#3 Angeliño

Savunma zaafı zaten bilinen bir şeydi. Top tekniği pasları ve ortaları hakikaten dedikleri kadar iyiymiş. Kaliteli oyuncu kumaşı var, uyum sürecini aşınca muaazzam katkı vereceğine inanıyorum.

60-75 arası Kerem’e aktardığı derinlemesine kilit paslarda içeride Icardi olsa muhtemelen şu an hepiniz tapıyordunuz bu adama.

Bu adamın işi bu, defans değil. Bu bilinerek alındı. Torreira’nın olmadığı her maç böyle saçma yorumlarla çok karşılaşırız.

Sezon başı kamp yememiş, hazır olmayan oyuncunun 28. Maçına çıkan diri ve atlet birine nasıl yetişemediği sorgulanıyor mesela. Ben de onu sorgulayana kadar Okan hocaya madem defans yapıyorsun, Angelino’nun fiziksel durumu ortadayken 60-70’den sonra Kazımcan’ı niye almadığını sorguluyorum. Diri bir Kazımcan pekala orayı kapatırdı.

Ben beğendim zaten beğeniyordum da topa bomba muamelesi yapmayan, oyunu rahatlatan ve net paslar verebilen biri bunun kıymeti zamanla anlaşılacak ve artacak.

Temposu düşük sezon başı olduğu için takımdaki çoğu oyuncu gibi.Sezon ilerledikçe açılacaktır

Sosyal medyada baya gömmüşler adamı ama uzunca bir süre sonra ilk defa bir bekimiz orta yaparken, pas atarken heyecanlandım. Ki forvetsiz oynamamıza rağmen heyecanlandım. Ayakları çok temiz maşallah, kondisyon ve savunma becerileri zayıf. Rashica'yla müthiş dengeli ikili olabilir ama Zaniolo'yla da karşı tarafın sağ tarafını felç edebilirler.

Diğer konular zamanla toparlar da ben bunu hırslı yırtıcı bir bek diye biliyordum, fazla pasif kaldı mücadele konusunda. Uyum süreci olduğu içindir umarım

Angelino kalitesinden bağımsız olarak yazıyorum Kazımcan'ın oynaması için daha ne yapması gerekirdi ? Yaşı genç geçen sezon iyi bir performansı vardı. Sol bekte yabancı kullanmak kadro kurarken bizi çok zorlayacak. Sol bek idare etse yetiyor ama hücum oyuncuları idare ederse yetmiyor fark yaratmaları lazım.

Angelino kalitesinden bağımsız olarak yazıyorum Kazımcan'ın oynaması için daha ne yapması gerekirdi ? Yaşı genç geçen sezon iyi bir performansı vardı. Sol bekte yabancı kullanmak kadro kurarken bizi çok zorlayacak. Sol bek idare etse yetiyor ama hücum oyuncuları idare ederse yetmiyor fark yaratmaları lazım.
Yeri geldiğinde Angelino'yu öne atıp Kazımcan'ı da oynatacak. Oyun kurulumu için Angelino elzemdi. Boey bu konuda meziyetli bir isim değil.

1. bölgeden 3. bölgeye çok net paslar atıyor Angeliono.

Hoca illa teknik bir solbek istiyorum demiş transfer komitesi ile yaptığı toplantılarda.

Sanırım Kazımcan'a tüm sezon sol beki emanet edecek güven yok ayrıca kolay sakatlanabiliyor algısı oluştu bende. Çok maç da yapacağız ve henüz tecrübesiz diye bunu şart koşmuş olabilir zaten muhabirlerde sol bek istiyor hoca diye defalarca açıkladılar.

Artık kadroyu nasıl kuracak onu da kendi düşünsün.

Tek başına maç alacak kadar kalibiyetli adam, maç ritmi kazandıktan sonra uçuşa geçecek biraz da kilo fazlası var

Takımda forvet olsa dün en az 2 asisti vardı. İcardi, zaha ve bağlantı gücü yüksek bir 10 numara ile oynadığında muhtemelen 15-20 asistlik bir derece göreceğiz

Mesela şampiyonluk maçında Ankaragücü'nün sağ kanadının bizim sol tarafı otoban yapmaması gerekiyordu

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Angelino cok kaliteli futbolcu asla tartismam ama bizim oyun kurgumuzda cok fazla elestirilir savunma zaafiyeti yuzunden. Bu adamı 3 lu sisteme koy takimin beyni olur ama bizim sistemde sanki iyi degilmis izlenimi veriyor kurgu yuzunden.Toreira ve gelecek box to box orta saha ile birlikte cok daha iyi olacagini dusunuyorum.

Suan fiziksel olarakta hazir gorunmuyor belki onunda etkisi vardir sezonun 7. 8. Macindan sonra daha net seyler soyleyebiliriz.

Leizpig de oynadigi dönemde meshur fifa karti videosu vardi,hizini düsürdükleri icin bacagimi mi kaybettim demisti

Galiba fifa hakliymis

Yavas kalmasi disinda ayagi cok iyi,illa cizgiye inmesine gerek yok zinchenko gibi merkeze geldiginde oyun kurulumunda katki saglayabilir

Build up konusunda farkli sekilde kullanabiliriz cünkü oyun görüsü iyi

Orhan uluca nin zalgiris mac analizi videosun da angelino performansı kismi var izlemenizi tavsiye ederim.Bence nokta atisi tespitler yapmiş adam

Hücum için henüz hazır olmayan hali dahi çok ciddi bir tehdit. Kalitesini net belli ettiğini düşünüyorum Zalgiris eşleşmesinde. Takım için tüm oyuncular zaten şu halleri ile eksik oynuyorlar, bu takım oyununa yansıyor tabii olarak; şuan yapılan değerlendirmeler ileride değişmeye açık. Daha da iyi olacaktır bence.

Kazimcan ile zaman zaman rotasyon olur, 9+3 yoksa sıkıntı, gayet de iyi yapiyor görevini daha genc bundan olabilir

satin alma opsiyonu zorunlu degil di mi?

Geri
Üst Alt