#3 Angeliño

Sezonun ilk transferiydi bizi çok heyecanlandırmıştı ama olmadı dün son maçında formamızı giydi güle güle orta açmayı unutan adam ...

Leipzig bunu geri çağırmaz. Sezon sonuna kadar bizde kalır maalesef. Bir sezonda bir futbolcuyu iki farklı takıma kiralama olmuyor sanırım.

Peki öyle olsun. Biraz gerçeklerle yuzlesebilirsin umarim
sus cevap verme bana.
Suçlu varsa burada dinlendirmeyen ve tedavisini erteleyen teknik ekip ve sağlık ekibidir.
He ilk sakatlandığı zamanlar Bakambu baya formsuzdu hatırlıyorsan abuk subuk işler yapıyordu oyuna girdiği zaman.

Ah nacim ah ne hallere dustuk
Maalesef dedem reisin buyuk saldıgı su fotodan bile belli yav filinta gibi adam yanakları bile siskin simdi ulan
20231213_094233.webp

Akşamki maçtan sonra bir daha da oynamaz sanırım. Bugünden tezi yok gidebilir Ajax'a. Ajax bunu alıp ne yapacaksa artık.

Ben bu adamın inatla neden alanını boşaltıp sol stoperin ensesine yapıştığını anlamadım. Bunun boş bıraktığı alanları kapatmaya çalışırken tüm takım savunmasının şaftı kayıyor.
Konunun özeti, anlamı ,anafikiri herşeyi işte bu cümlede yatıyor Sevgili Aras ağzına sağlık.

Gider ajaxta ilk 3 maçta 5 asist falan yapar. Bazı çiçekler bazı topraklarda olmuyor. Bu adamında bizde olması imkansız gibi. Hem vücüdu gereği hem savunma bilgisi gereği. Okan 2 beki toplamda dengeleyeyim dedi büyük ihtimalle. Sacha'nın defans A+ hücüm C- idi bu herifinde izlediğimiz Almanya maçlarında falan defansı C- hücumu A+ idi ama herifin şuan bütün değerleri D- falan. Tutmadı işte zorlamaya gerek yok.

He birde dipnot: 1 maç kaldı opsiyon için sanırım ve büyük ihtimalle oynatmayacağız. Zaniolo içinde Aston Villa aynısını yaparsa kimse burda adamlara küfür etmesin bizde yapıyoruz gördüğünüz gibi.

Geri
Üst Alt