Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Devre arasına kadar bu çizgide devam ederse nasıl bir aksiyon alınmalı senceSavunma konusunda eksikleri oldugu biliniyordu özelikle kademe anlayisi pek te iyi sayilmaz ama daha önce oynadigi takimlarda hucum da yaptigi katkilarla ön plana cikan bir oyuncuydu
Oyuncunun transfer edilme sebebi de hucuma verdigi katki dan dolayiydi ama ne yazik ki simdiye kadar cok etkisiz kaldi
1-2 macta pasör özelligini kullandi isimizi kolaylastirdi ama daha da iyi bir performans bekliyorum
Ispanyol oyuncularin adaptasyon süreci uzun sürüyor riera da oldugu gibi,umarim kalitesini göstermeyi basarir
hiçbir. hayırdır napabilirsin ? ne alıcan ?Devre arasına kadar bu çizgide devam ederse nasıl bir aksiyon alınmalı sence
Sezon sonunda?hiçbir. hayırdır napabilirsin ? ne alıcan ?
hiçbir. böyle adam harcıcak durumumuz yok ki değersizleştirmek kadar lanet bir şey de yok. sezon sonu teklif gelirse strateji belirlenir ama çöpleştirme ve tahammülsüzlük politikaları yapanların terapi alması lazımSezon sonunda?
Dediğinin hiçbirini yapmadım. Bu çizgide devam ederse nasıl bir yol izlenmeli diye sorup fikir alışverişinde bulunmak istedim. Bu çizgide de devam etse yola devam edilmeli diyorsun anladığım kadarıyla?hiçbir. böyle adam harcıcak durumumuz yok ki değersizleştirmek kadar lanet bir şey de yok. sezon sonu teklif gelirse strateji belirlenir ama çöpleştirme ve tahammülsüzlük politikaları yapanların terapi alması lazım
sorunun alt metni anlamıcak kadar çocuk değiliz kardeşim aklı selim ve huzura davet ediyorumDediğinin hiçbirini yapmadım. Bu çizgide devam ederse nasıl bir yol izlenmeli diye sorup fikir alışverişinde bulunmak istedim. Bu çizgide de devam etse yola devam edilmeli diyorsun anladığım kadarıyla?
toparlanmazsa sezon sonu beklenmemeli seferovic tarifesi uygulanmalıSezon sonunda?
Alt metinde ne anlatmak istedintoparlanmazsa sezon sonu beklenmemeli seferovic tarifesi uygulanmalı
bu kadar müthiş bi sol beki alacak takım vardır heralde
alt metinlerinizde seks yaptınız die yorumladımAlt metinde ne anlatmak istedin
söylenen kadar iyiyse havada kapmaları lazım diyomAlt metinde ne anlatmak istedin
Devre arasına kadar bu çizgide devam ederse nasıl bir aksiyon alınmalı sence