#3 Angeliño

Hadi hoffenheim maçlarını izlemediniz anladım. Hiç mi leipzig, man city maçlarını izlemediniz? Bu adam dripling atıp rakibi geçmez, bu adamın özelliği kapanmış savunmaları ortalarıyla içeri gönderdiği toplarla açmaktır. Kanat ve soldan bindiren hücumcuları derin toplarla boşta buluşturup defansın dengesini bozmaktır.

Angelino fiziken hazır değil evet ama hazır olsa da Angelino hiçbir zaman söylenilen, burada eleştirilen şeyleri yapmayacak!

Lucas ile izlemeden de keskin yorumlardan kaçınmak lazım

Hadi hoffenheim maçlarını izlemediniz anladım. Hiç mi leipzig, man city maçlarını izlemediniz? Bu adam dripling atıp rakibi geçmez, bu adamın özelliği kapanmış savunmaları ortalarıyla içeri gönderdiği toplarla açmaktır. Kanat ve soldan bindiren hücumcuları derin toplarla boşta buluşturup defansın dengesini bozmaktır.

Angelino fiziken hazır değil evet ama hazır olsa da Angelino hiçbir zaman söylenilen, burada eleştirilen şeyleri yapmayacak!

Lucas ile izlemeden de keskin yorumlardan kaçınmak lazım
Yabancı caner erkin yani.
Rakamlara bakıp sevinmiştim oyun kuran bek aldık diye.mariano riera hatta saraççi kadar bile takımı ileri çıkaramıyorsa yandı gülüm keten helva

SM-A546E cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cok kötü durumda, Umarim toparlar.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oynadığımiz oyuna uygun bir adam değil, buna rağmen bile bile alınması da garip

Bir kaç maç kazımı bekte bunu orta 3lüde denemek lazım gibi.
Bindirme yapmıyor defans yapmıyor ortada dolanacaksa sol iç oynatalım alıp alıp Rusya’nın balistik füzesi gibi orta açsın.
Keremi de dinlendirmiş oluruz.

Oynadığımiz oyuna uygun bir adam değil, buna rağmen bile bile alınması da garip

Diger cok istedigimiz oyuncuda bence sol bekten cok Wingback gibi birsey. Sosanin da defansi zayif ve öne cikislarindan sonra laubali geriye kostugu oluyordu.

Niye iki tane daha hücümcü oynadiklari an daha iyi performans gösteren adam istiyordu bende ikisinin ismi ciktigitin da anlamadim.

zaha'yla rahat oynar, kerem gibi yetenekli ama dağınık adamla önlü arkalı oynamak kolay iş değil

Diger cok istedigimiz oyuncuda bence sol bekten cok Wingback gibi birsey. Sosanin da defansi zayif ve öne cikislarindan sonra laubali geriye kostugu oluyordu.

Niye iki tane daha hücümcü oynadiklari an daha iyi performans gösteren adam istiyordu bende ikisinin ismi ciktigitin da anlamadim.

Kazimcan oynar yerli sınırından dolayı, Okan hocanın oyununda atlet bekler lazım, hele keremle falan oynayamaz angelino

Fizik olarak iyilesince bize resital sunacaktir Aslan. Kaliteli topcu, top kontrol, pas, sakinlik, oyun anlayisi.. iyi transfer, umarim sakatlik sorunu yasamaz.

Cok begendim. Ki daha da iyi olacak.

Yav adam ben futbolcuyum diye bağırıyor. Ben bu takımda futbol oynayan ama futbolcu olmayan isimler sayarım, özellikle de yerliler. Angelino gayet iyi oynadı bugün de. Bu kadar kısa sürede kondisyonunu bu derece artırması da takdire şayan.

Normal maç çıkardı.

Çok asist yapar bu sene.

Zaten iyi bir oyuncuydu fizik olarak hazır değil diye caner oldu adam :asd: ileride daha iyi maçları da olacaktır.

Geri
Üst Alt