#3 Angeliño

Angelino resmen savunması yok diyenlere de fazlasıyla cevap verdi bence. Hücumdada çok etkiliydi yavas yavas asistler de gelecektir diye düşünüyorum. Cidden çok büyük oyuncu. Leipzig döneminin yarısını dahi oynasa fazladan 15 gol katkısı verecek bir oyuncu. El Matador
FB_IMG_1692696252045.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Önünde defansi güclü adam olmali. Yoksa SL'de hep ordan gelir rakipler

Keremi futboldan soguttu resmen. Bu adam nasil oynamis o takimlarda ya, her topu yukari kaldiriyor, ayaga oynamayi hic bilmiyor.

Abi birazcık rakibe ve skora göre oyna gözünü seveyim, 1-0 öndeler hala 30 metre ilerdesin. Yine boşalttığı pozisyonu geldi Abdülkerim kapattı kornere attı. Acilen çıkması lazım...

Kazımcan daha iyi

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Keremi futboldan soguttu resmen. Bu adam nasil oynamis o takimlarda ya, her topu yukari kaldiriyor, ayaga oynamayi hic bilmiyor.
Bek ayağa neden oynasın yav? Önündeki açık oyuncusunun koşu göstermek yerine kösele ayakkabılı mahalle abisi gibi ayağa top istemesi asıl vukuat.

Hazır değil.
Bu sene Florya'da selam verdiğin hazır değil zaten.
Hazırlanıyoruz.

Yine ezbere yorumlar. Bugün Boey daha fazla aksadı defansta. Onun kanadı otoban oldu. Angelino tarafı daha iyi defans anlamında, hem Haugen, hem Eikrem maça damga vurdu. Nelsson aşırı kötü göründü. Boey savunmada aksadığı için ama hala Angelino

Angelinho nun kanat otoban maşallah.bu nasıl is anlamiyorum.Tamam ofansif iyi olabilir ama sol tarafımız okadar issizki biz oradan maşallah bu gol gibi okadar çok pozisyon goruruzki.bugun hiç mi hiç beğenmedim.

Dilim kotu topcu demeye varmiyor. Lakin icim de rahat degil.

bu arkadasın bonservisi allahtan alınmamıs

Berbat.Kazımcan bunun yaptığını yapsa küfür kutanet gidiyordu herkes.Neyse bakalım hazır olunca bi daha bakalım.Musleradan bile az koşmuş olabilir.orta sahanın 20 metre sol çizgisinde sakin sakin taklıyor ayağıma geleni ileri postalıyor.Bence 90 dakikayı smokinle oynayabilir.Ütüsü bile bozulmaz

Geri
Üst Alt