#3 Angeliño

defansif olarak yüreğim ağzımda izliyorum onun taraftan gelen atakları. oyuncuyu bilmiyorum ama yorumcuların dediğine göre her sene formsuz başlıyormuş, sonrasında formunu bulunca tutulmuyormuş. bakalım biraz daha sabretmek lazım

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

peki şunu denesek

Angelino kanat - arkası kazımcan ..

top kullanmasına lafım yok , bzen çok doktor toplar kullanıyor(bazı pasları hasta ediyorda) ama bek olarak defansı çok bırakıyor yav

peki şunu denesek

Angelino kanat - arkası kazımcan ..

top kullanmasına lafım yok , bzen çok doktor toplar kullanıyor(bazı pasları hasta ediyorda) ama bek olarak defansı çok bırakıyor yav

Defans mevkisine göre hücumu tatmin edici. Ama hücum olarak hücum katkısı sınırlı kalır ki, elindeki opsiyonlar az buz adamlar değil. Türkiye kupası maçına olur.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kazımcan Beyaztaş hüviyetinden çıkmasını arzularız

İnanılmaz süper bir top tekniği var ve özellikle fevkalade bir pasör

Dandunball oynayacaksak yabancı sınırı da düşünülürse Kazımcan düşünülebilir

Fakat şu herifin topçuluğuna da laf etmezsin be.

Defans 0 falan değil boey kanadından da aynı atakları yedik. Kerem ile yunusun defans katkısı 0 olunca bekleri yok ettiler

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Olay kanatların orta sahaların katkısı da değil

Oyun anlayışımız yüzünden maç boyunca kanatta bekleri üç oyuncuya karşı baş başa bıraktık

Bunu da izledi kulübe kenardan

Bu oyunla kötü görünmeyecek bek yok ki Angelino buna rağmen kötü görünmedi

bu adam ii bence
os olmadığı için kademeler boşalıyor hepsi bu , aynı atakları bui kanadından da yedik

Stoperleşebilen bir 6'ya mecbur bırakacak gibi bizi.

60-75 arası Kerem’e aktardığı derinlemesine kilit paslarda içeride Icardi olsa muhtemelen şu an hepiniz tapıyordunuz bu adama.

Bu adamın işi bu, defans değil. Bu bilinerek alındı. Torreira’nın olmadığı her maç böyle saçma yorumlarla çok karşılaşırız.

Sezon başı kamp yememiş, hazır olmayan oyuncunun 28. Maçına çıkan diri ve atlet birine nasıl yetişemediği sorgulanıyor mesela. Ben de onu sorgulayana kadar Okan hocaya madem defans yapıyorsun, Angelino’nun fiziksel durumu ortadayken 60-70’den sonra Kazımcan’ı niye almadığını sorguluyorum. Diri bir Kazımcan pekala orayı kapatırdı.
Dedik bunları Zalgiris maçından sonra. Yine Torreira yoktu. Üstelik molde daha fizikli takım. Kaldı ki bugün defansif anlamda Apo-Angelino ikilisi, Boey-Nelsson-Yunus ikilisinden daha fazla ayakta kaldılar. Ama yine de defansif olarak negatif görüntüler, tıpkı tüm takım gibi

Enteresandır ama ben beğendim. Geriden çıkarken attığı uzunlar iş görüyor.

Yabancı sınırı nedeniyle Kazımcan denenmeli. Yabancı hakkımızı hücumda kullanmalıyız.

Geri
Üst Alt