#3 Angeliño

Ya daha az top kullanmalı ya da isabet oranını artırmalı onun haricinde bir sıkıntısı yok ama ekstrası da yok

Gsc’nin itin totosuna soktuğu her transfer gibi ilerde efsane olacaktır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu arkadas topa niye bomba muamelesi yapiyor anlamadim. Tek yaptigi sey cabucak gelisi güzel bir yerlere göndermek. Genelde havadan oraya buraya atiyor "hemen ayagimdan ciksinda, nereye gidiyorsa gitsin" der gibi.

Benim görüşüm erken yaptığı ortalar yerine sıfıra indiği zaman daha tehlikeli oluyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fiziksel olarak ritmini bulmaya başladı
gerisi gelir yavaş yavaş
sakin

Daha erken olabilir, suana kadar bi numarasini göremedim..kazimcandan fazlasi yok
Hücumcu bek diye alındığı için beklenti büyük.
Beni en çok şaşırtan özelliği önü boş dahi olsa topla katetmiyor asla. belki fiziken fit olmadığı içindir ama top ayağına geldiğinde oyun kuracak takımı atağa çıkaracak özellikleri yok gibi şu ana kadar

SM-A546E cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kerem Icardi uyumunu aynı şekilde Kerem angelinhoya da çevirebilirsek daha efektif olur

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Kerem ile Mertens en az birer kez es gectiler adami acik pozisyonlarda. O da iki kez sut atmasi gerekirken abuk subuk isler yapti.

topçunun hasosu. 100 kez dedik kral adam 3-4 hafta sabredin diye, 2 haftaya zımbalamaya başlayacak.

Geri
Üst Alt