#3 Angeliño

Çok kaliteli hamleleri vardı.Furbolun p.çi derler ya ondan.Kritik yerde rakibi kandırıp faulü alıyor.İleri gideri gidiyor sakin oynuyor.Ama asla hazır değil zaten Biraz zorlasa atardı tendonları zamana ihtiyacı var

Performansında korkulacak bir durum yok. İlk yarı gayet iyiydi aksiyonda yarattı bu takıma rağmen.

Oyewusi denen eleman fazla anormal süratli herkes sıkıntı yaşar karşısında

Bu adamın hazır olmaması kadar doğal bir şey yok. Şaka gibi yorumlar. :crushed:

2 maçta Angelino'yu yedeğe koyanlara topçu dayanmaz. 2 maçını izleseniz, 2 analiz videosu izleseniz en azından bilirdiniz ne aldık.

Bu adamdan Boey gibi rakibi yemesini beklerseniz işte o zaman her maç eleştirirsiniz. Fit duruma geldiğinde Boey daha geride dururken Angelino'yu ilerde kullanacağız. O zaman daha dengeli olur takım. Kendisi zaten bunun için geldi.

Bir de bekleyin arkadaş yav. Bir sağındaki solundakilere alışsın, takımı tanısın.

Vay arkadaş değerlenir buralar. Based

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hazır değil. Değerlendirmek doğru olmaz. Yalnız defansif anlamda bir isteksizlik de var

Ara pasları çok güzeldi ama bu maçta kazimcan oynamaliydi.
Son 30 dakika ileri koyamadı.
Çizgiye inmesi gerek.

Ben begendim tamam sert/agresif degil ki zaten beklentimde yoktu. Ancak ayaklari muthis, paslar gayet iyi bir de supriz yerlere atiyor. Boyle oyunculari seviyorum ben. Topla cok rahat, cok sakin. Tempo sorunu var takimdaki bir cok oyuncu gibi izlediklerimiz arasinda tabi. O nedenle simdilik o eksigini goz onune almiyorum. Onun disinda ben begendim, Kazimcan icinde ideal bir ornek aslinda, onun eksiklerine sahip pozitif anlamda.

Burada aylarca Sergio ve Patrick Van Aanholt’un fanboyluğu yapıldı, oyuncunun eksikleri varsa söylenir.. Paso övgü isteyen antuya.. En iyi özelliği tekniği, ortası, pası denip de topu 3 kere dürtmeden kontrol edemiyorsan, edemeyince de pas hatası yapıyorsan eleştirilir. Bazı eksiklikleri fiziksel değil fundamental gibi görünüyor. Angelino’ya kötü oyuncu katkı sağlamaz diyen yok dolayısıyla Icardi’ye adrese teslim orta attığında da hantal, top sürmesi zayıf, ilk dokunuşu zayıf, yetersiz diyenler haksız çıkmayacak. Eleştri GS seviyesini nasıl değerlendirdiğinizle doğru orantılı bir konudur. Neyse onu söylüyoruz özetle..

hazır değil
takımı tanımıyor, takım onu tanımıyor

bu adamı şuan için ağır eleştirmektense ezelden beridir beraber oynayan diğer takım arkadaşlarını eleştirmek daha doğru şuan için

savunmada ki zaaflarını bilerek almıştır herhalde teknik heyet, çözümünü de üretsinler bi zahmet

Zamana ihtiyacı var, fizik kondisyon yetersiz şu an. Biraz toparlayınca fark yaratır.

Geri
Üst Alt