#3 Angeliño

Gayet kaliteli paslar çıkardı. Tete'ye muz orta açtı. Tete golü atsa şu an övüyordunuz.

Savunma konusunda eksikleri oldugu biliniyordu özelikle kademe anlayisi pek te iyi sayilmaz ama daha önce oynadigi takimlarda hucum da yaptigi katkilarla ön plana cikan bir oyuncuydu

Oyuncunun transfer edilme sebebi de hucuma verdigi katki dan dolayiydi ama ne yazik ki simdiye kadar cok etkisiz kaldi

1-2 macta pasör özelligini kullandi isimizi kolaylastirdi ama daha da iyi bir performans bekliyorum

Ispanyol oyuncularin adaptasyon süreci uzun sürüyor riera da oldugu gibi,umarim kalitesini göstermeyi basarir

Savunma konusunda eksikleri oldugu biliniyordu özelikle kademe anlayisi pek te iyi sayilmaz ama daha önce oynadigi takimlarda hucum da yaptigi katkilarla ön plana cikan bir oyuncuydu

Oyuncunun transfer edilme sebebi de hucuma verdigi katki dan dolayiydi ama ne yazik ki simdiye kadar cok etkisiz kaldi

1-2 macta pasör özelligini kullandi isimizi kolaylastirdi ama daha da iyi bir performans bekliyorum

Ispanyol oyuncularin adaptasyon süreci uzun sürüyor riera da oldugu gibi,umarim kalitesini göstermeyi basarir
Devre arasına kadar bu çizgide devam ederse nasıl bir aksiyon alınmalı sence

hiçbir. böyle adam harcıcak durumumuz yok ki değersizleştirmek kadar lanet bir şey de yok. sezon sonu teklif gelirse strateji belirlenir ama çöpleştirme ve tahammülsüzlük politikaları yapanların terapi alması lazım
Dediğinin hiçbirini yapmadım. Bu çizgide devam ederse nasıl bir yol izlenmeli diye sorup fikir alışverişinde bulunmak istedim. Bu çizgide de devam etse yola devam edilmeli diyorsun anladığım kadarıyla?

Dediğinin hiçbirini yapmadım. Bu çizgide devam ederse nasıl bir yol izlenmeli diye sorup fikir alışverişinde bulunmak istedim. Bu çizgide de devam etse yola devam edilmeli diyorsun anladığım kadarıyla?
sorunun alt metni anlamıcak kadar çocuk değiliz kardeşim aklı selim ve huzura davet ediyorum

Devre arasına kadar bu çizgide devam ederse nasıl bir aksiyon alınmalı sence

Eger bu sekilde devam ederse o bölge de Kazimcan’i kullanmak daha dogru olur oyuncuyu kazanmak adina

Angelino’nun opsiyon zorunlu mu bilmiyorum ama devre arasina kadar performansi yükselmezse kiralik bir oyuncunun üzerinde durmaktansa Kazimcan’a o bölgenin emanet edilmesi daha dogru bir karar olur

Ama bir önceki mesajimda belirttim belki riera gibi sonradan performans verecek adaptasyon süreci uzun sürdügü icin

Devre arasinda daha net bir yorum ortaya cikar

Eger böyle devam ederse kesilecek, kesilmezse hoca eleştirilecek. Kazimcan varken onun gibi yetenekli biri almak daha mantıklıydi. Simdi forma girerse aynisini soyleyecem.

Muhtemelen gecmiste yaptiklarindan dolayı SLde bizi rahatlatir amaciyla alindi ama suana kadar hiç de rahatlamadi

o sırada kazımcan

1695888714238.webp

Angelino'nun opsiyonu şarta bağlı. Ama şart nedir bilmiyor. Adam epey oynadı. Opsiyonunun devreye girmesi çok uzak değildir.

Böyle devam ederse sanmıyorum ama alınmaması mümkünse alınmayıp başka birine bakılmalı tabii ayrıca Kazımcan'a da güvenemeyiz tamam iyi hoş oynasın da ne zaman oynasa sakatlanıyor performansını geçtim eğer devreye kadar zaten zorunlu opsiyon karşılanacaksa mecbur verim almaya çalışacağız bu kadar faydasız olması beni çok hayal kırıklığına uğrattı. Kafaya kondurur, çaprazdan köşeye bitirir filan hayallerim vardı yanından bile geçemedik kaç maçta oynadı aslında.

Geri
Üst Alt