#3 Angeliño

Dubua kazimcan en son Angelino geliyor şuan sol bekte.
Kazimcan oynarsa sol ve sağ kanatları da yabancı yapabiliriz .içerideki maçlarda kazimcan günay Abdülkerim uc yerli olup geri tüm takım yabancı olmalı.

Hazır değil de adam direkt orta kesiyor attığı her top tehlike. Oynatıp oynatmama kararı gerçekten zor.

Angelino iş görür bu sene ama her maç 11 filan oynatılacak topçu değil şuan dinamizm denen şey yok adamda. Elimizde ki en iyi solbek Kazımcan hem enerji katıyor hem defansif aksiyonları var. Hocamız onun yerine de hem yabancı hem sağ bek olan Dübüa'yı oynatıyor. Fanteziden başka bir şey değil Allah akıl fikir versin hocaya.

Daha iyi olacaktir ama bazen su genc Italyan oyuncu alinsa diyorum icimden.

Bu adamı oynatacaksan öyle direkt beke koydum ile olmuyor o iş. Öne çıktığı zaman takım arka bloğu çeşitli varyasyonlarla açıklarını örtmesi gerekecek. Çakılı durumda rakibi karşılar, sıkıntı hücumdayken ve bu da zaten bilinen bir şey.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

oyunu ve performansından bağımsız hafif gevşek bir tip gibi

Tercihi bu adamdan yana niye yaptık acaba. Bizim oyun yapımıza zerre uymuyor. Defans desen yok. Boey benzeri bir profil lazımdı solada. Kazımcan daha önde şuan

Zaha'yı oynatması sağlanmalı

Rakiplerin sağ kanadını follofoş edebiliriz bu ikiliyle

Herife bir şey demezsen takımı da doğru düzgün dizmezsen sahaya herif de bari orta keseyim der

Elini taşın altına koyan topçu candır

Bu oyuncuyu aliyorsan ona göre bir oyun kurgun olmasi gerek üclü defans gibu, dörtü defansin beki olarak büyük maclarda bizim basimizi cok agritir. Bu transfer bile bazen bana acaba transferlerimizi plansiz programsiz mi yapiyoruz dedirtiriyor.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu maçta beğenilmeyecek kadar kötü oynadığını düşünmüyorum

Adam zaten 45 dakika oynadı onda da 2 tane tehlikeli orta kesti

Tamam işin defansif yönünde bazı sıkıntıları var

Ama bu sıkıntıların çözümü için hem oynamalı hem de önündeki isim ile uyum yakalamalı

Bu da ancak oynayarak gerçekleşebilecek bir durum

Şu maçta beğenilmeyecek kadar kötü oynadığını düşünmüyorum

Adam zaten 45 dakika oynadı onda da 2 tane tehlikeli orta kesti

Tamam işin defansif yönünde bazı sıkıntıları var

Ama bu sıkıntıların çözümü için hem oynamalı hem de önündeki isim ile uyum yakalamalı

Bu da ancak oynayarak gerçekleşebilecek bir durum
Bomboş yorumlar ezbere yorumlar kendi fikirleri değil algıya geliyorlar.
Boey'i övmüşler ya dün boey çok kötüydü hücumda hiç yoktu pas hatasi yaptı açtığı ortalar kötüydü

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İyi oyuncu ve form bulacaktır ama ligde 3 yerli konusunda zaman içinde tercihin Kazımcan'a yöneleceğini düşünüyorum yedek kalırsa katkısı nasıl olur onu bilemiyorum.

Boyuna göre fazla dinamik degil, defansta fazla fiziksel degil ve geriye kosmayi, adama kovalamayida iyi yapan degil. Yani isterse 10 mac üst üste oynasin, birden süper savunmaci olmaz bu adam. Özelligi degil.

Hoca acaba sol bekten beklentisi neydi. Diger istedigimiz isim Borna Sosa'di. O Angelinoya göre daha boylu poslu ve biraz dinamikti, ama o da en iyi 3 stoperin önünde Wingback gibi oynuyordu ve öne dogru cikis yaptiktan sonra, geriye kosarken tembellik yapip adam kacirdigi oluyordu.

Geri
Üst Alt