Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demekki buna transfer yaptirilmamaliHoca israrla isteyip aldirdigi oyuncuyu kolay kolay kesmez cunku bu defa kendi ayagina sıkmış olur. Listenin basina bunu yazmis diyorlar olaya oyle yaklasmak gerek.
Sahsen transfer donemin basinda su Italyan cocugu istiyordum defansi daha saglam diye ama hoca Angelino'ya takmis kafaya deniyordu ve bunun gelecegi belliydi.
emre ozcan mi ne o bile ilk 6 haftadan sonra acilir dedi ama kerem varken işimiz çok zor.kazimcani maymun ederler,o yüzden susun.utanacaksiniz
zahayla oynayinca calimmi atacak, cizgiye mi inecek, 2li mucadeke mi kazanacak, defansif etkinliklerde daha mi iyi olacak, gelen paslati geriye oynamak yerine ilerimi oynayacak, kenarda sikisinca icardiye uzun top atmak yerine orta alana deplase mi olacak, ne olacak cok merak ettim?Antep macinda ne oldugunu gördük,2 gol 1 asist yapti diye bu macta çok kötü oynayan ve defansa yardım nedir bilmeyen ,bütün atakları öldüren kereme laf edemeyip buraya geliyosaniz futbolda izlemeyin.önünde keremle oynuyo bu adam
Onu bilmem ama buradaki yorumlarin bir kismini okuyunca bazilarin olaydan hic haberdar olmadiklarini seziyorum. Hocanin bizzat istedigi oyuncuyu saaaak diye kesmeyecegini akil edebilmemiz lazim. Angelino artik ne kadar adapte olur ve iyi oynar, bunu ilerleyen haftalarda gorecegiz.Demekki buna transfer yaptirilmamali
eğer bunu kadro yapısına direkt etki edecek olarak düşünürsek çok yakında 3lü dizilişe geçeceğiz . anca orda Apokerim arkasını kollayıp merkezden açılınca rahat olabilrOnu bilmem ama buradaki yorumlarin bir kismini okuyunca bazilarin olaydan hic haberdar olmadiklarini seziyorum. Hocanin bizzat istedigi oyuncuyu caak diye kesmeyecegini akil edebilmemiz lazim. Angelino artik ne kadar adapte olur ve iyi oynar, bunu ilerleyen haftalarda gorecegiz.
Kanat beki olacak kadar git gel yapacağını hayal bile edemedim Angelino’nun benAdam wingback. Defansif bir bek değil yani. Adamı gereksiz linç edip moralini bozmayalım. 4'lü savunmalar için ideal bir bek olmadığı doğrudur. Ama leş bir oyuncu değil. Arkasında 3'lü stoper tandemi olsa fark yaratacağını düşünüyorum ayrıca.
Eleştiriyi de kaldiracak ozaman yapacak birşey yokOnu bilmem ama buradaki yorumlarin bir kismini okuyunca bazilarin olaydan hic haberdar olmadiklarini seziyorum. Hocanin bizzat istedigi oyuncuyu saaaak diye kesmeyecegini akil edebilmemiz lazim. Angelino artik ne kadar adapte olur ve iyi oynar, bunu ilerleyen haftalarda gorecegiz.