#3 Angeliño

Bu maç beğendim git gide daha iyi oynuyor ama ben hep Kazimcan ile rekabete girecek bir adamdan yanaydim. 3. yerli olarak en iyi adamımız Kazimcan gibi duruyor.

aşırı havadan orta odaklı oynuyor. bazen şut çekmesi, 0'a inmesi veya yerden pas atması lazım
İçeriye çevirdiği 1 pozisyon var, o müthişti. Adamın seviyesini gösteren bir pozisyon idi. 100 sol bekten 95 tanesinin filan dışarı havadan orta keseceği yerde adam nokta atışı yerden içeri kesti. Pozisyonun içindeki adamı hatırlayamadım ama Bakambu olabilir.

Hafif kilo problemi evet var gibi. Ayrıca şu var, hücum oyuncularını tanıması için biraz süre geçmesi lazım. Kim nereye koşup, nerelerde topla buluşuyor veya oyuncuların temel şut alternatifleri nedir bunları çözmesi gerekecek. Ceza sahasında Icardi'nin kafa pozisyonlarını kovalayacaktır artık.

Yunus'a tertemiz asist yaptı fakat Yunus yine cenabetliğini konuşturup hiç etti. Gereksiz orta denemeleri var fakat takımı tanıyınca ona da ayar çekecektir. Ligin üstünde beklerimiz var.

trabzon angelin olduğu bölgeyi kullansa çok fazla pozisyon bulurdu.

herifin arkası bomboş.

Henüz hazır değil

+ Kerem de gelmiyor

2 net asist yapabilirdi ama oyuncular net pozisyonları kaçırdı. Yunus'a verdiği pas ve duran toptan Nelsson'a açtığı orta. Zaten bunları yapsın diye alındı ve çokta iyi yapıyor.

Fiziksel olarak tam hazır değil.Hazır olduğu zaman o bindirmeleri de daha efektik yapacaktır

ilginç ben pek beğenmedim

iyi bir sağ kanadı olsa trabzonun çok sıkıntı yaşardı bence

yetenekli adam ama savunmada sıkıntı yaşatacak, bu kadar yavaş olması hazır olmamasıyla alakalıdır umarım

onun dışında kerem çok dolaşarak oynadığı için ona alışamadı bence, klasik yerinde duran bi kanatla çok daha etkili olur hücumda

Maçın tamamını izleyemedim ama izlediğim bölümde genelde temkinli oynamaya çalıştı. Yalnız 1-0 iken yaptığı o saçma hareket ve tehlikeli yerden faul kazandırması bizi yakabilirdi. Böyle egzantirik işler yaparsa problem yaşarız.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ilk yariyi uyudugumdan izlemedim ama ikinci yarida biri duran toptan 2 tane %99 asisti yendi.
Bu arada o taraflardaki duran toplari kullanmali. Kornerler de
Kerem

Geri
Üst Alt