- 1 Haziran 2015
- 27.690
- 19.242
- 2.148
opsiyonunu kullanmayız gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu bombosken en az 15 kez geri dondu, 2 top sur pas opsiyonu araYa adamın olayı teknik kapasitesi ve oyun zekası
Sen adamın tık tık tık tek pasla tempo yapıp solda kanat ve orta saha oyuncularıyla üçgen kuracağı ortamı sağlamazsan, ceza sahasını çizgiden bombalamasını sağlayacak setleri çizmezsen adam kötü görünür
Şu an topçulara laf eden neyin ne olduğunun farkında değildir
Top süren biri değil ki, tek başına oynayan biri de hiç değilOnu bombosken en az 15 kez geri dondu, 2 top sur pas opsiyonu ara
Takimla setle metle alakasi yok kendimizi kandirmayalim
Adminim bu adamı bende çok beğeniyorum ama taraftarın cenabetligine midir nedir futbolu unutmuş gibi takılıyor. Kerem ile uyumu sıfır. Hoca da pek çözüm bulacak gibi değil bu gidişle adam hiç olacak.
böyle bi amaç varsa caneri alsaydıkbu herif orta acması icin alındı ama mevcut oyunda icardinin yanında 50 tane adam var orta acsa ne olacak ondan geri oynuyor topu
Yaw dribbling yapsin demiyom ki onu bombos 15-20 metre hic pas opsiyonu aramadan abdule donuyor surekliTop süren biri değil ki, tek başına oynayan biri de hiç değil
Böyle oynarsak Kazımcan daha iyi, en azından boy var
Adamı solda boş bile bırakamıyoruzAdminim bu adamı bende çok beğeniyorum ama taraftarın cenabetligine midir nedir futbolu unutmuş gibi takılıyor. Kerem ile uyumu sıfır. Hoca da pek çözüm bulacak gibi değil bu gidişle adam hiç olacak.
Kerem & Kerem yok hükmünde olduğu için normal diyorum ben deYaw dribbling yapsin demiyom ki onu bombos 15-20 metre hic pas opsiyonu aramadan abdule donuyor surekli