#3 Angeliño

Geçende anlattım tekrar anlatıyorum Angelino maçın 3-3 olmasını engellemiştir. Maç içinde kötüydü ortalamanın altı oynadı ama bu pozisyonu tamamen Angelino bağlamakta çok ciddi hata olduğunu düşünüyorum hatta oyuncuya artı bile yazarım.

Molde maçında benzer bir pas ile adam defans arkasına kaçmış karşı karşıya kalmıştı ve Muslera kurtarmıştı iyi bir futbolcu olsa orada skor bile yapabilirdi.

Samsunspor maçındaysa Angelino rakibin oraya atacağını fark ediyor ve pas açısını tamamen kapatıp riske attığı taraf daha dar açıya sahip olan ve ters ayaklı Emre Kılınç oluyor. Oradan Emre Kılınç 100 şut çekse 1 tane anca atar çünkü Muslera-Angelino açısını daralttılar en fazla risk kaleciden top sekerse tehlike olabilecek bir pozisyondu eğer Angelino adamına gitse bu sefer Abdülkerim-Nelsson arkasına koşu atan karşı karşıya 3-3 yapardı.

7nx77rj.png
49ham7q.png

Geçende anlattım tekrar anlatıyorum Angelino maçın 3-3 olmasını engellemiştir. Maç içinde kötüydü ortalamanın altı oynadı ama bu pozisyonu tamamen Angelino bağlamakta çok ciddi hata olduğunu düşünüyorum hatta oyuncuya artı bile yazarım.

Molde maçında benzer bir pas ile adam defans arkasına kaçmış karşı karşıya kalmıştı ve Muslera kurtarmıştı iyi bir futbolcu olsa orada skor bile yapabilirdi.

Samsunspor maçındaysa Angelino rakibin oraya atacağını fark ediyor ve pas açısını tamamen kapatıp riske attığı taraf daha dar açıya sahip olaan ve ters ayaklı Emre Kılınç oluyor. Oradan Emre Kılınç 100 şut çekse 1 tane anca atar çünkü Muslera-Angelino açısını daralttılar en fazla kaleciden top sekerse tehlike olabilecek bir pozisyondu eğer Angelino adamına gitse Abdülkerim-Nelsson arkasına koşu atan karşı karşıya 3-3 yapardı.

7nx77rj.png
49ham7q.png
Yav 2 defans o topu kesemeyecek mi sıfıra inen oyuncu daha tehlikeli. Molde öyle attı golu

Yav 2 defans o topu kesemeyecek mi sıfıra inen oyuncu daha tehlikeli. Molde öyle attı golu
Bana göre de doğru olanı yaptı ama stopere çok yaklaştı ardından Emre'nin kontrolünü kaybetti.

Bir iki adım fazla içeri girince Emre'nin açısı genişledi. Zaten burada bizim kızdığımız ilk gittiği yer değil sonraki geç kalması. Ayrıca bu kadar kolay geçilmemeli bir oyuncu. Biraz toparlaması lazım. Bir kaç maçtır iyiydi fakat bu maç bayağı deldiler onun bölgesini.

Apo'yu da taraftarın önüne atıyor bu durum. Zaten millet yerli bir oyuncu hata yapsın da sövelim diye bekliyor. Umarım ilerleyen dönemde Apo'yu bireysel hatalardan dolayı kaybetmeyiz.

Son düzenleme:
Benim attığım pozisyon 1-1'ken 1-2 olabilecek bir pozisyoundu o pozisyonda da topun geçtiği bölgede 5 kişi var ama sonuçta doğru pas ile adam karşı karşıya kaldı. Samsunspor maçında bence en doğrusunu Angelino yaptı tüm maç 10 üzerinden 4'lük oynadı şu pozisyonda 10 üzerinden 9'luk hareket yaptı oyunu dar açıya çekip riski minimuma indirdi o da bir risk ama en başta sorumlusu Nelsson'dur kafayla merkeze atıp bir anda tüm defans hattını hazırlıksız yakalanmasına sebep oldu en tehlikeli pozisyonların başlangıcı merkezde bir anda kolay top kaybıyla oluyor.

