#3 Angeliño

Takımın en zayıf halkası an itibarıyla.ne defansta güven veriyor ne de hücumda beklenen desteği sağlayamıyor.kampa da erken katıldı.zaha ile görmek isterim
Bir an önce kendine gelmesi lazım

Rakip takım sol kanattan gelirken bu arkadaş neden sağ kanada doğru gidiyor. Kaç kere hucumcunun önünü açtı.

M2101K9G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ilk yedgimiz golu gormedim ama en az 2 - 3 tane pozisyina kendi mevkisi bombostu. Sola kaysa ortadaki adam bombos kalacak. Kerem ile oynamak gercekten zor. Neredeyse %90 yalniz kaliyorsun. Bence Angel de Kerem ile oynayacak en kotu secimlerden birisi olmus. Bir de Zaha ile gormek lazim.

Başka takımlarda ne oynadığının önemi yok, bizdeki performansı Ömer Bayram'ın bile gerisinde. Belli ki sol bek için ideal isim değil veya bu sistemde sol bek oynayamıyor. Keşke Kazım'dan bu kadar çabuk vazgeçilmeseydi, bu şekilde onu da kaybediyoruz.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Korner golü öncesi Angelino sayesinde gol geldi onu da hatırlamakta fayda var her geçen gün daha iyi olacaktır. Yediğimiz 2 golde de top çarpmasa zaten gol atamıyorlardı.

Antep macinda ne oldugunu gördük,2 gol 1 asist yapti diye bu macta çok kötü oynayan ve defansa yardım nedir bilmeyen ,bütün atakları öldüren kereme laf edemeyip buraya geliyosaniz futbolda izlemeyin.önünde keremle oynuyo bu adam

defansta oyun kurgusu itibariyle kademe zaafiyeti oluşuyor ama epey kaliteli bi oyuncu bence angelino

normalde daha erken atabilirlerdi golleri
1-0'ken kaçan gol tamamen şanstı orada kademeye girmedi hataları var mı var ama biraz beklemek lazım milli aradan çıktık sonraki maçlarda görmek lazım aralar hiç bize yaramıyor eğer ritim yakalamazsa Kazımcan zaten formayı kapacaktır.

Sol bekin cicaldausu olacak böyle giderse

Sacha boeye bak biraz ibret al kendine çeki düzen ver

Ne ekmeğe ne suya faydan yok angeldau

Zorunlu mu bonservisi? Inanilmaz defansif zaafiyet yaratıyor.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt