#3 Angeliño

Çok abartılı eleştiriliyor son maç hariç toparlamaya başlamıştı sabır göstermek gerekir ihtiyacımız olacak hücum gücüne

Bu adam oynar ama kerem oynamaz, ya da kerem oynar bu oynamaz, ikisi de zargana, ikisinin de savunma güçleri 0.

Bende eleştirdim ama nedense yakın zamanda beklenen çıkışı yapacağına inanıyorum kimin ne yapacağını iyice çözdüğü an hücumda aşırı güç katacak defansta ise takım halinde kompakt oynamamız lazım şu ara geçişlerden sonra takım boyu 60-70 metrelere uzuyor.

orhan uluca morona anlatır gibi cok güzel anlatmış bunları teknik ekibede izletmek lazım

bu adamı 4lü savunmanın sol beki olarak kullanamazsın diyor 4lü savunmadan herzaman delik deşik olmuş

Bu arkadaş takıma monte olacak diye Kazımcan'ın olası gelişimi sekteye uğradı.

Kazım un çok gelişeceğine ümidim yok ama iş yapar seviyede oynadı geçen yıl
Tüm sezonu kazım a yıkmak adamın da geleceğini de harcamak manasına gelebilirdi
İyi gidilen yerlerde Kazım dan verim almamız lazım tüm ihaleyi üzerine alacak hareketleri var anlamsız
Çok konsantre ve yürekten oynuyor orası sevindirici

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne diye kullanacakmışız adamı sol bek diye almadık mı kardeşim biz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sol bek ama bu adam herzaman 3lu sistem oynayan takımlarda başarılı olmuş bir oyuncu yani arkadaki stoper hep bunun kademesine girecek
4lu oynayamiyor sürekli hatalar yapıyor şayet hoca ısrar ederse adamı hiç izlememis derim
Ya kazimcani oynatacak ya da maç kaybetme pahasına angelinoyu
Yada takintilarindan kurtulup 3lu sisteme dönecek
Hocanın tercihi çok önemli artik

orhan uluca morona anlatır gibi cok güzel anlatmış bunları teknik ekibede izletmek lazım

bu adamı 4lü savunmanın sol beki olarak kullanamazsın diyor 4lü savunmadan herzaman delik deşik olmuş
Önceleri pek ihtimal vermememe rağmen, Angelino da alınınca, ''Acaba üçlüye mi dönecek?'' diye hafiften ümitlenmiştim. 3-4-3 formasyonunu çok iyi uygulayabilecek bir kadro oluştu zira...

Ancak belli ki hoca diziliş ezberinden ve Mertens' i gebertene kadar sahada tutmaktan vazgeçmeyecek. Umarım bir bildiği vardır. 40 yıldır futbolun içinde olan, bunun 30 yılını futbolcu ve TD olarak üst düzey profesyonellikle geçiren adam bizden iyi biliyordur elbette...

Bizim taraftar beklerde Boey gibi adam görmek istiyor. Oynadığımız uzun boylu takım oyununda git gel yapabilen bek göze daha çok hitap ediyor. Dikkat ettiyseniz dün bu adam ne tam gidebildi, ne de tam gelebildi. Patlama gücü Boey kadar değil. Adamın oynadığı futbolda arkası sol stoper tarafından kontrol edilmeli(3'lü tandem).

Boey bile bizim oynadigimiz tarzda error verebiliyor. Beklerin pestilini çıkarmaya yönelik top oynuyoruz. Ne kadar geniş ve düzensiz oynarsan beklerini o kadar çok koşturursun. Sezon sonu adamı transfer eder miyiz bilmiyorum. Ama böyle oynamaya devam edeceksek Latinlerden git gel yapan bir bek bulalım daha iyi. Sasha satılıp hem sağ hem sol bek alınabilir o parayla.

Bizim taraftar beklerde Boey gibi adam görmek istiyor. Oynadığımız uzun boylu takım oyununda git gel yapabilen bek göze daha çok hitap ediyor. Dikkat ettiyseniz dün bu adam ne tam gidebildi, ne de tam gelebildi. Patlama gücü Boey kadar değil. Adamın oynadığı futbolda arkası sol stoper tarafından kontrol edilmeli(3'lü tandem).

