#3 Angeliño

Ya adamın olayı teknik kapasitesi ve oyun zekası

Sen adamın tık tık tık tek pasla tempo yapıp solda kanat ve orta saha oyuncularıyla üçgen kuracağı ortamı sağlamazsan, ceza sahasını çizgiden bombalamasını sağlayacak setleri çizmezsen adam kötü görünür

Şu an topçulara laf eden neyin ne olduğunun farkında değildir
Onu bombosken en az 15 kez geri dondu, 2 top sur pas opsiyonu ara

Takimla setle metle alakasi yok kendimizi kandirmayalim

Tempolu sol bek degil olamaz da, Sergenle yaz donemi su Italyan bebeyi istemistik bunun ismi cikmadan evvel, o yapardi iste o sizin arzuladiginiz bindirmeleri. Ayrica onun defansif yonu de bundan iyi. Ama ofansif oyunda Angelino is gorur, teknik kapasitesi yuksek. Topu takimda tutar. Okan Buruk da bunu bekliyor bundan ama solda Kerem'le henuz iyi anlastigi yok. Zaten takim olarak oturmus bir oyunumuz yok o yuzden suan daha iyi olmamasi sasirtmiyor beni.

bu herif orta acması icin alındı ama mevcut oyunda icardinin yanında 50 tane adam var orta acsa ne olacak ondan geri oynuyor topu

Neyini begenip aldik anlamiyorum. Yani herif isterse fiziksel hazir oldugu an defansi zayif olacak ve anca yari sahadan orta veya dibine pas atmaya bakacak. Hoffenheimda oyun stili buydu. Cizgiye cok fazla inmez, savunmada fazla ikili mücadeleye girmezdi.

Yani sisteme hic uymayan herif. Menajer önerisi diye mi alindi?

Adminim bu adamı bende çok beğeniyorum ama taraftarın cenabetligine midir nedir futbolu unutmuş gibi takılıyor. Kerem ile uyumu sıfır. Hoca da pek çözüm bulacak gibi değil bu gidişle adam hiç olacak.
Adamı solda boş bile bırakamıyoruz

Bağlantı yok takımda, normal böyle oynaması

Alıp tam saha koşması bekleniyorsa yanlış tercih, zamanla arttırır etkisini

Geri
Üst Alt