#3 Angeliño

Alameti pas ve orta

Zamanla hissettirir geçen maç iyidi o konuda

Riera gibi zamanla pozitifleşmesi muht

Fiziksel olarak zayıf olduğu için rakipler onun tarafına uzun top oynuyor biz press yapınca ve top genelde onlarda kalıyor.
Bunu kompanse edebilmesi için hucumda baya iyi iş yapması lazım ama maalesef daha fazla bir iş yapamadı.Benim açımdan hayal kırıklığı şu ana kadar,belkide boey onu kötü gösteriyor olabilir.

kesin aldık mı bu adamı zorunlu mu?
yoksa hiç bulaşılmamalı kazımcan da en az bu kadar oynar.

olmuyor ve muhtemelen olmayacakta 3lü oynamaya alıstıgı icin zaten bek bölgesinde durmuyor

büyük hayal kırıklıgı

Savunma istatistikleri iyiydi bugün niye çok beğenmediniz, gayet iyiydi, geldiği zamana göre gelişim gösterdiğini savunma olarak takıma uyum sağladığını düşünüyorum. Ancak işin hücum yönünde hala birşey göremedik. Orasıda olursa tamam derim. Birazda Boey yüzünden beğenilmiyor ama Boey çok üst seviye bir oyuncu kıyaslamak yanlış.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

mücadele gücü iyi, oyuna katkısı orta seviye. defansif açıkları yanında hücumda fazla katkı veremiyor. ortaları harika denmişti ama henüz görmedik.

yüksek enerjisi ile ilerleyen dönemlerde iş görür, bence iyi transfer çünkü hem defans hem hucumu cok iyi yapan kaliteli bek bulmak çok zor.

Savunma istatistikleri iyiydi bugün niye çok beğenmediniz, gayet iyiydi, geldiği zamana göre gelişim gösterdiğini savunma olarak takıma uyum sağladığını düşünüyorum. Ancak işin hücum yönünde hala birşey göremedik. Orasıda olursa tamam derim. Birazda Boey yüzünden beğenilmiyor ama Boey çok üst seviye bir oyuncu kıyaslamak yanlış.

Hocam ilk golü yememizin tek sebebi Angelinonun tek başına prese kalkmayı düşünmesi. Yerinde sabit kalsaydı o gol hiç yenmeyecekti.

İlk golde hata kendisinde değildi kafasına göre çıkıp basmaya gitmiyor herif. Takım olarak rakip ceza sahasına kadar yoğun pres yapma planından skor ve oyun durumu ne olursa olsun vazgeçmedik ki

Bir iki kez iyi paslar çıkardı ama özellikle ikinci devrenin başında defansif anlamda ciddi SOS verdi. Bu tip maçlara uygun değil kesinlikle. Ya arkayı üçleyelim ya da oraya Apo'yu koyalım

Çok bir artısını göremedik. Opsiyon zorunlu değilse başka bşr solbek ile devam edilmeli. Şuanki performansına göre

Üzgünüm ama Sabri Sarıoğlu performansından fazlasını alamadık henüz. Sabri'yi kötülemek için söylemiyorum bunu, iyi bir oyuncuydu çok da severdim kendisini ama seviyesi belliydi. Angelino'dan daha fazlasını bekliyorduk...

Zaha ivme kazandıkça , Angelinho'nun hücum olarak yönünü nasıl tartışacağızki,sence hücum yönü olabilecek gibi duruyor mu acaba?Angelinho'yu özel kuvvet olarak hücuma kaldırmak istediğinde orayı ekstra kapatman gerekiyor buda organizasyonu bozup bir kişi eksik oynamamıza sebebiyet veriyor.İnşallah fark yaratırda bu kurguda kendisine yer bulur.
Bu nedenledirki " çok hücuma kalkamama" kendisini savunmaya verdi gözüktü.Aynen katılıyorum ilk geldiği günkü gibi savruk değil ama gerçekten üstüne bayağı koymalı.Dua etsin orada Abdülkerim sürekli yardıma geliyor.Yoksa orası hala otoban olmaya namzet.Bence en zayıf karınlarımızdan hala.
Kuvvetlenirse ve savunmaya kafayı daha çok takarsa bir derece.Ama boey'i izledikçe insan keşke klonlayabilsek moduna giriyor:) Yendiğimiz sürece sorun yok.Ama bir kötü sonuçta ihale onun üzerine kalır gibi duruyor.En azından lig maçlarında Kazımcan'ın hazır tutulması gerekliliğini düşünüyorum.Benim gözümde Oliviera kadar değil ama hala eksik gibi duruyor.

Daha defansif bir bek almalıydık. Belki kendini geliştirir tek umudum bu açıkçası. Pozisyon bilgisi defansif olarak iyi degil ama savunmadan top çıkarmada ayakları iyi olduğu için iş yapiyo. 3 lu savunma oynamadıkca yada kendini ciddi manada gelistirmedikce cokta iyi verim alamayiz gibi duruyo

İlk golde hata kendisinde değildi kafasına göre çıkıp basmaya gitmiyor herif. Takım olarak rakip ceza sahasına kadar yoğun pres yapma planından skor ve oyun durumu ne olursa olsun vazgeçmedik ki

Bir iki kez iyi paslar çıkardı ama özellikle ikinci devrenin başında defansif anlamda ciddi SOS verdi. Bu tip maçlara uygun değil kesinlikle. Ya arkayı üçleyelim ya da oraya Apo'yu koyalım
Üzgününum ama kafasına göre çıkıp basmaya gidiyor. Rakip sahaya çökmemişiz, kontraya kalkmamışız. Arkanda Rashford var ve çakılı oynuyor savunma genellikle geriye düştüğümüz durumlar hariç. Adama çok yakın bir alanda da değilsin adam topa şekil verip vururken bile aranda 4 adımdan fazla var.

Orda olmasının hiçbir manası yok. Arkasında Rashford takılan sol bek ortasahandaki iki 6 numara bile o kadar ileri çıkmamışken gidip o topa basamaz. Sahada orada topa basması mantıklı diyebileceğin 4 adam var Kerem,Zaha,İcardı,Torreira. Bu üçlüden biri o anda orda değilse başka bir oyuncunun oraya çıkması tamamen oyuncunun işgüzarlığı. Topu kesin alabileceği bir alanda pozisyonda olur ona da tamamım ama o da yok. Geri de hızlı dönemiyorsun e ne anlamı kaldı?

IMG_8273.jpeg

.

Rakip ataklar sırasında üst üste iki kez olması gereken yerde olup da yapması gereken basit müdahaleleri yapabildiği zaman bile çok bir şey yapmış gibi seviniyorum (Başka bir futbolcu üst üste on kez yapsa, çok bir şey yaptı demeyeceğimiz müdahaleler). Çünkü bir sonraki aksiyonda hiç olmaması gereken bir yerde sonuç alması imkansız bir şey yapmaya çalışırken görülme ihtimali epey fazla. Ya aşırı bir konsantrasyon problemi var, yahut da sportif/insani zekası biraz kıt. Başka ihtimal gelmiyor aklıma...

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt