#3 Angeliño

yapmiyorki ne zaman gordun cizgiye inmeye calistigini. baba geri doner yada orta sahanin biraz ilerisinden orta acmaya calisiyor.

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çizgiye inmeye odaklı değil ki takım

Kerem topu ayağına alınca görüş açısına sadece kaleyi alıyor

Zahayla bi kere yaptılar zaten onda da top arkaya sekti dönüşünde gol geldi

Keremin vizyonu çok dar

Angelino önünde keşke prime arda turan gibi bi kanat olsaydı diye düşündüm maç boyu

Malesef kanadında tek başına oynamak zorunda kalıyor. Bizden gitsin Avrupa takımına yine aynı şekilde istatistik yapar. Angelinho kendine pozisyon hazirlayamiyor. O görmek istediğimiz ortaları için bile kanattaki adamın boşluk yaratması lazim.

İlk yarı iyiydi ama özellikle 50-60 itibariyle sıçış moduna geçti

Hele maç sonu az düzgün oynasa kazanırdık bu maçı

savunma anlamında en iyi maçını oynamış olabilir

Pas hatalarıyla sık sık basit top kaybı yapıyor. Birde futbol aklı kıt, gereksiz işler peşinde.

Bence onunde ki de suclu bazi noktalarda. Ilk yari cok iyiydi mesela, sonradan yorgunluk vs... oyun yapimiz icin belki de zorlayici ama daha iyiydi onceki maclara gore..

Sağ ayak hiç yok, bunun için sağla alabileceği toplarda solla gelişine dışla falan vurmak zorunda kaldığı için öldürüyor topları.

Şu ana kadar kazımı oynatsaydık çocuk zımba gibi olmuştu

Bu angelino mudur nedir ne ekmeğe ne suya ne etliye ne sütlüye gram faydası yok

Bir ton para verdi kulüp buna yazık ya

Dribbling’i olmaması da büyük sorun bu arada. Ayağına geldiği gibi topu pas opsiyonu arıyor, biraz da garanti pasa gittiği için çoğu pası geri pas ve takımı geriye çekiyor.

Tamam abi begenebilirsiniz Angelino'yu lafım yok ama Kazimcan'dan iyi mi ? Yok önündekilerin görüş açısı darmış bilmem ne ? Geçen sene aynı adamlarla oynadı kazım, sezonu harika tamamladı ama daha 1 dk süre alamadı. Nerden geliyor bu adamın dokunulmazlığı ya..
Kiralık oyuncu abi bırak kalmayı istiyorsa bu formayı kendisi alsın bakalım Kazimcan'dan. Oynatmaya devam edilirse 2-3 maç sonra bunu da isliklamaya başlayacaklar sonra al başına belayı..

Ben yeniden yazmak istiyorum, mac icinde nazar boncugu dahi koydum.. Bu adam ilk yari en iyisiydi takimin. Ikinci herkes gibi o da dustu onundeki Kerem ozellikle cok cok kotuydu ikinci yari... Ustune de hem ortasaha hemde takimin yorgunlugu ona da yuk bindirdi. Ancak genel olarak katiliyorum beklentilerin altinda ama bu mac bence cok kizilacak is yapmadi gerci ikinci golde hatasi var ama yine herkes kadar. Paslari ozellikle ikinci yari adrese ulasamadi bu da eksi yazar ama yorgunluk ekliyor.

Tamam abi begenebilirsiniz Angelino'yu lafım yok ama Kazimcan'dan iyi mi ? Yok önündekilerin görüş açısı darmış bilmem ne ? Geçen sene aynı adamlarla oynadı kazım, sezonu harika tamamladı ama daha 1 dk süre alamadı. Nerden geliyor bu adamın dokunulmazlığı ya..
Kiralık oyuncu abi bırak kalmayı istiyorsa bu formayı kendisi alsın bakalım Kazimcan'dan. Oynatmaya devam edilirse 2-3 maç sonra bunu da isliklamaya başlayacaklar sonra al başına belayı..

kazımcan neyi mükemmel oynadı geçen sezon? fener maçında arda'yı kitlediği için herkesin gözüne girdi, yoksa adekugbe'yle çok da kazananı belli olmayan rekabet içindeydi. kazımcan-angelino 2 farklı formasyonun oyuncusu. 4'lü oynayacaksak kazımcan çok daha iyi oyunc olduğu için değil daha atlet ve savunmacı olduğu için oynar. ama angelino'yu ve takımı genel anlamda yükseltecek formasyona geçersek angelino o zaman vazgeçilmez bir oyuncu olabilecek.

kazımcan neyi mükemmel oynadı geçen sezon? fener maçında arda'yı kitlediği için herkesin gözüne girdi, yoksa adekugbe'yle çok da kazananı belli olmayan rekabet içindeydi. kazımcan-angelino 2 farklı formasyonun oyuncusu. 4'lü oynayacaksak kazımcan çok daha iyi oyunc olduğu için değil daha atlet ve savunmacı olduğu için oynar. ama angelino'yu ve takımı genel anlamda yükseltecek formasyona geçersek angelino o zaman vazgeçilmez bir oyuncu olabilecek.
Hocam farkındaysan 4'lü oynuyoruz. Ne yapalım sistemi Angelino'ya göre mi düzenleyelim. Bu kadar mı olmazsa olmaz topçu bu adam. Ben daha 1 tane düzgün ortasını görmedim diğer kötü yanlarini geçiyorum..

Hocam farkındaysan 4'lü oynuyoruz. Ne yapalım sistemi Angelino'ya göre mi düzenleyelim. Bu kadar mı olmazsa olmaz topçu bu adam. Ben daha 1 tane düzgün ortasını görmedim diğer kötü yanlarini geçiyorum..

yani bu herifi 6 milyon opsiyonla temmuz'dan aldıysan, 2 as stoperinin yanına kariyerinin zirvesini 3'lüde yapmış stopere 9.5 milyon euro bağlamışsan ezberlerinden vazgeçip formasyon değişikliğini düşünmelisin bence.

Geri
Üst Alt