#3 Angeliño

Kadayıf gibi topçu oldugunu gelmeden söylemiştikgereksiz 1 transfer hayatumda bu kadar aciz bir bek oyuncusu görmedim gerçekten

Kazımcan’dan ne artısı var yeah diyenlerin alayına golü attı bu gece

Not: İroni olum

Son düzenleme:
Lan yanlis maci mi izledik? :D Anam anam, agzina siciyorlar cocugun. Cokta iyi mac cikardi, kusura bakmayin. Her gecen mac daha ozguvenli goruyorum. Bence nimet.

İroni yaptım olum.

Genel anlamda sizin kadar kötü bulmamakla birlikte, Kerem ile uyum sorunu yaşadığını düşünüyorum. Ayrıca 60’a kadar defansif olarak çok aksamadı, orta alan dağılınca Apo ile arasına çok zorladı rakip.

Beni asıl üzen ofansif performansı oldu. Hiç olumlu işi olmadı

Fayda saglayacaktir ama Leipzig’de neden tutmadigini az cok gorebiliyorum.

Oynadığı maçlarda bir artısını göremedik. İnşallah düzelir. Yoksa Kazımcan alır bundan formayı.

2.yari hayran kaldım,o ne rahatliktir topla cikarken.buyuk kalite

Lakayıt oyununa son vermeli. Her maç tek pas denemesiyle yaptığı 3 tane karavanası var, bugün topukla mopukla saçma sapan paslar deneyip atağa sebebiyet verdi. Angelino+Kerem top kaybı açısından pek stabil bir ikili gibi durmuyor Angelino’nun daha net oynaması lazım.

Ligde kazimcan oynasın şampiyonlar liginde beğenenler için angelino oynasın ben beğenmedim.

Attığı gol yüzünden övecek filan değilim

Şu ana kadar oynadığı topu pek beğenmedim

Böyle devam ederse Kazımcan'a haksızlık yapmış oluruz

Bence takım form tuttuktan sonra görmek lazım malum bizim sol taraf şuan hiç işlemiyor ama ne bileyim pek ümit veremiyor umarım düşündüğümüz gibi olur faydasını görürüz.

Geri
Üst Alt