- 6 Eylül 2014
- 94.022
- 64.805
- 4.608
Emre kilinctti Allah'tan iyi vuramadi. Kafayı yedim o pozisyonda. Rakibe uzak oynuyor hep3-2 iken sol bekten sağ stopere doğru kayıp samsun sağ açığını boşta bırakırken neyi amaçlıyordu acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre kilinctti Allah'tan iyi vuramadi. Kafayı yedim o pozisyonda. Rakibe uzak oynuyor hep3-2 iken sol bekten sağ stopere doğru kayıp samsun sağ açığını boşta bırakırken neyi amaçlıyordu acaba?
Ilk yedgimiz golu gormedim ama en az 2 - 3 tane pozisyina kendi mevkisi bombostu. Sola kaysa ortadaki adam bombos kalacak. Kerem ile oynamak gercekten zor. Neredeyse %90 yalniz kaliyorsun. Bence Angel de Kerem ile oynayacak en kotu secimlerden birisi olmus. Bir de Zaha ile gormek lazim.Rakip takım sol kanattan gelirken bu arkadaş neden sağ kanada doğru gidiyor. Kaç kere hucumcunun önünü açtı.
M2101K9G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Savunması iyi ve yerden pasları büyük kalite
Korner golü öncesi Angelino sayesinde gol geldi onu da hatırlamakta fayda var her geçen gün daha iyi olacaktır. Yediğimiz 2 golde de top çarpmasa zaten gol atamıyorlardı.
1-0'ken kaçan gol tamamen şanstı orada kademeye girmedi hataları var mı var ama biraz beklemek lazım milli aradan çıktık sonraki maçlarda görmek lazım aralar hiç bize yaramıyor eğer ritim yakalamazsa Kazımcan zaten formayı kapacaktır.normalde daha erken atabilirlerdi golleri