Murat Hülagü
10 Numara!
- 22 Temmuz 2012
- 16.101
- 5.834
- 1.513
Çok abartılı eleştiriliyor son maç hariç toparlamaya başlamıştı sabır göstermek gerekir ihtiyacımız olacak hücum gücüne
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçta izlerken benim de dikkatimi çekmişti burası
Bu arkadaş takıma monte olacak diye Kazımcan'ın olası gelişimi sekteye uğradı.
orhan uluca morona anlatır gibi cok güzel anlatmış bunları teknik ekibede izletmek lazım
bu adamı 4lü savunmanın sol beki olarak kullanamazsın diyor 4lü savunmadan herzaman delik deşik olmuş
Sol bek ama bu adam herzaman 3lu sistem oynayan takımlarda başarılı olmuş bir oyuncu yani arkadaki stoper hep bunun kademesine girecekNe diye kullanacakmışız adamı sol bek diye almadık mı kardeşim biz
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Önceleri pek ihtimal vermememe rağmen, Angelino da alınınca, ''Acaba üçlüye mi dönecek?'' diye hafiften ümitlenmiştim. 3-4-3 formasyonunu çok iyi uygulayabilecek bir kadro oluştu zira...orhan uluca morona anlatır gibi cok güzel anlatmış bunları teknik ekibede izletmek lazım
bu adamı 4lü savunmanın sol beki olarak kullanamazsın diyor 4lü savunmadan herzaman delik deşik olmuş
Doğru tespitler, bunları ben de hep söylüyorum. İlk geldiği zamanlarda R. Carlos' un sarfettiği isyankar söz durumu çok iyi özetliyor; ''Benden deparla 70 metre gidip gelmem ve bunu maç boyunca sürdürmem bekleniyor, bunu yapamam, kimse yapamaz; böyle futbol oynanmaz!''...Bizim taraftar beklerde Boey gibi adam görmek istiyor. Oynadığımız uzun boylu takım oyununda git gel yapabilen bek göze daha çok hitap ediyor. Dikkat ettiyseniz dün bu adam ne tam gidebildi, ne de tam gelebildi. Patlama gücü Boey kadar değil. Adamın oynadığı futbolda arkası sol stoper tarafından kontrol edilmeli(3'lü tandem).
Boey bile bizim oynadigimiz tarzda error verebiliyor. Beklerin pestilini çıkarmaya yönelik top oynuyoruz. Ne kadar geniş ve düzensiz oynarsan beklerini o kadar çok koşturursun. Sezon sonu adamı transfer eder miyiz bilmiyorum. Ama böyle oynamaya devam edeceksek Latinlerden git gel yapan bir bek bulalım daha iyi. Sasha satılıp hem sağ hem sol bek alınabilir o parayla.
Doğru söylemiş Carlos. Bir insan o kadar geniş alanı kontrol edemez. Beygir değil bu. Dizilişten bağımsız çok geniş ve düzensiz oynuyoruz. 100 sene önce Ali Sami Yen amacımız İngilizler gibi toplu halde oynamak demiş. Total futbolu tarif etmiş. Biz yüz yıl sonra hala bunu anlamamakta ısrar ediyoruz.Doğru tespitler, bunları ben de hep söylüyorum. İlk geldiği zamanlarda R. Carlos' un sarfettiği isyankar söz durumu çok iyi özetliyor; ''Benden deparla 70 metre gidip gelmem ve bunu maç boyunca sürdürmem bekleniyor, bunu yapamam, kimse yapamaz; böyle futbol oynanmaz!''...
Okan Hocaya mahsus bir durum değil; Fatih Hocayı en çok eleştirdiğim konulardan biridir. Hoca hele son gelişinde belki en çok bek oyuncusu transfer ettirmiştir, hiçbirisinden de memnun kalmamıştır. Ki FT takımlarının boyu şimdikinden de uzundu...
3 5 2nin kanat beki olarak kullanmak gerekiyor. 4 4 2 'de iyi perfonmans sunamıyormuş ancak kendisi 4 lü defansın solunda daha rahat olduğunu söylüyorduNe diye kullanacakmışız adamı sol bek diye almadık mı kardeşim biz
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
çok büyük bir sorun göremiyorum burada. savunmayı daraltıp asıl tehlikeli noktaya atmasını engelledi. bilerek veya bilmeyerek yaptı bilemiyorum, öyle çıldırılacak bir şey yok yanisavunması kötü biliyoruz da bu kadar da kötü olamaz be abi , şurada çıldırdım resmen. Dünyada böyle hareket yapacak çok az oyuncu vardır bence. Forvetler bile bu kadar kötü savunma yapmaz ve bunu 2-3 defa daha yaptı.
Ekli dosyayı görüntüle 220455Ekli dosyayı görüntüle 220456