#3 Angeliño

haklısın ama Boey niye sırıtmadı? Söylermisin.
Angelinonun takımı aynı takım Boey içinde geçerli idi.?
Ki Abdülkerim okadar çok defosunu kapatma gereksinimi duyduki ,Angelino'nun oynadığı maçlarda.

Boey'in kademesi her zaman yerindeydi - kaldıki Boey ile çok farklı profil -boey topu kurtarıp taşıyabiliyordu ama pas/orta / dibe inme yetisi yoktu. Ofansif oalrak Boey çok iyi diyemeyiz (Bayern'deki pas trafiği ve dağılımı ile o tarafını geliştirirse zaten 70 M avroluk topçu olacak)

Angelino'da olay farklı - süresi kısa yarım sezonun yarsıında net kanıtlaması lazımdı kendi (boey 2 sezonda bu hale evrildi). Ki NET bir adam olarak düşünerek aldık - fakat ne ofansta tam istenilen oldu ne de kademede rahat ettik.

ben zaten alınması tutulması taraftarı değilim - kağıt üstünde çok iyi durabilecek olan şeyde tutan hiç bir dikiş olmadı - bunun ufak parçasıda bizim oyunumuzlada alakalı.

Roma'da her şey gönlünce olsun.

Bizde tutmadı, sağlık olsun.

şanlı gs forumuna yakısacak bi top oynamadı ne yazık ki!!

Gsnin ahını aldı an itibariyle

bidaha işi rast gitmez

okana yanlış yapmıştır

Takipten çıktım çöpü. Bir de trip atıyor zurna herif.

adam kasımdan beri kısmında haklı kısmen - bonservisi alınmasın diye kulübeye gömüldü - trasnfer istese bile vitrin 0a indi.

kimyamız uymadı malesef - takım arkadaşları ve taraftara selam , tahminen yönetime içinden küfretmiştir :D

Ne demiş ki taraftara kulübe takım arkadaşlarına teşekkür edip iyi dileklerini iletmiş

Some people kimse onlar alınsın üstlerine

Yönetim + belki hoca - oynatılmadı ya bonservis yüzünden.
Bence de yönetim teknik ekip ve birkaç eski takım arkadaşına sallıyor olabilir gibi

Bu da normal herifi Florya'nın suyu bilmem ne falan diyip getirdik sonra da yok seni oynatmıyoz kariyerinden bize ne lan dedik

Bence de yönetim teknik ekip ve birkaç eski takım arkadaşına sallıyor olabilir gibi

Bu da normal herifi Florya'nın suyu bilmem ne falan diyip getirdik sonra da yok seni oynatmıyoz kariyerinden bize ne lan dedik
bak bak sanki keyfimize oynatmadık ,oynasaydı paşamız zincirle mi bağladık kariyerini düşünen adam çıkar topunu oynar
20 tane maçta oynayıp hiç bişe yapamadıktan sonra enayimiyiz de para bağlıcaz
herif rosier çöpüne kariyer topunu oynattı resmen içeride

bak bak sanki keyfimize oynatmadık ,oynasaydı paşamız zincirle mi bağladık kariyerini düşünen adam çıkar topunu oynar
20 tane maçta oynayıp hiç bişe yapamadıktan sonra enayimiyiz de para bağlıcaz
herif rosier çöpüne kariyer topunu oynattı resmen içeride
Ben oynatalım mı diyorum

Herifin sitem etmesi normal diyorum

Güzel bir durusla gitmis.
Faydalanamadik ama klas Karakter

Screenshot Capture - 2024-01-31 - 14-28-25.webp

Aslında sorunun en büyüğü nerede biliyormusunuz; 300-500 Euro yıllık edecek adamlara 2Milyon gibi janjanlı bir rakamı tepside sunuyoruz ve gayri ihtiyari 300 lük adama 2M luk gözüyle bakıyoruz beklentimiz inanılmaz yüksek oluyor .Bunuda karşılamayınca her türlü kurtulmaya çalışıyoruz.Sonrada olanlar oluyor.Sözleşmeden çıkmak için oramızı buramızı yırtmaya çalışıyoruz.
Bkz:Tete en bariz örnek , Sergio Oliviera 400 -500 E yıllık alıyor olsalar bu kadar tantana olmaz asla.Birde 4 sene sözleşme nedir arkadaş yaa.

Şimdi de diyeceksiniz ki o fiyatlara buralara adım atarlarmı .Atanlarla yolumuza devam etmeliyiz bizde.

Geri
Üst Alt