#3 Angeliño

Su adam ve kerem 90 dakkaya yakin sahada kaldiysa net hocanin takintisidir hucum katkisi sifir savunma nerdeyse hic yok zaha oynamaya baslasin iki uc kere geri kossun bunu dover net adam nasil cityde oynamis anlamsiz yerini kaybediyor adamini kaybediyor orta sahada
Geriye kosacagina ileri cikip ofsayta dusurmeye calisiyor elin gavuru aptal degil orta sahadan birini sokar 2-0 yapar

yani bu herifi 6 milyon opsiyonla temmuz'dan aldıysan, 2 as stoperinin yanına kariyerinin zirvesini 3'lüde yapmış stopere 9.5 milyon euro bağlamışsan ezberlerinden vazgeçip formasyon değişikliğini düşünmelisin bence.
Düşünmesine itirazım yok ama hali hazırda 4'lü oynuyoruz ve görülüyor ki Angelino'dan hiçbir katkı alamıyoruz. Şu durumda 1 dk vermez misin Kazimcan'a ya ? Ya bi son 15-30 falan sok bir görelim. Angelino'da anlasın pabuç pahalı. Bu adam şu durumda 10 maç kesik yiyecek bir oyuncu değil çok büyük haksızlık yapılıyor.

Düşünmesine itirazım yok ama hali hazırda 4'lü oynuyoruz ve görülüyor ki Angelino'dan hiçbir katkı alamıyoruz. Şu durumda 1 dk vermez misin Kazimcan'a ya ? Ya bi son 15-30 falan sok bir görelim. Angelino'da anlasın pabuç pahalı. Bu adam şu durumda 10 maç kesik yiyecek bir oyuncu değil çok büyük haksızlık yapılıyor.

hocamız seviyo yıldız futbolcuyu. az takıntılı bi adam kilolarından icardi'yi kadroya bile yazmaz belki. bu tutumun getirisi de oluyo götürüsü de maalesef. hocamız kafayı değiştirmezse angelino'nun oyununu yontmasını ummaktan başka yapacak bişey yok.

Kerem topu alıp ortaya doğru hareketleniyor rakibi ortaya çekiyor bu arkadaş orada müthiş boşluklar buluyor ama kullanmıyor. İlk yarı zaten taktik icabı çıkmadı ikinci yarı takımı çorbaya çeviren hoca vardı.
Ha yine de önünde zaha olsun kerem olsun orta sahanın 1 metre ilerisinde bekliyor böyle olunca da takımı açamıyorsun. Kazımcanda yetersiz ancak kazım ileri koşarken rakip kapanıyor Abdülkerim bile kenardan orta açabilir pozisyona giriyordu.
Dubois ise orta sahaya kendi atıp ortayı güçlendiriyor yine abdülkerimin ileri çıkmasını ve sürpriz ortalarını görüyorduk. Bu sene bunu yapması gereken adam angelino orta yaparken çok yavaş kalıyor rakip yerleşsin diye bakıyor.
Biraz zincirlerini kırması lazım. Sorumluluk alıp kendini ileri atmalı.

İkinci yarı hiç beğenmedim 3/10 filan oynadı ama Boey'in attığı golden hemen önce baya iyi orta kesmiş. Bizdeki bekler genelde oradan taca vuruyorlar. İlk yarıdaki futbolunu geliştirmesi lazım ilk yarı 7/10 oynayıp ikinci yarı 3/10 oyunu çok dengesiz Başakşehir maçında yedek kulübesini görür Kazımcan'ı da görmek lazım.

Övenler babasinin oglu gibi övüyor

Gömenler düsmani gibi gömüyor

Enteresan 1 topcu, en son belhanda icin böyleydi yorumlar

Herifin tekniği gayet iyi, klas topcu belli ama 10 maç oynamış orta kalitesini belli etmesi lazımdı, şu ana kadar onu göremedik hiç

Ortayla birkaç asist yapsa belki kendine gelip toparlanir

bence kötüydü tıpkı geldiğinden beri oynadığı maçlarda ki gibi,

bu haliyle devam ederse taraftarla arası açılacak iyice.

hoca gözünü seveyim artık ya 1-2 maç otursun yedekte, oynamak istiyormuş ya bu küçük abimiz, kendine çeki düzen verecek öyle oynayacak o zaman

bence kötüydü tıpkı geldiğinden beri oynadığı maçlarda ki gibi,

bu haliyle devam ederse taraftarla arası açılacak iyice.

hoca gözünü seveyim artık ya 1-2 maç otursun yedekte, oynamak istiyormuş ya bu küçük abimiz, kendine çeki düzen verecek öyle oynayacak o zaman
O değilde kazimcani arada oynat adam paslandi

O değilde kazimcani arada oynat adam paslandi

valla öyle bir üzülüyorum ki kazımcan’a, sanki babamın oğlu gibi, ben yediremiyorum kendime vallahi yediremiyorum

antrenman performansı mı kötü, hiç zannetmiyorum

maça çıksa aslanlar gibi oynayacak adım kadar da eminim, istediği kadar sıçsın en azından %100’ünü verecek çocuk sonuna kadar

vallahi ayıp, önümüzde ki maç inşallah oynar iş kötü yerlere gidiyor yoksa

valla öyle bir üzülüyorum ki kazımcan’a, sanki babamın oğlu gibi, ben yediremiyorum kendime vallahi yediremiyorum

antrenman performansı mı kötü, hiç zannetmiyorum

maça çıksa aslanlar gibi oynayacak adım kadar da eminim, istediği kadar sıçsın en azından %100’ünü verecek çocuk sonuna kadar

vallahi ayıp, önümüzde ki maç inşallah oynar iş kötü yerlere gidiyor yoksa
Kazımda hata yapabilir ben onda değilim. Kötü oynayan herifi devamlı oynatmak hocalık değil gozumde

Önünde Zaha oynamaya başlayınca x5 falan olacak performansı. Kanat duosuyla ikili oynamaya çalıştığı her pozisyında ya pas alamıyor ya da o pas götüne başına atılıyor adamın. 80 metre geri koşması gerekiyor her seferinde. Böyle bir duo olabilir mi?

Hangi takımı izlersem izleyeyim sol bekleri bizim sol bekten daha iyi geliyor. Atlet oyuncudan asla zarar gelmez, teknik oyuncular şart ama fiziksel olarak düşük oyuncular oluyorlar, eğer o tekniği sahaya yansıtamıyorsa sana eziyet olurlar. Masuaku, Oostorwolde hatta Eren Elmalı, Angelino'nun yarısı etmezler kalite olarak ama belli ki bu yıl onlar daha faydalı olacaklar.

Önünde Zaha oynamaya başlayınca x5 falan olacak performansı. Kanat duosuyla ikili oynamaya çalıştığı her pozisyında ya pas alamıyor ya da o pas götüne başına atılıyor adamın. 80 metre geri koşması gerekiyor her seferinde. Böyle bir duo olabilir mi?

yeni sol bekimiz apoymuş. daha iyiymiş

Geri
Üst Alt