Benim attığım pozisyon 1-1'ken 1-2 olabilecek bir pozisyoundu o pozisyonda da topun geçtiği bölgede 5 kişi var ama sonuçta doğru pas ile adam karşı karşıya kaldı. Samsunspor maçında bence en doğrusunu Angelino yaptı tüm maç 10 üzerinden 4'lük oynadı şu pozisyonda 10 üzerinden 9'luk hareket yaptı oyunu dar açıya çekip riski minimuma indirdi o da bir risk ama en başta sorumlusu Nelsson'dur kafayla merkeze atıp bir anda tüm defans hattını hazırlıksız yakalanmasına sebep oldu en tehlikeli pozisyonların başlangıcı merkezde bir anda kolay top kaybıyla oluyor.
Kabul etmiyorum ama saygı duyalim

Şu var tek kişi olsaydı bunu doğru bulabilirdim. 2 kişi olduğu için yanlış buluyorum

Pozisyonu tek bir görüntü üzerinden değil genel en baştan itibaren koyuyorum. Kritik konu merkezde kaptırılan topun önemi az daha 3-3 olabilirdi. X-Y-Z suçlumak yerine yapılmaması gereken bomboş pozisyonda 5'e 5 yakalanmamızdır.
647rus3.png

Pozisyonu tek bir görüntü üzerinden değil genel en baştan itibaren koyuyorum. Kritik konu merkezde kaptırılan top X-Y-Z suçlumak yerine yapılmaması gereken bomboş pozisyonda 5'e 5 yakalanmamızdır.
647rus3.png
O zaten net. Torreira nerde mesela giden geri donemiyor

çok büyük bir sorun göremiyorum burada. savunmayı daraltıp asıl tehlikeli noktaya atmasını engelledi. bilerek veya bilmeyerek yaptı bilemiyorum, öyle çıldırılacak bir şey yok yani
adamı bomboş bıraktı bu daraltma değil, savunma zaafiyeti.
Elbetteki daraltma yapması gerekiyor ama adamın 5 metre uzağında kalmaması gerekiyor.

O zaten net. Torreira nerde mesela giden geri donemiyor
3-2 olduktan sonra panikleyip dağıldık açıkçası 4-2'yi hızla bulmasak aşırı stresli geçerdi şansımıza Ziyech-Icardi şutu geldi adamların direnci kırıldı. Daha 45'inci dakika soyunma odasından yiyip 3-1 olması skandal adamlar her maç 2-0 en tehlikeli skordur 2-1 olursa 2-2 olma ihtimali de olur adamlara direk bu şansı verdik.

Bana göre şu ana kadar vasat. hucümda da o kadar efektifliğini görmedim. Buyrun izleyelim defansif aksiyonlarını. Ofansif olarak da incelemiş Orhan Uluca, o da kestiğim yerden önceki kısımda mevcut.

Bana göre şu ana kadar vasat. hucümda da o kadar efektifliğini görmedim. Buyrun izleyelim defansif aksiyonlarını. Ofansif olarak da incelemiş Orhan Uluca, o da kestiğim yerden önceki kısımda mevcut.

Bir tarafa katılıyorum ama erkenden yargılıyoruz sezon başı Ilgaz Çınar'da çok defa oyuncunun sezon başlarına form seviyesi düşük giriyor ama sonrasında vites arttırıyor demişti. Şu ana kadar bende memnun değilim ama uyum arttıkça önünde kim oynarsa birlikte birlerinin neler yapabileceğini bilip güvenince üst seviyeye çıkar. Tete içinde geçerli Boey-Tete uyumu yok Ekim ortası gibi görmek lazım.

Samsunspor maçındaysa Angelino rakibin oraya atacağını fark ediyor ve pas açısını tamamen kapatıp riske attığı taraf daha dar açıya sahip olan ve ters ayaklı Emre Kılınç oluyor. Oradan Emre Kılınç 100 şut çekse 1 tane anca atar çünkü Muslera-Angelino açısını daralttılar en fazla risk kaleciden top sekerse tehlike olabilecek bir pozisyondu eğer Angelino adamına gitse bu sefer Abdülkerim-Nelsson arkasına koşu atan karşı karşıya 3-3 yapardı.

7nx77rj.png
49ham7q.png

Ortalama üstü bir oyunu Samsun pozisyonunu gole çevirir özellikle cl'de. Direkten dönen top kadar olmasa bile ciddi hata.

7nx77rj.png
49ham7q.png
ikinci resim bizim takımdan beklediğim tarzda paslar açıkçası.

7nx77rj.png
49ham7q.png

Yok artık orada prime usain Bolt yetişemez hızını almış samsunluya ..

Angelinonun f/p olarak en iyi transferlerden biri olduğunu düşünüyordum (satış opsiyonu çok az) ama şu haliyle bakınca kazimcanin gerçekten hakkı yeniyor..En azından bazı maçlarda 30-40 dk şans vermek gerekirdi ..
Şu ana kadar en beğendiğim yani yerden dikine net paslar atabilmesi

Geri
Üst Alt