#3 Angeliño

Takımın en kötüsüydü muhtemelen anlam veremiyorum.Hucumcu bek dedik isabetli orta yok kilit pas yok,defansif zaafları belli zaten.

emre ozcan mi ne o bile ilk 6 haftadan sonra acilir dedi ama kerem varken işimiz çok zor.kazimcani maymun ederler,o yüzden susun.utanacaksiniz

O kadar sol bek izledim Galatasarayda bu angel kadar kötüsünü görmedim.
Ndombele 15 dakikada kötü fizik kalitesine rağmen 4 top kazandı bu angelino 90 dk da 0
Pozisyon almasını bilmiyor rakipten topu kapamayacağını bildiği için geri geri hatta sağ geri yapıp bizim sol stoperle çarpışıyor 8 defa rakibi bire bir karşıladı hepsinde aynı terane.
Hücuma gelelim.
Ee bu kadar defansı zayıf bek hücumda üretkendir değil mi.
Yok orda da sıfır.önü 20 metre boş git dene ak bir kez soldan yok hemen dön torrreiraya dön abduşa.
City leipsig görmüş adamsın 1 tane olumlu hareketi olmaz mı sahada.
Keremin defansı zayıfmış o bozuyormuş hahahahahaha
Son olarak pva dan özür dilerim buraları okuyorsan reis en azından ileri çıkışların etkiliydi keremle al ver yapıyor akıyordun soldan daha kötüsü gelmez dedik büyük konuştuk demek.
Son not: yazı bilerek abartıldı boeyin ilk maçında bu tarz yazınca boey beni öt etmişti inş angelde eder mantığıyla yapıldı bu mübalağa.ama ciddi kötü performans veriyor düzelmeli

Samsunun ilk golunde acin angelino ya bakin sonra konusalim bolgesindr degil rakip taci atiyor sonra geliyor onun yerini Abdulkerim kapatiyor abdulun yerine baska oyuncu kayiyor adam yayin uzerinden bombos vuruyor
sol bek kadraja top ciktiktan sonra giriyor

ya maç sonraso maç yüzünden negatif doldumda -" olaki 3 lü oynarsakta dumur edebilir" düşüncesinede inanasım çok yok.

Hoca israrla isteyip aldirdigi oyuncuyu kolay kolay kesmez cunku bu defa kendi ayagina sıkmış olur. Listenin basina bunu yazmis diyorlar olaya oyle yaklasmak gerek.

Sahsen transfer donemin basinda su Italyan cocugu istiyordum defansi daha saglam diye ama hoca Angelino'ya takmis kafaya deniyordu ve bunun gelecegi belliydi.

Hoca israrla isteyip aldirdigi oyuncuyu kolay kolay kesmez cunku bu defa kendi ayagina sıkmış olur. Listenin basina bunu yazmis diyorlar olaya oyle yaklasmak gerek.

Sahsen transfer donemin basinda su Italyan cocugu istiyordum defansi daha saglam diye ama hoca Angelino'ya takmis kafaya deniyordu ve bunun gelecegi belliydi.
Demekki buna transfer yaptirilmamali

Antep macinda ne oldugunu gördük,2 gol 1 asist yapti diye bu macta çok kötü oynayan ve defansa yardım nedir bilmeyen ,bütün atakları öldüren kereme laf edemeyip buraya geliyosaniz futbolda izlemeyin.önünde keremle oynuyo bu adam
zahayla oynayinca calimmi atacak, cizgiye mi inecek, 2li mucadeke mi kazanacak, defansif etkinliklerde daha mi iyi olacak, gelen paslati geriye oynamak yerine ilerimi oynayacak, kenarda sikisinca icardiye uzun top atmak yerine orta alana deplase mi olacak, ne olacak cok merak ettim?

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Valla sağ ayak hiç yok, anca solla oyun kurabiliyor bu 1. handikap.

Dribbling hiç yok bu da 2. handikap.

Savunması kötü 3. handikap.

Hadi bunlar yok ama hücumda çok iyi desen şuana kadar öyle bir şeyini de göremedik, hele bu yabancı kuralında böyle devam ederse kesinlikle Kazımcan oynamalı.

Demekki buna transfer yaptirilmamali
Onu bilmem ama buradaki yorumlarin bir kismini okuyunca bazilarin olaydan hic haberdar olmadiklarini seziyorum. Hocanin bizzat istedigi oyuncuyu saaaak diye kesmeyecegini akil edebilmemiz lazim. Angelino artik ne kadar adapte olur ve iyi oynar, bunu ilerleyen haftalarda gorecegiz.

Onu bilmem ama buradaki yorumlarin bir kismini okuyunca bazilarin olaydan hic haberdar olmadiklarini seziyorum. Hocanin bizzat istedigi oyuncuyu caak diye kesmeyecegini akil edebilmemiz lazim. Angelino artik ne kadar adapte olur ve iyi oynar, bunu ilerleyen haftalarda gorecegiz.
eğer bunu kadro yapısına direkt etki edecek olarak düşünürsek çok yakında 3lü dizilişe geçeceğiz . anca orda Apokerim arkasını kollayıp merkezden açılınca rahat olabilr

Niye begenmiyonuz la bu adami? :D Ben begeniyorum valla.

şu pozisyonda aldığı pozisyon rezillikten başka bir şey değil.

burada maç 3-2, 3-3 olsa vallahi çok büyük problem olurdu bütün takım tepki görürdü

benim anlamadığım 3 stoperle oynamaya alışkın adam niye kendini bu kadar stoperlere yapıştırıyor, molde maçında da 2. golü böyle yemiştik. defansif pozisyon alması çok çok kötü napıcaz bilmiyorum.

hücumda veya oyun kurulumunda da katkı alamıyoruz

1694896467605.png

Adam wingback. Defansif bir bek değil yani. Adamı gereksiz linç edip moralini bozmayalım. 4'lü savunmalar için ideal bir bek olmadığı doğrudur. Ama leş bir oyuncu değil. Arkasında 3'lü stoper tandemi olsa fark yaratacağını düşünüyorum ayrıca.

Adam wingback. Defansif bir bek değil yani. Adamı gereksiz linç edip moralini bozmayalım. 4'lü savunmalar için ideal bir bek olmadığı doğrudur. Ama leş bir oyuncu değil. Arkasında 3'lü stoper tandemi olsa fark yaratacağını düşünüyorum ayrıca.
Kanat beki olacak kadar git gel yapacağını hayal bile edemedim Angelino’nun ben

Onu bilmem ama buradaki yorumlarin bir kismini okuyunca bazilarin olaydan hic haberdar olmadiklarini seziyorum. Hocanin bizzat istedigi oyuncuyu saaaak diye kesmeyecegini akil edebilmemiz lazim. Angelino artik ne kadar adapte olur ve iyi oynar, bunu ilerleyen haftalarda gorecegiz.
Eleştiriyi de kaldiracak ozaman yapacak birşey yok

Geri
Üst Alt