#3 Angeliño

İber Tayfa.. Ligin en iyi sol beki Angelino ve en iyi merkez orta sahası Oliveira
FB_IMG_1691694295190.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şimdiye kadar fizik/kondisyon olarak hiç hazır olmadığını gördük ama ne olursa olsun ceza sahasında top gönderme konusunda açık ara takımımızdaki en özel oyuncu Angelino

Tabii eleme maçlarında bu pasları Barış Alper e Yunus a filan göndermeye çalıştığı için vay be iyi pastı/ortaydı demekten öteye gidemedi ama Icardi ile aralarında bir uyum yakalandıktan sonra neler olacak izlemek istiyorum

Bence Icardi ye sorsak Galatasaraydaki en önemli eksik ne diye kenardan istediğim ortaları alamıyorum derdi. Biraz Rashica biraz Kerem biraz Abdülkerim o topları denerdi ama Angelino gibi değil hiçbiri

Okan hoca Başakşehir'de iken CL maçında Leipzig ile 2 gol atmış bunlara. Golleri izleyince sanki bekten ziyade hücum bölgesine yakın oynaması gereken biri izlenimi verdi bana.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

şu an için koşamıyor

kazımcan oynasın

hazır olunca formasını alır

bu konudaki 16. sayfanın en üstüne gidin neden bu halde olduğumuzu görün bir post 3 oyuncu var.

Bu arada ikinci yarıya sağaçık olarak başlaması gerektiğini belirtmiştik olmaz demeyip arada denemek lazım.
Orta açsın icardi gol atsın sistemi de 1990'ların ortasında bitti yanlış iş yaptığımızı kabul etmek gerekiyor.

Angelino’yu izlemeyenler başlık altında ağlamaya başlamış bile..

Kestiği toplardan birine Icardi yapıştırınca da aynı tipler “Angelinoooooo” dlye yardırırlar

oliveria'nın ekstra müdahalesi olmasa topu ayağına doladığı için bugün golü yedirecek futbolcudur. çizgiye inmiyor, bizim oraya inen adama ihtiyacımız var... bu takımın as sol beki kazım can olmalı diyorum. kazım'da ısrar etmeliyiz, kumaşı iyi ve yaşı çok genç.

Hele bi toparlasin kondisyonu. Adamin kumasi iyi.

Caner gibi 10 asist yapacaksa kabul. Ama arada bir önündeki adama pas at bilader.

2 tane kafaya direkt top kesti herif. ondan başka tek 1 tane sergio'nun kestiği top var maç boyu. icardi reis yaz boyu eşinin peşinde hastane hastane dolaşmayıp az çalışsa birini içeri atabilir ve galibiyet çıkartabilirdik bu kaliteli ayaklarımız sayesinde

Henüz olumlu düşünecek bir şey göremedim. Defansı sıkıntılı gibi.

Geri
Üst Alt