oynadıkları birkaç dakikalık sekansta süper paslaşmalar izledik. Ben bu iki topçuyu da negatif yönlerine rağmen beğeniyorum pas kalitelerinde dolayı. Doğru formatta bu teknikteki heriflerle inanılmaz maçlar izleyebiliriz bence ama ne hocanın aklındaki plan bu ne de bu oyuncular değişecek görüntüde o yüzden artık ikisinin de gitmesine okeyim.

Bu arada hiç kimse yaşanmamış gibi yapıyor ama bu adam Okan Buruk'un çok ama çok istediği biriydi. Çok erken ve çok uyguna alındı ama sonuç çok kötü oldu. Anlaması güç herif sanki orta yapmayı bile unuttu.
Şunu net söyleyebilirim ki bizim git-gelli oyunumuza uymuyor. Sürekli kontra yiyen takımlarda başarılı olma ihtimali neredeyse 0. Angelinoyu al fbye koy, eminim yine ne solbek miş be diye izleriz. Yavaş ve rakip sahaya yerleşerek hücum eden takımlarda daha başarılı olur gibi gözüküyor. Biz mümkünse masuakunun bir tık üst versiyonunu bulalım aksi halde kimi alsak çöp çekeceğiz yoksa

Opsiyon devreye girmesin diye ayda 1 maç oynattığımız adam Kopenhag maçında nasıl performans verecek??

Latinlerin ligleri bitiyor. Telles gibi uygun fiyata iyi bir bek bulma ihtimalimiz yok mu? İlla güçlü Avrupa takımlarında tutunamayan oyuncuları mı transfer etmek zorundayız?

Opsiyona kaç maç var bunla ilgili bir duyum bilgi falan var mı

Opsiyona kaç maç var bunla ilgili bir duyum bilgi falan var mı
2 maç kaldı, 20 maç oynarsa opsiyon zorunlu, 19. maçı Kopenhag deplasmanı olacak;devre arasında da Ajax'ın alacağı söyleniyor. Opsiyonu kaldırma işi denenmiş (geçen sezon Masuaku benzeri) ancak Leipzig'in kabul etmediği söyleniyor. Devre arasında yeni bir sol bek ya da Debua geri gelir.

Bu adamı Okan kafaya koymuştu. Sezon açılır açılmaz hemen aldık. Okan o derece emindi. Bizde emin olduk tabi.

Sonrasını Okan dahil herkes görüyor.

Okan Hoca Leipzig-Basaksehir maçında canlı görüp hayran olmuş, aklına yazmış. Ne var ki o maçtan sonra aradan 3 yıl geçti, yaşı nedeniyle(26)temposunda ani gerileme olmayacağını düşünmüştür ancak profil olarak da yanliş bir isimdi. Bize Boey tarzı atletik, fizikli, güçlü, tempolu bir bek lazım;tiki taka oynayan bir takım değiliz, ne işi var takımımızda anlamadım.

Bu adamın Hoffenheim gibi leş ötesi bir takımda 10 tane asisti vardı geçen sezon.

Geçen sene 3-5-2'nin sol kanadında oynadı tüm sezon. Sol bek oynayamıyor diye bir durum da yok çünkü Leipzig zamanında çoğu kez sol bek oynadı. Ama şöyle bir şey de var skora katkıda bulunduğu yer neredeyse istisnasız hep sol kanattaydı.

Bu durumda olmasının tek suçlusu kendisi değil bence. Bu adamı Rafael Guerreiro gibi salacaksın hem kanata hem de ortaya doğru oyun kurulumunda.

Sanchez geldiğinde ben zaman zaman üçlü oynarız belki diye düşünmüştüm Apo - Nelsson - Sanchez olarak. Orada sağda Boey solda Angelino tam olurdu. Ama üçlü oynayacak orta saha yapısına sahip değiliz. Ilginç bir kadro planlaması var bu sene gerçekten.

Galatasarayın as sol bekidir.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tek maçı kaldı o da Kopenhag maçı olur sonrasında 1 maç oynarsa sözleşmesi uzuyor.

Geri
Üst Alt