- 6 Eylül 2014
- 94.003
- 64.787
- 4.608
İcardiyi eleştiriyorlar renkdas birşeyler yapneyini neredeydim bunak herif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İcardiyi eleştiriyorlar renkdas birşeyler yapneyini neredeydim bunak herif
eleştirince daha iyi oynayacağını düşünüyorum. hatta eleştiri işe yaramıyor küfür filan edilmeli.İcardiyi eleştiriyorlar renkdas birşeyler yap
Hayır eleştirileri duysunki kendine gelsin. Pohpohlayanlar yüzünden adam iyice saldı.biraz özeleştiri yapeleştirince daha iyi oynayacağını düşünüyorum. hatta eleştiri işe yaramıyor küfür filan edilmeli.
he pohpohlayanlar yüzünden saldı konunun gezal itinin adamı sakatlaması ile zerre ilgisi yok.Hayır eleştirileri duysunki kendine gelsin. Pohpohlayanlar yüzünden adam iyice saldı.biraz özeleştiri yap
Oynamasın iğneyle ozaman. Sorumluluk değil bu. Bize yarari yok zarari var ha suçlu yüzde yüz bu adam değil. onu oynatan hoca en büyük sucluhe pohpohlayanlar yüzünden saldı konunun gezal itinin adamı sakatlaması ile zerre ilgisi yok.
sen de sallamışın demek oluyor bu cümle. 2 dakika önce pohpohlayanlar yüzünden saldı diyordun.Oynamasın iğneyle ozaman. Sorumluluk değil bu. Bize yarari yok zarari var ha suçlu yüzde yüz bu adam değil. onu oynatan hoca en büyük suclu
Evet nede olsa ben ne yapsam Emrah duvar gibiler beni destekliyor diyor adam. Böylede oynarım diyor. Artık kendine gelmen lazimsen de sallamışın demek oluyor bu cümle. 2 dakika önce pohpohlayanlar yüzünden saldı diyordun.
Sezonun ilk transferiydi bizi çok heyecanlandırmıştı ama olmadı dün son maçında formamızı giydi güle güle orta açmayı unutan adam ...
hee öyle diyor. barış bazen yapay zeka ile konuşuyor gibi hissediyorum seninle muhabbet ederken.Evet nede olsa ben ne yapsam Emrah duvar gibiler beni destekliyor diyor adam. Böylede oynarım diyor. Artık kendine gelmen lazim
Peki öyle olsun. Biraz gerçeklerle yuzlesebilirsin umarimhee öyle diyor. barış bazen yapay zeka ile konuşuyor gibi hissediyorum seninle muhabbet ederken.
sus cevap verme bana.Peki öyle olsun. Biraz gerçeklerle yuzlesebilirsin umarim
Ondan öncede o maç haricinde geçen seneki gibi değildi ki br o macta emareler gostermisti biraz.he pohpohlayanlar yüzünden saldı konunun gezal itinin adamı sakatlaması ile zerre ilgisi yok.
Ah nacim ah ne hallere dustukOndan öncede o maç haricinde geçen seneki gibi değildi ki br o macta emareler gostermisti biraz.
Maalesef dedem reisin buyuk saldıgı su fotodan bile belli yav filinta gibi adam yanakları bile siskin simdi ulanAh nacim ah ne hallere dustuk
Emrah gibilerden korumak lazımMaalesef dedem reisin buyuk saldıgı su fotodan bile belli yav filinta gibi adam yanakları bile siskin simdi ulan
Ekli dosyayı görüntüle 228159
-> Kostas MitroğluLeipzig bunu geri çağırmaz. Sezon sonuna kadar bizde kalır maalesef. Bir sezonda bir futbolcuyu iki farklı takıma kiralama olmuyor sanırım.
Konunun özeti, anlamı ,anafikiri herşeyi işte bu cümlede yatıyor Sevgili Aras ağzına sağlık.Ben bu adamın inatla neden alanını boşaltıp sol stoperin ensesine yapıştığını anlamadım. Bunun boş bıraktığı alanları kapatmaya çalışırken tüm takım savunmasının şaftı kayıyor.