Sercan Sönmez
10 Numara!
- 20 Ocak 2011
- 10.406
- 3.125
- 2.118
Kanadı otoban oldu hücumda da çok etkisiz. Yabancı kontenjanı nedeniyle Kazımcan oynamalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bu adamın gelmesini çok istiyordum ama geldiğinden beri olumlu hareketine yuzdeye vursak scslarina oranla %80e 20 fln kalır. Büyük hayal kırıklığıİlla birilerine nefret kusulacak. Evet Emre Kılınç'tan götüm götüm kaçtığı pozisyon rezaletti ama bunun dışında sövülecek bir şey yapmadı aslında. İyiydi demiyorum da 4-5 sayfa neler yazılmış ilginç
3lu dizilis durumunda ileriden bir oyuncu kesintiye ugrayacak, yani ayni anda -Ndombele-Kerem-Zaha-Ziyech-Icardi olamaz o zaman.
hentbolu sen izle. birde 3lu oynayinca işe yarayacagini dusunuyorlar bu herifin. adam bi ise yarasa dersinki bu adam uzerine oyun kurgulanir. hentbolmus hadi ordan.Sen bence merak etmeyip hentbola geç daha dogru olur
Daha sergio ve mertensi rotasyona koyamadım bile.... valla zor denklem he bu iş.3-5-2Lig için düşünmüyorum tabi şu an 3 yerli olarak bakmıyorumda dediğin gibi ileride tüm silahları sahada kullanamıyoruz. Sanki hala en optimal 4 -3- 3 e geliyor bize. Domeble hazır değil desek Demirbay yazacağız(yedeği Kaan). ya da Angelino yerine direkt Kerem A yazacağızda oda olmaz - mutlak sol bek aneglino liste başı isteyip kesmez mantığında bakıyoruz şu an teoride.
Muslera
Sanchez Nelsson Apokerim
Boey - Ziyech - Torreira - Dombele - Angel
İcardi - Zaha
3-4-3
Muslera
Sanchez - Nelsson - Apokerim
Boey - Torreira -Dombele - Angel
Ziyech - Icardi - Zaha/Kerem
çok zor denklem ya 3 lüye dönmek - yani yazın falan denenmiş - 1 -2 maçta oluruna bakılmış olması gerekirdi şimdiden diye düşünüyorum. Nasıl yapar bilmiyorumda. İleri 3lüsü ziyech-icardi-zaha olacağı aşikar kağıt üstünde tabi (Kerem A. 'yı ezmiyorum kesinlikle 3 maç 3gol 3 asist yada 4 asist herif .Utanmasam İcardi'den daha formda derim)
ben hala 4 - 2- 3 - 1 diyorum şu anki durumlara uygun. Boey ve Angelino aynı çizgi değil tabi asimetrik takılacak maçın durumuna göre. ya da baya baya Kerem Aktürkoğlunu ortasaha olarak 1 2 adım geride oynatacaksın ileriye girmeli etmeli, ofans gücü haricindeki pas ve önceki zamanlara göre topla adam eksiltmesi daha düşük haldeyken orda iyi mi kötü mü olur bilemiyorum.
4-2-3-1 (4-3-3 varyasyonu)Bir de 3lü düşününce beklerin topla meziyetli adamlar olması gerekir düşüncesindeyim. Boey inanılmaz dribblingci bir bek değil - çok iyi zamanlamayla iyi top kesen hızlı bek aslında. Angelino rahatlasa 3 lüde boey sırıtabilir duruyor gözümde.
Muslera
Boey - Nelsson/sanchez - Apokerim - Angel/Kazım
Torreira/kaan---dombele/demirbay
Ziyech - Aktürkoğlu - zaha
icardi
bu pozisyona maç içinde ben de bayağı sinirlenmiştimşu pozisyonda aldığı pozisyon rezillikten başka bir şey değil.
burada maç 3-2, 3-3 olsa vallahi çok büyük problem olurdu bütün takım tepki görürdü
benim anlamadığım 3 stoperle oynamaya alışkın adam niye kendini bu kadar stoperlere yapıştırıyor, molde maçında da 2. golü böyle yemiştik. defansif pozisyon alması çok çok kötü napıcaz bilmiyorum.
hücumda veya oyun kurulumunda da katkı alamıyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 220293
Oyuncu profilinden ziyade kaliteli olduguna inandiklari oyunculara gittiler cunku. Alalim da bir sekilde sistemi oturturuz diye dusunduler. Umarim oyle olur yoksa isimiz is.Hoca niye 3'lüye yatkın beklere gitti gerçekten anlayamıyorum. Adı ciddi şekilde geçen diğer aday olan Sosa da keza sol bekten ziyade sol kanat beki. Ne olursa olsun teknik kapasitesi sebebiyle beklentim büyüktü, çok izledim Bundesliga'da o sebeple bu kadar vasat oluşuna anlam veremiyorum. Kerem'in sarı kart aldırdığı pozisyonda attığı çok güzel bir pas var, onun dışında olumlu hareketi yok gibiydi dün.
Hoca niye 3'lüye yatkın beklere gitti gerçekten anlayamıyorum. Adı ciddi şekilde geçen diğer aday olan Sosa da keza sol bekten ziyade sol kanat beki. Ne olursa olsun teknik kapasitesi sebebiyle beklentim büyüktü, çok izledim Bundesliga'da o sebeple bu kadar vasat oluşuna anlam veremiyorum. Kerem'in sarı kart aldırdığı pozisyonda attığı çok güzel bir pas var, onun dışında olumlu hareketi yok gibiydi dün.
Yerleşik/set oyununda ben takımı beğenmiyorum hatta iyi değiliz diyebilirim. Hoca ne düşünüyor bilmiyorum ama büyük takım dediğin daha iyi oynamalı çünkü elimizdeki oyuncular buna müsait.3lü konusu da düşünülenleri herhalde hoca da düşünmüştür.
Şunu netleştirelim oyuncu mu kötü yoksa bize mi uymuyor
Oyuncunun kötü olmadığı açık, dolayısıyla 10 maçta da karar verilmez. Ofansif katkı verdiği senaryoda defansif zaafiyetleri göz ardı edilebilecektir dolayısıyla ofansif katkı almamız gerekiyor.
Bunda da yerleşik oyun anlayışımızın olmaması sorun, bu da hocaya bakar. Yoksa Caner gibi alıp her pozisyonda orta açsa herhalde şimdiden 3-4 asisti olurdu.
İyi değiliz ne yav, sıfırızYerleşik/set oyununda ben takımı beğenmiyorum hatta iyi değiliz diyebilirim. Hoca ne düşünüyor bilmiyorum ama büyük takım dediğin daha iyi oynamalı çünkü elimizdeki oyuncular buna müsait.

uyarmıyor. başka soru?Son 10 yılda en kötü sol bekimiz kimdi diye sorsalar Latovlevici derdim, ama bu herif ondan daha kötü oynuyor şu anda ve her maç 20 defa yaptığı bir olay var:
Rakip oyuncu 20 metre uzaktayken rakibe basmak yerine geriye doğru koşmaya başlıyor, akabinde stoper bölgesine kadar gidiyor ve onun kademesine Abdülkerim girmek zorunda kalıyor. Herif tek başına bütün defansı bozuyor. Bir kişi çıkıp uyarmıyor mu sen ne yapıyorsun diye, çok ilginç gerçekten.