Boey bile bizim oynadigimiz tarzda error verebiliyor. Beklerin pestilini çıkarmaya yönelik top oynuyoruz. Ne kadar geniş ve düzensiz oynarsan beklerini o kadar çok koşturursun. Sezon sonu adamı transfer eder miyiz bilmiyorum. Ama böyle oynamaya devam edeceksek Latinlerden git gel yapan bir bek bulalım daha iyi. Sasha satılıp hem sağ hem sol bek alınabilir o parayla.
Doğru tespitler, bunları ben de hep söylüyorum. İlk geldiği zamanlarda R. Carlos' un sarfettiği isyankar söz durumu çok iyi özetliyor; ''Benden deparla 70 metre gidip gelmem ve bunu maç boyunca sürdürmem bekleniyor, bunu yapamam, kimse yapamaz; böyle futbol oynanmaz!''...

Okan Hocaya mahsus bir durum değil; Fatih Hocayı en çok eleştirdiğim konulardan biridir. Hoca hele son gelişinde belki en çok bek oyuncusu transfer ettirmiştir, hiçbirisinden de memnun kalmamıştır. Ki FT takımlarının boyu şimdikinden de uzundu...

Son düzenleme:
Doğru tespitler, bunları ben de hep söylüyorum. İlk geldiği zamanlarda R. Carlos' un sarfettiği isyankar söz durumu çok iyi özetliyor; ''Benden deparla 70 metre gidip gelmem ve bunu maç boyunca sürdürmem bekleniyor, bunu yapamam, kimse yapamaz; böyle futbol oynanmaz!''...

Okan Hocaya mahsus bir durum değil; Fatih Hocayı en çok eleştirdiğim konulardan biridir. Hoca hele son gelişinde belki en çok bek oyuncusu transfer ettirmiştir, hiçbirisinden de memnun kalmamıştır. Ki FT takımlarının boyu şimdikinden de uzundu...
Doğru söylemiş Carlos. Bir insan o kadar geniş alanı kontrol edemez. Beygir değil bu. Dizilişten bağımsız çok geniş ve düzensiz oynuyoruz. 100 sene önce Ali Sami Yen amacımız İngilizler gibi toplu halde oynamak demiş. Total futbolu tarif etmiş. Biz yüz yıl sonra hala bunu anlamamakta ısrar ediyoruz.

Savunma tarafı hep bilinen birşeydi. Esas hayal kırıklığı beklenilen ve yapabileceği hücum aksiyonlarını henüz göremedik. Tabi burada Kerem'in oyun anlayışı da rol oynuyor.
Toparlayıp kalitesini gösterecektir.

Çok bir artısı görmedik. Bekleyelim bakalım kaç hafta da kendisine gelecek.

savunması kötü biliyoruz da bu kadar da kötü olamaz be abi , şurada çıldırdım resmen. Dünyada böyle hareket yapacak çok az oyuncu vardır bence. Forvetler bile bu kadar kötü savunma yapmaz ve bunu 2-3 defa daha yaptı.
1695020570901.webp
1695020596966.webp

savunması kötü biliyoruz da bu kadar da kötü olamaz be abi , şurada çıldırdım resmen. Dünyada böyle hareket yapacak çok az oyuncu vardır bence. Forvetler bile bu kadar kötü savunma yapmaz ve bunu 2-3 defa daha yaptı.
Ekli dosyayı görüntüle 220455Ekli dosyayı görüntüle 220456
çok büyük bir sorun göremiyorum burada. savunmayı daraltıp asıl tehlikeli noktaya atmasını engelledi. bilerek veya bilmeyerek yaptı bilemiyorum, öyle çıldırılacak bir şey yok yani

Son düzenleme:
gelmeden demiştik, angelino oynayacaksa 2 önlibero oynamak daha doğru olur diye. adamın defoları belli, senelerdir kullanılma şekli de belli. psvde oynarken psv 2 ön liberoydu, leipzigte 3lü savunmada oynadı. yani onun eksiğini kapatacak hep bir fazla oyuncu soktu takımlar savunmaya. ben eleştirmem angelinoyu, hatta bana göre iyi de savunma yapıyor. yıllardır kullanılış biçimi belli olan angelinonun kendisini değiştirmesini beklmeye son verip hocanın bu oyuna bi çözüm bulması lazım

Geri
Üst Alt